Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(NakedA @ 2012 11 27, 00:51)
Labai fajna ,kad tau susitvarke  thumbup.gif  Kai tiek naudojai ,tai sunku pasakyti ,kas padejo labiausiai  biggrin.gif  ,bet svarbu ,kad padejo  4u.gif
Aciu ,as irgi labai labai labai to tikuosi ,net neisivaizduoji kaip  4u.gif  Labai daug gero prisiskaiciau apie Priorina ,tai butinai parasysiu kaip man seksis su juo  smile.gif

Isivaizduoju kaip,as pati puse savo plauku netekau, taip pat matosi isreteje virsugalvi,o dar kai paziuri kiek ataugo tai baisu darosi nes galvoji kiek buvo islinke ir ar istikruju visi ataugs... unsure.gif zinoma butinai parasyk, as tai jo nebegeriu,bandysiu pantagor,kazkada rasiau kad pas mane labai pigiai gavosi su priorinu bet deja dar turejau sumoketi ir mokescus tai kad buvo didele prabanga ji pirkti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2012 11 27, 13:54)
Smagu, kad bent vitaminai padeda.. O ma jau niekas nepadeda. Ir juokinga skaityti, kai sakoma, kad šampūnas tas ar anas padėjo unsure.gif Turbūt ir nebuvo bėdos, jei padėjo. O kai slenka 7 metai ir dabar jau perukas laukia, tai..graudu.. verysad.gif

Vat man ir budavo juokas pro asaras kai kas nors sakydavo kad sampunas padeda smile.gif ir manydavau kad kas taip raso tas nezino kas yra tikrasis plauku slinkimas...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 11 27, 14:13)
Mano tokie, bet esu turėjus plaukus žemiau užpakalio, ir iš viso, dažnai kirpdavaus trupmai, po to ataugindavau ilgus.
Bet, kiek save pamenu, visad turėjau rūpesčių su slinkimu. Visi vartoti papildai pirmiausia paveikia nagus, kurie pas mane ir taip puikūs - tiesiog pradeda nenormaliai greitai augti.
Šiaip esu tikra, kad labiausiai man slinkimą sukelia stresas, o jo patiriu daug. Kaip su tuo kovoti - dar nesugalvojau...

Na jeigu daznai tenka stresuoti-reikia kazka keisti mirksiukas.gif aisku labai lengva yra pasakyti,bet atrodo net neimanoma to padaryti.As pati del nuolatinio streso kankinausi nuo migrenos,kurios priepuoliai budavo net 1-2k per savaite,bet kai supratau priezastis-pakeiciau poziuri i kai kuriuos dalykus,kurie anksciau mane tiesiog vesdavo is proto,pradejau kitaip reaguoti i viska.Dabar galiu pasidziaugti,kad paskutinius 5m migrena itin retas svecias wink.gif
Nepamainomas yra vitaminas B,bet butent is Nutrilite,nes jis yra ilgo poveikio,ji gerti reiketu vakarais.
Dar idomu butu suzinoti nuo kokio amziaus prasidejo slinkimas.
Atsakyti
O ka sako amzius g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2012 11 27, 00:10)
Tam yra ivairiu priemoniu pvz svogunu kauke,galima bandyti itrinti ricinos alieju,dar zinau gera priemone (tik nepatikrinau dar) Pantenolio putos (vaistas nuo nudegimu) ,ir ampules Polipant Tik reikia tas priemones naudoti nuolatos,neuztenka keleta kartu pasiteplioti,reikia is anksto nusiteikti kad zaisti reikes ilgai!

Svogūnų kaukę naudojau gal 2 mėn. kasdien. Nustojau, nes stipriau pašildė pavasario saulutė ir troleibuse pradėjau kvepėti, o ir šiaip nieko nepastebėjau - plaukai tik dar labiau slinko.
O pantenolio putas galima LT nusipirkti, ar reikia siustis? Suprantu, kad norint išgauti matomą rezultatą ir jį išlaikyti, reikia nuolatos naudoti priemones. Mano plaukai gal ir auga į ilgį, bet galiukai nutrūpa. Suradau trūpėjimo priežastį - aliejai, nuo kurių ne tik ir daugiau plaukų išslinkdavo, bet ir va - plaukai trūpėdavo. Dabar nustojus naudoti aliejus- galiukai šakojas, bet ne trūpa. Išvis atkreipiau dėmesį, kad kuo mažiau dedu ant galvos, tuo mažiau slenka.
Dabar jau 4 mėnuo kaip geriu silicio gelį, 3 mėn. sugėriau belastyle vitaminus (bet dabar nebegeriu), nakvišų aliejų (prieš ir per mm), žuvų taukus ir biotiną (savaitė laiko geriu). Darausi galvos masažą. Plaukai tikrai kažkiek pagerėjo - storesni patapo, blizga.. Bet kol kas tik tiek rezultatų.
Ech, kaip būtų gerai, kad vieną dieną visoms moterims susitvarkytų savaime visos problemos su plaukais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2012 11 27, 21:42)
Svogūnų kaukę naudojau gal 2 mėn. kasdien. Nustojau, nes  stipriau pašildė pavasario saulutė ir troleibuse pradėjau kvepėti, o ir šiaip nieko nepastebėjau - plaukai tik dar labiau slinko.
  O pantenolio putas galima LT nusipirkti, ar reikia siustis?  Suprantu, kad norint išgauti matomą rezultatą ir jį išlaikyti, reikia nuolatos naudoti priemones.  Mano plaukai gal ir auga į ilgį, bet galiukai nutrūpa. Suradau trūpėjimo priežastį - aliejai, nuo kurių ne tik ir daugiau plaukų išslinkdavo, bet ir va - plaukai trūpėdavo. Dabar nustojus naudoti aliejus- galiukai  šakojas, bet ne trūpa. Išvis atkreipiau dėmesį, kad kuo mažiau dedu ant galvos, tuo mažiau slenka.
Dabar jau 4 mėnuo kaip geriu silicio gelį, 3 mėn. sugėriau belastyle vitaminus (bet dabar nebegeriu), nakvišų aliejų (prieš ir per mm), žuvų taukus ir biotiną (savaitė laiko geriu).  Darausi galvos masažą. Plaukai tikrai kažkiek pagerėjo - storesni patapo, blizga.. Bet kol kas tik tiek rezultatų.
Ech, kaip būtų gerai, kad vieną dieną visoms moterims susitvarkytų savaime visos problemos su plaukais.  4u.gif

Svogunu kauke 2 men. kasdien?! Man po vieno karto grauze siek tiek oda..
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2012 11 28, 01:54)
Svogunu kauke 2 men. kasdien?! Man po vieno karto grauze siek tiek oda..

Na man nieko nebuvo, o dar kad numušti tą kvapą piliau įv. eterinius aliejus. Mano mama tai darėsi svogūnų+ česnakų kaukę, tai ten sakė, kad jautėsi graužimas.
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2012 11 28, 09:06)
Na man nieko nebuvo, o dar kad numušti tą kvapą piliau įv. eterinius aliejus. Mano mama tai darėsi svogūnų+ česnakų kaukę, tai ten sakė, kad jautėsi graužimas.

Pagirtina, kad turejote tiek kantrybes su svogunu kauke, nes as jau po vieno karto supratau, kad ji manes neveza biggrin.gif . Bet gal taip daznai dedamasi ir padaret sau meskos paslauga, juk svogunas labai stiprus, kieno jautresne oda jis gali nudeginti ar netgi pazeist plauku saknis. Siaip tai merginos sia kauke giria jau po keliu naudojimu, o jus sulauket priesingo rezultato verysad.gif ..
Atsakyti
Sakyciau ,kad ne stiprume esme ,o vartojimo daznume g.gif
Kasdien per daznai ,manau g.gif O po kiek laikydavote kauke *Nike* ?
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2012 11 28, 14:00)
Pagirtina, kad turejote tiek kantrybes su svogunu kauke, nes as jau po vieno karto supratau, kad ji manes neveza biggrin.gif . Bet gal taip daznai dedamasi ir padaret sau meskos paslauga, juk svogunas labai stiprus, kieno jautresne oda jis gali nudeginti ar netgi pazeist plauku saknis. Siaip tai merginos sia kauke giria jau po keliu naudojimu, o jus sulauket priesingo rezultato verysad.gif ..

QUOTE(NakedA @ 2012 11 28, 14:47)
Sakyciau ,kad ne stiprume esme ,o vartojimo daznume  g.gif
Kasdien per daznai ,manau  g.gif  O po kiek laikydavote kauke *Nike* ?

Tai turbūt meškos paslaugą sau ir pasidariau. Bet aš dėl plaukų esu pasiryžus bet ką darytis, kad tik ataugtų ir neslinktų. Žiauriai atrodau: palaidais negaliu vaikščioti, nuolatos su gumytę, kadangi ties smilkiniais plaukai labai ploni ir neilgi (iki 15 cm), o ir šiaip pas mane jie reti ir nedaug. Palaidais iš nugaros net skyrimas toks matosi, kad plaukų neužtenka, nors yra kelios sruogos siekiančios krūtinę. Kirptis nenoriu trumpai, nes kelis kartus buvo apkirpusios kirpėjos, tai atrodžiau 10 metų vyresnė + dar nesibaigiantiašarų pakalnė.
Dabar tai jau viskas taip atsibodo, kad nenaudoju jokių aliejų, tonikų, purškiklių, bet vis vien sedžiu forumuose, skaitinėju ir vis tikiuosi atrasti stebuklingą priemonę. smile.gif O pasiskaičius, kad va vienoms anas ar kitas padėjo, tai ir lekiu pirktis ir naudoti.

Svogūną laikydavau nuo pusvalandžio, ilgiausiai valandą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nikė*: 28 lapkričio 2012 - 13:36
QUOTE(*Nikė* @ 2012 11 28, 11:36)
Tai turbūt meškos paslaugą sau ir pasidariau. Bet aš dėl plaukų esu pasiryžus bet ką darytis, kad tik ataugtų ir neslinktų. Žiauriai atrodau: palaidais negaliu vaikščioti, nuolatos su gumytę, kadangi ties smilkiniais plaukai labai ploni ir neilgi (iki 15 cm), o ir šiaip pas mane jie reti ir nedaug. Palaidais iš nugaros net skyrimas toks matosi, kad plaukų neužtenka, nors yra kelios sruogos siekiančios krūtinę. Kirptis nenoriu trumpai, nes kelis kartus buvo apkirpusios kirpėjos, tai atrodžiau 10 metų vyresnė + dar nesibaigiantiašarų pakalnė.
Dabar tai jau viskas taip atsibodo, kad nenaudoju jokių aliejų, tonikų, purškiklių, bet vis vien sedžiu forumuose, skaitinėju ir vis tikiuosi atrasti stebuklingą priemonę. smile.gif  O pasiskaičius, kad va vienoms anas ar kitas padėjo, tai ir lekiu pirktis ir naudoti.

Svogūną laikydavau nuo pusvalandžio, ilgiausiai valandą.

Puikiai jus suprantu, pati esu praejusi si pragara ir zinau , kaip yra skaudu , kai akyse nyksta plaukai, o juk moterims tai pagrindine ivaizdzio dalis, plaukai labai keicia bendra isvaizda...Dabar kovoju su dukters plauku slinkimu, nes panele sugalvojo pasisviesinti... Bet kadangi is savo patirties zinau, kad daug dar nereiskia gerai, tai nupirkau paprasciausius vitaminus plaukams, nagams, odai, ten vistiek yra paciu butiniausiu vitaminu. Nors ji ir jau prisiskaiciusi internete visokiu bairiu, neleidziu, jei nieko tepliotis. Vitaminai ir svelnus sampunas bei kondicionierius,stai ir viskas. Manau reikia leisti ir paciam organizmui pakovoti mirksiukas.gif .
Atsakyti
mergaites! as panikoj! kai buvau mazyte turejau problema su plaukais : krito zidiniais. dabar man 23 ir buvo viskas lyg ir susitvarke. pastaraji menesi vel kranta viskas zidiniais ir plaukai kuokstais ( neperdedu) itariu zidinine alopecija, nors nieks niekad del to netyre . verysad.gif verysad.gif verysad.gif ka daryti? gal kas turi panasia problema ir gali pasiulyti kokius vaistus priemones kas padetu. Budama mazyte visus tyrimus del visu ligu ir pan. dariausi viska bandziau, bet paauglystes laikotarpiu ataugo o db.. tokioj nevilty esu .. nebuvau tam pasiruosus galvojau viskas jau susitvarke ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ocbo @ 2012 11 28, 21:55)
mergaites! as    panikoj!   kai  buvau mazyte turejau    problema su plaukais  : krito zidiniais. dabar man 23 ir buvo viskas lyg ir susitvarke.  pastaraji menesi  vel  kranta viskas  zidiniais ir  plaukai kuokstais ( neperdedu) itariu zidinine alopecija, nors nieks  niekad  del to netyre . verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ka daryti?  gal kas turi panasia problema ir gali pasiulyti kokius vaistus priemones kas padetu. Budama mazyte visus tyrimus  del visu ligu ir pan. dariausi  viska  bandziau, bet  paauglystes laikotarpiu ataugo o db..  tokioj nevilty esu  .. nebuvau tam pasiruosus galvojau  viskas jau susitvarke ...  verysad.gif

Ar vartojate KT? O dabar ar darėtes kokius tyrimus?
Papildyta:
QUOTE(Flossy Lady @ 2012 11 28, 16:39)
Puikiai jus suprantu, pati esu praejusi si pragara ir zinau , kaip yra skaudu , kai akyse nyksta plaukai, o juk moterims tai pagrindine ivaizdzio dalis, plaukai labai keicia bendra isvaizda...Dabar kovoju su dukters plauku slinkimu, nes panele sugalvojo pasisviesinti... Bet kadangi is savo patirties zinau, kad daug dar nereiskia gerai, tai nupirkau paprasciausius vitaminus plaukams, nagams, odai, ten vistiek yra paciu butiniausiu vitaminu. Nors ji ir jau prisiskaiciusi internete visokiu bairiu, neleidziu, jei nieko tepliotis. Vitaminai ir svelnus sampunas bei kondicionierius,stai ir viskas. Manau reikia leisti ir paciam organizmui pakovoti mirksiukas.gif .

Na matot, pas mano mamą ilgą laiką (10 m.) buvo alopecija (turbūt nuo KT), kuri dabar susitvarkė. Tai jau nuo pirmų vizitų pas gydytojus susitaikiau, kad man pačiai reikės gydytis ir ieškotis pačiai visko, nes tik pasakius bet kuriam gydytojui, kad mamai alopecija - visi iškart nurašydavo. "Tai ir tau tas pats tada" - vos ne taip išsireikšdavo ir labai nenoriai duodavo siuntimus toliau tirtis. Arba išvis išjuokdavo.
O jūs nenorite savo dukrai kokio biotino ar silicio gelio duoti pagerti? Nes nevisada vitaminų kompleksas gerai veikia - būna, kad kuris nors vienas neutralizuoja kitą, neleidžia įsisavinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nikė*: 28 lapkričio 2012 - 21:27