Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(vilniete:) @ 2012 12 02, 20:28)
Bet atradau sau tinkamą svogūnų sulčių kaukę.

gal galima placiau kas per kauke? 4u.gif
Atsakyti
Lilijana gal ne taip issireiskiau, tiesiog nulupu svoguna, ji sutarkuoju,i ta kosele idedu sauksteli cinamono, imu ta kosele i rankas ir spaudziu sultys ant galvos, tada gerai itrinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilniete:) @ 2012 12 02, 21:04)
Lilijana gal ne taip issireiskiau, tiesiog nulupu svoguna, ji sutarkuoju,i ta kosele idedu sauksteli cinamono, imu ta kosele i rankas ir spaudziu sultys ant galvos, tada gerai itrinu  smile.gif

Nejau kvapo nėra? Pamenu, užsidėjau svogūno kaukę, tai tą kvapą jaučiau keletą mėnesių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilniete:) @ 2012 12 02, 21:04)
Lilijana gal ne taip issireiskiau, tiesiog nulupu svoguna, ji sutarkuoju,i ta kosele idedu sauksteli cinamono, imu ta kosele i rankas ir spaudziu sultys ant galvos, tada gerai itrinu  smile.gif

aisku,aciu 4u.gif
as jau 3 saviate darau tokia: svoguno sultys,kiausinio trynys, medus, varnalesiu aliejus, darau karta i savaite bet kol kas nieko verysad.gif baisiai pasikeite mano plaukuciau po ligos,streso, suvartiptu tableciu kiekio doh.gif likau beveik plika verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprantama @ 2012 12 02, 21:33)
Nejau kvapo nėra? Pamenu, užsidėjau svogūno kaukę, tai tą kvapą jaučiau keletą mėnesių doh.gif

kvapas jauciasi tik kai sudreksta plaukai biggrin.gif aisku nzn kai su cinamonu,nebandziau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillijana: 02 gruodžio 2012 - 20:35
labai jus suprantu 4u.gif yra kvapas, bet ne toks intensyvus ir tikrai tik kai sudrekinti. nors atsimenu kazkada dariau be cinamono, tai jo, keleta menesiu, ir del to nutraukus buvau tokias proceduras, irgi maisydavau viska is eiles ir kiausa ir meddu ir varnalesu alieju ir pan.. ir kvapelis buvo ojojoj. dabar darau tik svoguna plius cinamonas.
Atsakyti
QUOTE(vilniete:) @ 2012 12 02, 21:58)
... dabar darau tik svoguna plius cinamonas.

O kiek laiko laikote svoguno kauke ant galvos , ar apvyniojate maiseliu ar ne 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 12 03, 00:06)
O kiek laiko laikote svoguno kauke ant galvos , ar apvyniojate maiseliu ar ne  4u.gif  ?

Labas rytas 4u.gif
as laikau 1val. apvynioju maiseliu + ranksluosciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

Neskaičiau visos temos, gal toks patarimas ir buvo.
Kai man slinko plaukai, labai padėjo rozmarinų eterinis aliejus. Reikia įlašinti 3-4 lašus į šampūną kiekvieną kartą plaunant galvą. Jau po mėnesio matosi rezultatai. smile.gif Šis eterinis aliejus labai skatina plaukų augimą, plaukai atrodo atsigavę ir labiau blizga. Be to, jokio nemalonaus kvapo, jokių nepatogumų, kaip naudojant visokias kaukes.
Atsakyti
Saule ir as tai darai kai nepamirstu, tikiuosi tai irgi prisideda prie bendro pagerejimo. Svogunus laikau 2 valandas, darau kiekviena sekmadieni, apsivinioju maiseliu ir uzsidedu kepure tongue.gif Nu nemalonu, o ka daryt, kai norisi plaukus issaugot, esu pasiryzus viskam tiesa sakant. Ir pvz. vakar issiploviau galva, kol dar slapi buvo, nu biski jautesi, o dabar kai galva sausa, nu nei trupucio kvapo ner.Tikra man padeda tas cinamonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_2012 @ 2012 12 03, 11:48)
Sveikos. smile.gif
Neskaičiau visos temos, gal toks patarimas ir buvo.
Kai man slinko plaukai, labai padėjo rozmarinų eterinis aliejus. Reikia įlašinti 3-4 lašus į šampūną kiekvieną kartą plaunant galvą. Jau po mėnesio matosi rezultatai. smile.gif Šis eterinis aliejus labai skatina plaukų augimą, plaukai atrodo atsigavę ir labiau blizga. Be to, jokio nemalonaus kvapo, jokių nepatogumų, kaip naudojant visokias kaukes.

drinks_cheers.gif irgi taip darau,aisku dar tik pora savaiciu tai kol kas jokio rezultato verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vilniete:) @ 2012 12 03, 12:07)
... esu pasiryzus viskam tiesa sakant.

viniete:) as irgi pasiryzusi viskam drinks_cheers.gif buvau pas gyd. dermatologe-tirchologe tai pasiule mezoterapija, rytoj einu 2 karta.
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2012 12 03, 10:32)
Labas rytas  4u.gif
as laikau 1val. apvynioju maiseliu + ranksluosciu  4u.gif

as laikiau 2 valandas ,tai po antro tokio sykio man kuokstais eme slinkti beplaunant galva doh.gif ,tiesiog sruogom doh.gif Daugiau jokiu svogunu kaukiu schmoll.gif matyt man jos netinka .
Atsakyti
Aš tai dilgėlių nuoviru skalauju plaukus (nedažytus), na slinkimas sumažėjo. Bet tuo pačiu ir vitaminus geriu, tai nežinau kas padėjo. O dilgėlės man toks nekenksmingas dalykas, be to plaukai tokie švelnūs būna - fantastika smile.gif
Be to ir pigu, prisirenki dilgėlių, prisidžiovini ir naudoji.

O svogūnų kaukės nebandžiau, labai bijau to kvapo.

Atsakyti