QUOTE(Sedindriuke @ 2012 11 25, 22:47)
niekas taip nesako
o sportuoti reikia apskritai del sveikatos o ne del tam tikro laikotarpio per kuri nori buti lieknas.. ir itilpti i suknele numetus niolika kg

))
O tai kaip dėl to mano meniu, šiandienos? ( ryt įkelsiu rytojaus, nors galiu ir dabar, žinau, ką valgysiu) Ryt bus: pusryčiai - sumuštiniai su fermentiniu sūriu ( juoda duona pačios kepta), pietūs - agurkinė sriuba ( perlinės kruopos, pačios rauginti agurkai, bulvės, svogūnai, išvirta tikraime vištienos sultinyje) vakarienė - grietinės padaže troškinta vištienos krūtinėlė, ryžiai, burokėlių salotos.
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 11 25, 22:50)
jeez kaip tu nusibaisini save

))
Ai, nu kad susinervinau

Kartais mąstau, kad visai sveikai maitinu šeimą, o čia gavau smūgį šlapiu skuduru per veidą, kad visa mano mityba, atrodytų, buvusi nebloga, subyrėjo, kaip kad paršelio šiaudinis namelis.
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 11 25, 22:48)
Reikia, be abejo reikia, nes to reikia turbūt kiekvienam žemės gyviui. Tik turbūt diskusija taip pakrypo dėl dažnai virkaujančių žmonių, kurie teigia, kad sportuodami nenumeta svorio. Todėl ir nenumeta, kad blogai valgo. Manau, kad čia yra šios diskusijos taškas.
Galbūt galbūt... šiaip aš jaučiuos tikrai gerai, žinoma, ne sena nesu ( 27m) Kas žino, kaip jausiuos po dešimties metų...

Svorio man nereik numesti, pagal mane, jis idealus 164cm 52kg. ir sportavimas mano - ne vienadienė užgaida iš neturėjimo ką veikti, sportuoju, nes man patinka, visada sportuodavau, jaunystėj šokau, vėliau aerobiką, net nėštumo pradžioj ją lankiau, dabar sportas namuose užkabino....