Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(emissaa @ 2012 12 08, 19:07)
Aš tai dilgėlių nuoviru skalauju plaukus (nedažytus), na slinkimas sumažėjo. Bet tuo pačiu ir vitaminus geriu, tai nežinau kas padėjo. O dilgėlės man toks nekenksmingas dalykas, be to plaukai tokie švelnūs būna - fantastika  smile.gif
Be to ir pigu, prisirenki dilgėlių, prisidžiovini ir naudoji.

O svogūnų kaukės nebandžiau, labai bijau to kvapo.

drinks_cheers.gif
man ta pati situacija buvo, labai slinko plaukai, tai irgi plaudavau dilgėlių nuoviru arba natūraliu dilgėlių ekstraktu, plius gėriau vitaminus -nebeslenka drinks_cheers.gif
Tik man tas dilgėlių ekstraktas gan bjaurų kvapą turi (aišku, su svogūno ar juodojo ridiko sultimis nepalyginsi biggrin.gif ), bet dar dabar kartais jį panaudoju, profilaktiškai.
O dilgėlių nuoviras šviesius plaukus gali dažyti, tad labiau tamsiaplaukėms tinka.
Atsakyti
Kusachiau, kokius vit gėrėte?

Aš bandžiau dilgėlių arbtą gerti, porą kartų suėjo, bet dabar neprisiverčiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 12 09, 19:33)
Kusachiau, kokius vit gėrėte?

Aš bandžiau dilgėlių arbtą gerti, porą kartų suėjo, bet dabar neprisiverčiu biggrin.gif

gėriau "vitaminų kompleksas plaukams, nagams ir odai su silika ir bambuku" (kažkokia Aptieka produkcija), ir dar Fitoval kapsules. Buvau nusipirkusi ir kažkokį geriamą marmalą, nepigus buvo, bet toks šlykštus, kad negalėjau gerti doh.gif
Atsakyti
Taip dilgėlių (arbata) nuoviras tinka tamsiaplaukėms. Šviesiaplaukėms - ramūnėlių arbata berods ax.gif
Aš tai, kad dilgėlių nuoviras būtų malonesnio kvapo pridedu mėtų arba melisų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2012 11 17, 15:46)
prisiduodu men. jau geriau Pantogar , kolkas jokiu pokyciu nepastebejau , slenka toliau plaukai  doh.gif ryt pradedu antra pakuote gerti.

Sveiki , man vaistinei isreklamavo ta vaista , nes sake cia ne papildas o vaistinis jau preparatas ir kad labai padeda, iskojau 95 lt ir isgeriau jau viena pakuote kur 100 tebleciu bet nieko nepadejo , absoluciai blink.gif
dar pridure kad reikia gerti 3 men, bet jau netikiu , tad 2 nepirkau

mano kirpeja pasiule Rasos seruma nuo slinkimo ,vernelesu aleju pradejau naudoti gal pades ? doh.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 28 gruodžio 2012 - 13:34
Nu bet, moterys, jus duodat. Tai jei rasoma ant pakuotes, kad Pantogar reikia 3-6men vartoti, tai reiskia ir reikia tiek vartoti. O jus suvartojat viena pakuote ir jau surmuli keliat, stebuklu laukiat. Kitos jau po 2-ju savaiciu pradeda peikti ta Pantogara, dar kitos geria tik po viena kapsule per diena (kai parasyta aiskiai-3 kapsules). Tai vartokit saziningai, ir taip, kaip nurodo gamintojas, o tada jau galima sakyti padejo/nepadejo. Aisku, jei plauku slinkimas del hormonu issibalansavimo, tai irgi nelabai ka jis pades... Tai pradziai reikia issiaiskinti priezasti, paskui (jei slinkimas ne del hormonu) - saziningai vartoti vaista, ir tada jau spresti...
Man jis labai padejo, laaaabai. Bet tik nuo 4 pakuotes visiskai nustojo slinkti plaukai, ir ju struktura pasikeite thumbup.gif

Tik pirma karta manes nebere nuo jo. O dabar po pakuotes pradejo baisiai berti. tad nustojau vartoti...Kol kas... Bet tas berimas irgi dar neaisku del ko...neseniai meciau KT, tai ir del to dar gali buti.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 12 28, 16:39)
Nu bet, moterys, jus duodat. Tai jei rasoma ant pakuotes, kad Pantogar reikia 3-6men vartoti, tai reiskia ir reikia tiek vartoti. O jus suvartojat viena pakuote ir jau surmuli keliat, stebuklu laukiat. Kitos jau po 2-ju savaiciu pradeda peikti ta Pantogara, dar kitos geria tik po viena kapsule per diena (kai parasyta aiskiai-3 kapsules). Tai vartokit saziningai, ir taip, kaip nurodo gamintojas, o tada jau galima sakyti padejo/nepadejo. Aisku, jei plauku slinkimas del hormonu issibalansavimo, tai irgi nelabai ka jis pades... Tai pradziai reikia issiaiskinti priezasti, paskui (jei slinkimas ne del hormonu) - saziningai vartoti vaista, ir tada jau spresti...
Man jis labai padejo, laaaabai. Bet tik nuo 4 pakuotes visiskai nustojo slinkti plaukai, ir ju struktura pasikeite thumbup.gif

Tik pirma karta manes nebere nuo jo. O dabar po pakuotes pradejo baisiai berti. tad nustojau vartoti...Kol kas... Bet tas berimas irgi dar neaisku del ko...neseniai meciau KT, tai ir del to dar gali buti.

nemanau kad pradejus slinkti plaukams del hormonu issibalansavimo yra neverta gerti jokiu vitaminu arba vartoti plaukus stiprinanciu priemoniu,nes: kad ir plaukai slenka del ligos yra geriau gerti vitaminus arba vartoti priemones kad si liga isvis nenualintu plauko. Plaukui iskritus noreciau kad jis ataugtu o ne isnyktu,todel del ligos as visada vartojau paildus plaukams stiprinti,o jei manot kad nepades tai turbut reiketu i mane paziuret nes ant pakausio toks eziukas atauges kad nebezinau kaip ir bepaslepti( beje man hormonai dar galutinai nesusitvarke,neseniai pradejau gerti vaistus,plaukai paslenka dar iki siol,bet auga nauji kaip ant mieliu :-) ).
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 12 28, 16:20)
nemanau kad pradejus slinkti plaukams del hormonu issibalansavimo yra neverta gerti jokiu vitaminu arba vartoti plaukus stiprinanciu priemoniu

as irgi taip nemanau laugh.gif
Nors plaukai slenka del hormonu issibalansavimo, visvien geriu vitaminus ir tepuosi kuom tik imanoma.
Tik sakau (gal ne iki galo parasiau savo minti), kad tokiu atveju poveikis jau nebutinai bus toks stiprus ir greitas. Be to, rasiau, kad reikia visa kursa praeiti, o ne po menesio daryti isvadas ax.gif (labiau ta dalyka norejau uzakcentuoti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 gruodžio 2012 - 15:46
QUOTE(katee @ 2012 12 28, 17:44)
as irgi taip nemanau  laugh.gif
Nors plaukai slenka del hormonu issibalansavimo, visvien geriu vitaminus ir tepuosi kuom tik imanoma.
Tik sakau (gal ne iki galo parasiau savo minti), kad tokiu atveju poveikis jau nebutinai bus toks stiprus ir greitas. Be to, rasiau, kad reikia visa kursa praeiti, o ne po menesio daryti isvadas ax.gif (labiau ta dalyka norejau uzakcentuoti).

na matyt gal ne iki galo smile.gif del vitaminu gerimo as ir ta pacia nuomone turiu,kad reikia gerti iki galo,tik kad mano nuomone ne visada sutampa su mano veiksmais...isgirstu ka nors apie kitus papildus ar vitaminus ir jau keiciu biggrin.gif
Atsakyti
as isgeriau 5 pakuotes pantogaro , dabar antras meness geriu Priorina , ne neauga pasiutusiai man tie plaukai , eziukas yra bet toks skystokas , ne toks koks buvo praeita kart isgerus pantogaro kursa
Atsakyti
O man jau nustojo slinkt thumbup.gif , ir kadangi slinko tris mėnesius saujomis - o taip man buvo tik triskart, abu kartus po gimdymų, ir tąsyk, kai mečiau KT - išsiaiškinau ir priežastį.
Pasidaviau reklamai ir pagyroms vieno papildo, kuris daug kam padėjo atsikratyt pms ir net skausmų mėnesinių metu, parsisiunčiau ir aš, pradėjau vartot. Laukto efekto nebuvo, bet hormonus aiškiai paveikė, nes ciklas tai tikrai susitvarkė, pasidarė kaip laikrodis, 28 dienos. Nelabai man tai patiko (būdavo bent savaite ilgesnis biggrin.gif ), na ir mečiau tuos papildus gert. Tai va, prireikė kelių mėnesių, kad susiečiau tą hormoninį slinkimą, būtent su tų papildų metimo laiku.

Ką gi, pasimokiau, negalima man lįst prie savo hormonų... Plaukų ežiukas nemažas, ilgesnių ir visai trumpučių, dabar nebeslenka, kaip ranka nuėmė, tiesiog staigiai baigėsi slinkimas bigsmile.gif . Teko nusikirpt pusę ilgio, nes neliko vaizdo...
Dabar sugersiu 6 mėnesių amino rūgščių kursą, tegu sustiprės tie ataugantys plaukučiai, ir reguliariai pasitrumpinsiu, o paskui gal profilaktiškai maxi-hair pagersiu, po pusę dienos normos.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 12 28, 19:58)

Pasidaviau reklamai ir pagyroms vieno papildo, kuris daug kam padėjo atsikratyt pms ir net skausmų mėnesinių metu, parsisiunčiau ir aš, pradėjau vartot. Laukto efekto nebuvo, bet hormonus aiškiai paveikė, nes ciklas tai tikrai susitvarkė, pasidarė kaip laikrodis, 28 dienos. Nelabai man tai patiko (būdavo bent savaite ilgesnis biggrin.gif ), na ir mečiau tuos papildus gert. Tai va, prireikė kelių mėnesių, kad susiečiau tą hormoninį slinkimą, būtent su tų papildų metimo laiku.

Apie koki papilda kalbi ,Miaska g.gif ? Koks paildas taip veikia hormonus g.gif ?
Atsakyti