Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(*Nikė* @ 2012 11 28, 19:24)
Ar vartojate KT?  O dabar ar darėtes kokius tyrimus?
Papildyta:
Na matot, pas mano mamą ilgą laiką (10 m.) buvo alopecija (turbūt nuo KT), kuri dabar susitvarkė. Tai jau nuo pirmų vizitų pas gydytojus susitaikiau, kad man pačiai reikės gydytis ir ieškotis pačiai visko, nes tik pasakius bet kuriam gydytojui, kad mamai alopecija - visi iškart nurašydavo. "Tai ir tau tas pats tada" - vos ne taip išsireikšdavo ir labai nenoriai duodavo siuntimus toliau tirtis. Arba išvis išjuokdavo.
O jūs nenorite savo dukrai kokio biotino ar silicio gelio duoti pagerti? Nes nevisada vitaminų kompleksas gerai veikia - būna, kad kuris nors vienas neutralizuoja kitą, neleidžia įsisavinti.

As pati neseniai baigiau gerti biotina, geriau 3 men, bet nieko ypatingo nepastebejau. Tiksliau tikejausi greitesnio augimo, bet kaip augo taip auga. Dabar jau darysiu ilga pertrauka smile.gif . Na, o dukra geria Perfectil vitaminus, padetis gereja, nes dar pakoregavom mityba. Viskas jai susidejo: ir meile, ir mokslai, ir nedavalgymai. Ir dar mamos neklausymas biggrin.gif . Sakiau, nesviesink, bet turejo pati savo kailiu isitikinti smile.gif .
Atsakyti
sveikos mamos, va ir as su savo beda atejau. jau kaip pora men kuokstais slenka plaukai, nei stresuoju nei nescia atrodo jokiu nera tam priezasciu. nuejau pas daktare padare tyrimus jokiu ligu nera, patare naudoti PANTOGAR, mazum zinot jo poveiki? kaip ir kam jis padejo. nes nuo baisios kasos liko tik kasele.... bijau nuplikti....
Atsakyti
Kas geriat Biotina 5,000 mcg., po 2 kapsules per diena ar uztenka ir vienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dora123 @ 2012 11 29, 16:54)
sveikos mamos, va ir as su savo beda atejau. jau kaip pora men kuokstais slenka plaukai, nei stresuoju nei nescia atrodo jokiu nera tam priezasciu. nuejau pas daktare padare tyrimus jokiu ligu nera, patare naudoti PANTOGAR, mazum zinot jo poveiki? kaip ir kam jis padejo. nes nuo baisios kasos liko tik kasele.... bijau nuplikti....

paskaitykite buvusius postus, labai daug apie si preparata prirasyta ir jo poveiki smile.gif
Atsakyti
Na, pasidalinsiu savo patirtimi dėl plaukų slinkimo. Man nuo paauglystės (dėl brendimo ar dar dėl ko) dažnai slinkdavo plaukai. Ar dažiau, ar nedažiau jų, vistiek slinko ir slinko... Buvau beveik plikai nusirėžus plaukus ir bandžiau augint natūralius, visokiausias brangias priemones naudojau... ir nieko, kaip slinko taip slinko. Kol kažkada, gal vasario mėnesį (šių metų) netyčia droge užmačiau akciją ukrainietiškoms ar baltarusiškoms priemonėms nuo slinkimo Repeinoe. Ten yra baltose dėžutėse šampūnas, balzamas-kaukė, aliejus ir purškiklis plaukams. Visų sudėtyje yra varnalėšų aliejaus ir visokių rozmarinų ,čiobrelių ir t.t. eterinių aliejų. nu ir žodžiu, buvau vyriško kirpimo, bet po nubalinimo užtamsintais (pernelyg) plaukais, ir jie man slinko kaip slinkę, ir nusipirkau tas priemones (akcijos, po ~9lt už priemonę...pinigų turėjau ir nusipirkau visų po vieną). iš pradžių nieko nejutau,tik kad išsausėjo plaukai ir pradėjo greičiau blukt spalva (kas man iki šiol patinka nes vis per tamsiai nusidažau biggrin.gif ). o po kelių dienų, žiūriu-kad anei vieno plauko kriauklėj nėra... ir panaudojus porą mėnesių (kaip rašo ant dėželės - 2mėn minimalus kursas) žiūriu, kad absoliučiai nebeslenka man plaukai, nei lūžinėja (prieš nusitamsinant turėjau buzz kirpimą peroxidine blonde spalva) nei ka.... ir kaip greit pradėjo augti... tai dabar rudenį vėl pradėjau kartot visą kursą, ir žinokit, žiauriai padeda..nors ruduo, dietos laikausi, daug mokausi ir stresuoju, bet nei vienas plaukas nenuslenka nuo mano galvos, kad ir kiek dažyčiau ar kitaip kenkčiau savo sveikatai... bet vat minusas tas (toms, kurioms ir taip sausi plaukai) - sausina plaukus tas šampūnas. sunku iššukuot be balzamo, bet tos serijos ir balzamas irgi biški sausina, bet užtad neslenka... dabar mano plaukai iki pečių ir pati negaliu patiket kd po tiek dažymų turiu švelnius ir ilgus plaukus (palyginus su norm plaukų augimo greičiu). Rekomenduoju 100proc, bet aišku, esam visos skirtingos ir mus skirtingai veikia tos kosmetikos... jei ką, rašykit, pakonsultuosiu smile.gif dar nuo plaukų slinkimo vaistas nr.1 - ricinos aliejus. aš pakaitom su tuo varnalėšų aliejum naudoju, tai oi... wub.gif kaip greit pradeda augti plaukai... ir blakstienos, reguliariai tepant, pailgėja (buvau nusvillusi savąsias kai degiau cigaretę nuo viryklės.. doh.gif tai per 3mėn ataugo dar gražesnės)...
Atsakyti
QUOTE(**Iris** @ 2012 11 29, 17:00)
Kas geriat Biotina 5,000 mcg., po 2 kapsules per diena ar uztenka ir vienos?  g.gif

Šiaip pilnai turėtų užtekti ir vienos (aš pati visada po vieną geriu), bet esu girdėjus, kad nuo alopecijos skiria 10,000 mcg per dieną.

Prieš metus interneto platybėse atradau, kad folio rūgštis + biotinas labai skatina plaukų augimą ir plaukai auga kaip ant mielių. Tačiau nuo folio rūgšties labai valgyti norisi.
Papildyta:
QUOTE(dododole @ 2012 11 29, 19:01)
Kol kažkada, gal vasario mėnesį (šių metų) netyčia droge užmačiau akciją ukrainietiškoms ar baltarusiškoms priemonėms nuo slinkimo Repeinoe. Ten yra baltose dėžutėse šampūnas, balzamas-kaukė, aliejus ir purškiklis plaukams. Visų sudėtyje yra varnalėšų aliejaus ir visokių rozmarinų ,čiobrelių ir t.t. eterinių aliejų. nu ir žodžiu, buvau vyriško kirpimo, bet po nubalinimo užtamsintais (pernelyg) plaukais, ir jie man slinko kaip slinkę, ir nusipirkau tas priemones (akcijos, po ~9lt už priemonę...pinigų turėjau ir nusipirkau visų po vieną). iš pradžių nieko nejutau,tik kad išsausėjo plaukai ir pradėjo greičiau blukt spalva (kas man iki šiol patinka nes vis per tamsiai nusidažau  biggrin.gif  ). o po kelių dienų, žiūriu-kad anei vieno plauko kriauklėj nėra... ir panaudojus porą mėnesių (kaip rašo ant dėželės - 2mėn minimalus kursas) žiūriu, kad absoliučiai nebeslenka man plaukai, nei lūžinėja (prieš nusitamsinant turėjau buzz kirpimą peroxidine blonde spalva) nei ka.... ir kaip greit pradėjo augti...

O kas kiek dienų galvą plaunates? MD irgi labai gyrė šias priemones, bet kažin, jei plaunu galvą kasdien, o ir taip jie išsausėję ar nebus dar blogiau..
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2012 11 30, 00:02)

O kas kiek dienų galvą plaunates? MD irgi labai gyrė šias priemones, bet kažin, jei plaunu galvą kasdien, o ir taip jie išsausėję ar nebus dar blogiau..

Na, mano dabar toks kirpimas, kad turiu kasdien plauti nes kitaip plaukai man "nestovi". Bet tai nieko tokio, jei ir kasdien plautumet galva, jei po sampuno naudosite tos pacios serijos kauke-balzama, 5min palaikyt ir isskalauti. Beveik visi sampunai kurie "slidina" plaukus, turi visokiu silikonu ir t.t., o sitas sampunas kaip ir vienas naturalesniu atrodo, todel nekenkia plaukams, apgaulingai ju neriebina ir nedaro slidesniais, ir mazina slinkima. Siaip tai siulau ne tik sampuna naudoti, bet ir ta alieju ir purskikli plaukams. aliejus tai tikras geris, ziauriai pagerina plauku bukle, tik reikia ji reguliariai naudoti, patariu pakaitom su ricinu aliejum naudoti, tada jie nebebus tokie issauseje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 11 27, 23:11)
O ka sako amzius  g.gif  ?

Amzius tai hormonu padidejimo/sumazejimo rodiklis,iki 18-21m plaukai gali beprotiskai ilgi uzaugti,buti stori ir t.t. po 21m augimui sustojus hormonai pradeda nusistoveti,todel gali ir plaukai pasikeisti,veliau dazniausiai gimdymai ir pan. wink.gif

QUOTE(*Nikė* @ 2012 11 28, 00:42)
Svogūnų kaukę naudojau gal 2 mėn. kasdien. Nustojau, nes  stipriau pašildė pavasario saulutė ir troleibuse pradėjau kvepėti, o ir šiaip nieko nepastebėjau - plaukai tik dar labiau slinko.  O pantenolio putas galima LT nusipirkti, ar reikia siustis?  Suprantu, kad norint išgauti matomą rezultatą ir jį išlaikyti, reikia nuolatos naudoti priemones.  Mano plaukai gal ir auga į ilgį, bet galiukai nutrūpa. Suradau trūpėjimo priežastį - aliejai, nuo kurių ne tik ir daugiau plaukų išslinkdavo, bet ir va - plaukai trūpėdavo. Dabar nustojus naudoti aliejus- galiukai  šakojas, bet ne trūpa. Išvis atkreipiau dėmesį, kad kuo mažiau dedu ant galvos, tuo mažiau slenka.
Dabar jau 4 mėnuo kaip geriu silicio gelį, 3 mėn. sugėriau belastyle vitaminus (bet dabar nebegeriu), nakvišų aliejų (prieš ir per mm), žuvų taukus ir biotiną (savaitė laiko geriu).  Darausi galvos masažą. Plaukai tikrai kažkiek pagerėjo - storesni patapo, blizga.. Bet kol kas tik tiek rezultatų.
Ech, kaip būtų gerai, kad vieną dieną visoms moterims susitvarkytų savaime visos problemos su plaukais.  4u.gif

Tai kad plaukai pradejo dar labiau slinkti rodo jog priemone buvo veiksminga.Reiketu visa trichologijos kursa pravesti,norint viska labai aiskiai issaiskinti,o kitam psl vel bus toks pat postas 'nustojau naudoti nes pradejo tik labiau slinkti' todel as trumpai.Veiksmingos priemones suaktyvina plaukus esancius 4-toje stadijoje,t.y. kritimo ir paskatina 1-aja stadija-naujo plauko augima,todel naujai augantis plaukas isstumia senaji,kuris jau yra iskritimo stadijoje
Kokius aliejus ir kaip naudojote?
QUOTE(ocbo @ 2012 11 28, 20:55)
mergaites! as    panikoj!  kai  buvau mazyte turejau    problema su plaukais  : krito zidiniais. dabar man 23 ir buvo viskas lyg ir susitvarke.  pastaraji menesi  vel  kranta viskas  zidiniais ir  plaukai kuokstais ( neperdedu) itariu zidinine alopecija, nors nieks  niekad  del to netyre . verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ka daryti?  gal kas turi panasia problema ir gali pasiulyti kokius vaistus priemones kas padetu. Budama mazyte visus tyrimus  del visu ligu ir pan. dariausi  viska  bandziau, bet  paauglystes laikotarpiu ataugo o db..  tokioj nevilty esu  .. nebuvau tam pasiruosus galvojau  viskas jau susitvarke ...  verysad.gif

Paklausykite prasau mano patarimo-nueikite geriau pas daktara,zidinine alopecija gali buti ir dar vienos ligos pozymis.O kad ji atsinaujino gali buti kaltas stresas,ne tik emocinis,bet ir pacio organizmo,pvz liga,vaistai,nuovargis ar pan. Dazniausiai laiku susigriebus,susitvarkius priezastis-plaukai atauga.
Atsakyti
Niekada gyvenime neturėjau problemų dėl plaukų. Turėjau storus ilgus plaukus.

Neseniai pagimdžiau leliuką, ir prasidėjo košmaras doh.gif doh.gif doh.gif . Plaukai slenka kuokštais. Plaunu galvą-kuokštas, su balzamu tepu - vėl kuokštas rankoj, džiovinu ir šukuoju-vėl rankoj belenkiek plaukų.

Jau tikrai tuoj pulsiu į depresiją, nes nežinau ką bedaryti. doh.gif

Skaičiau kad čia veikia hormonai, bet kiek tas slinkimas tęsis g.gif Tuoj reikės peruką pirktis tongue.gif lotuliukas.gif

Kas pasiūlytų kokių priemonių nusipirkti, kad bent kažkiek sustabdyti tą slinkimą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2012 12 02, 17:12)
Niekada gyvenime neturėjau problemų dėl plaukų. Turėjau storus ilgus plaukus.

Neseniai pagimdžiau leliuką, ir prasidėjo košmaras  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Plaukai slenka kuokštais. Plaunu galvą-kuokštas, su balzamu tepu - vėl kuokštas rankoj, džiovinu ir šukuoju-vėl rankoj belenkiek plaukų.

Jau tikrai tuoj pulsiu į depresiją, nes nežinau ką bedaryti. doh.gif

Skaičiau kad čia veikia hormonai, bet kiek tas slinkimas tęsis g.gif Tuoj reikės peruką pirktis tongue.gif  lotuliukas.gif

Kas pasiūlytų kokių priemonių nusipirkti, kad bent kažkiek sustabdyti tą slinkimą? 4u.gif

Po nestumo 90% moteru slenka plaukai.. kiek klausiau draugiu, visos nieko nedare ir praejus tam tikram laikui viskas susitvarke.. laikas apie puse metu.. pas daugeli liko tik bizeles negalejo palaidais vaikscioti, bet sake su laiku ataugo ir viskas gerai. Svarbu nepanikuoti ir islaukti ta perioda.. Man po Kt slinko apie 4-5 menesius, dabar lsenka nedaug... praktiskai susitvarke.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2012 12 02, 16:50)

[size=1][/color]
Tai kad plaukai pradejo dar labiau slinkti rodo jog priemone buvo veiksminga.Reiketu visa trichologijos kursa pravesti,norint viska labai aiskiai issaiskinti,o kitam psl vel bus toks pat postas 'nustojau naudoti nes pradejo tik labiau slinkti' todel as trumpai.Veiksmingos priemones suaktyvina plaukus esancius 4-toje stadijoje,t.y. kritimo ir paskatina 1-aja stadija-naujo plauko augima,todel naujai augantis plaukas isstumia senaji,kuris jau yra iskritimo stadijoje
Kokius aliejus ir kaip naudojote?

Žinau, kad pradedant naudoti kokią priemonę nuo slinkimo, ar pradedant gerti vitaminus plaukų slinkimas tik dar labiau suintensyvėja. Bet svogūną aš naudojau apie 2 mėn., o jau po tokio laikotarpio turi matytis kažkas. Slinko ne tik ilgi plaukai, bet ir mažiukai, kelių cm. Esmė, manau, tame, kad paprasčiausiai tos sultys užkimšdavo plaukų svogūnėlius.
Aliejus įvairius - argano, kokosų, alyvuogių. Visi nerafinuoti. Įvairiai tepdavau: kartais šildydavau, bet dažniausiai prieš naktį išsitepdavau, o ryte išsiplaudavau.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, papasakosiu ir aš savo istoriją. Plaukus dažiau 10 metų -peroksidu doh.gif protelis atėjo tik visai neseniai, kai iš plaukų beliko trys šiaudeliai smile.gif juokas pro ašaras, bet yra kaip yra. persidažiau tamsiai netiko, tada vėl šviesiai ir tai buvo paskutinis taškas. plaukų slinkimas periodinis, tai daugiau tai mažiau, plius pleiskanos, niežulys ir pan.. kaip dauguma iš jūsų kadaise turėjau gražius sveikus ilgus plaukus ax.gif labai apmaudu, bet nusprendžiau daryt bet ką, kad tik nedžiuginantis vaizdelis pasikeistų. geriau įvairius vitaminus, naudojau šampunus, aliejus - efekto nulis. Apskritai po aliejų, vonia būdavo užsikimšus, todėl neįsivaiduoju kaip jie gali kam nors padėt schmoll.gif schmoll.gif Bet atradau sau tinkamą svogūnų sulčių kaukę. Galvą plaunų kas tris dienas,būna iškenčiu ir daugiau,praėjo ne taip riebaluotis, bet tas pavyko tik po kelių mėnesių, vieną kartą į savaitę dedu svogūnus, kad užmuštų kvapą dedu cinamono, ant plaukų galiukų alyvuogių aliejų, laikau kelias val, išsiplaunu galvą ir perskalauju su vandeniu su obuoliu actu. Plaukų nesidažau pusę metų, teko nukirpt iki pečių verysad.gif bet, geriau taip negu ilgi ir keli plaukeliai. Kiekvieną diena geriu po šaukštą linų semenų aliejaus thumbup.gif Negaliu pasakyt kad slinkimas dingo, bet vonia nebeužsikemša smile.gif ir tfu tfu tfu, bet jaučiu kad viskas eina į gerąją pusę
bet dar kartą pasitvirtino, kad nėra kiekvienam tinkamo būdo, priemonės... Visom linkiu atrasti sau tinkamą ir turėti nuostabius plaukus 4u.gif
Atsakyti