Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Na va, as irgi kai peleda (be 12 val apie lova net nepradedu galvoti), tai man 8-9 val vakare pats tas pajudeti.
Atsakyti
Labu.
Bet jeigu žmogus jaučiasi gerai, kam jam gyventi pagal taisykles? Vienintelis tiklsus mūsų rodiklis yra mūsų organizmas, įsiklausymas į jį.. aš taip manau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 19, 10:34)
Labu.
Bet jeigu žmogus jaučiasi gerai, kam jam gyventi pagal taisykles? Vienintelis tiklsus mūsų rodiklis yra mūsų organizmas, įsiklausymas į jį.. aš taip manau.  4u.gif

Bet šiaip pagalvok, juk ir ant blogo maisto pvz. žmogus iš karto nesijaučia blogai, o tik vėliau atsiranda ligos. Būtų labai paprasta, jei mūsų organizmas iš karto viską kas mums bloga atmestų, bet taip nėra. Kiekvieno reikalas aišku, bet aš tam tikrų normų ir ribų laikausi smile.gif
Atsakyti
MO, cia apie mityba ir taisykles tema butu labiau aktuali tam, kas sportuodamas nori rezultato - numesti svorio, isryskinti raumenukus ir pan. Valgydamas angliavandenius vakare to nepasieksi (arba nueisi sunkesniu ir ilgesniu keliu i tiksla), kaip ir nesilaikydamas tam tikru kitu taisykliu. Jei tenkina esama bukle, galima ir negyventi pagal tas taisykles, svarbu suprasti koks maistas ka daro tavo organizmui ir kaip jis veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 19 vasario 2013 - 10:44
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 19, 09:33)
Tai būtent, bent varškės ar kefyro išgerti. Niekada neskaitėte apie mitybą sportuojant? Žmonės juk valgo ir prieš bei po, ypač po, juk netenki visko labai daug.

Vakare sakom neužkandžiauti obuoliais, o ne darbe. Sakau, paskaitykit išsamiai, nes kenkiate kai kurios sau.
Papildyta:

Čia tai jo, baisus grafikas, nes labai anksti eini miegoti. Realiai tai ir sportas prastai įsipaišo, nes guliesi išjudinta širdimi. Tavo vietoje daryčiau tuomet tik jogą ar kažk panašaus, be jokių ten hiiiiitt ir cardio, o tik laisvomis dienomis paspausčiau kažką stipriau. Man ir pačiai būna išeina tik apie 21 val. sportuoti, bet aš pelėda, aš ir guluosi pirmą ir tuomet be abejo širdis nusistovi ir valgau aš.

gyveni ir mokaisi 4u.gif mano ritmas darbo dienomis toks,jeigu vėliau nueinu miegoti ryte vos išsikrapštau lauk, sėdžiu darbe užtinusi visa ir dar labiau pavargusi. Rytais man visada sunku keltis ar aš 21 einu miegoti ar 23 val. Nekrentu į lovą kalatuojančia širdimi, gal per grubiai supasakojau. Apie 21val kai baigiu sportą pasėdžiu truputį atgauti jėgas ir palaukiu kol išmuš visą raudonį, geriu vandens. Iš dušo išėjusi kartais dar valgyt ruošiu rytdienai ax.gif Ar sudedu rūbus skalbti ar šiaip tv pažiūriu. Na gaunasi kad užmiegu pusę 11 ar 11val. Ne iškart kai baigiu sportuoti smile.gif
Pavasarį bandysiu organizmą pratinti prie rytinės mankštos, įvesiu bėgiojimą. Nes kitu metu neturiu kada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 18, 18:33)
Įsivaizduoju, kaip naktinis darbas išmuša iš ritmo  unsure.gif

Vasara, pas many nieko blatno, dribsniai su sėklom ir kefyru  4u.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 18, 19:21)
treniruotės metu nualpčiau turbūt ax.gif

Aga,

ismuse siandien totaliai. Pamirsau kad ryte susirinkimas tai tik dabar parsivilkau po nakties doh.gif Einu jau miegot nieko nebelaukus unsure.gif Kol arbata geriu skaitineju ka rasotes .. Kelsiuos po 5 valandu.. Pasokinesiu i dusa ir vel i darba doh.gif doh.gif doh.gif

kartais zudytis noris ..

Bet nesiruosiu nei vienos dienos praleist biggrin.gif Jokiu pasiteisinimu pioneer.gif

zkam labanakt o kam labos dienos cool.gif

PS: Ar skaniai isejo vakariene ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 02 19, 11:05)
Aga,

ismuse siandien totaliai. Pamirsau kad ryte susirinkimas tai tik dabar parsivilkau po nakties  doh.gif  Einu jau miegot nieko nebelaukus  unsure.gif  Kol arbata geriu skaitineju ka rasotes .. Kelsiuos po 5 valandu.. Pasokinesiu i dusa ir vel i darba  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kartais zudytis noris ..

Bet nesiruosiu nei vienos dienos praleist  biggrin.gif  Jokiu pasiteisinimu  pioneer.gif

zkam labanakt o kam labos dienos  cool.gif

PS: Ar skaniai isejo vakariene ?  rolleyes.gif

junkis prie skypes, sumesiu video, tegul siunčiasi kol isėsies mirksiukas.gif jeigu manęs klausei apie vakarienę tai turbūt gavosi, dar neragavau biggrin.gif įsidėjau pietums, bet kvapas ir spalva vilioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 19, 10:36)
Bet šiaip pagalvok, juk ir ant blogo maisto pvz. žmogus iš karto nesijaučia blogai, o tik vėliau atsiranda ligos. Būtų labai paprasta, jei mūsų organizmas iš karto viską kas mums bloga atmestų, bet taip nėra. Kiekvieno reikalas aišku, bet aš tam tikrų normų ir ribų laikausi smile.gif

suprantu, be abejo, kad pasekmės ne iš karto pasimato. Bet pamenu,kai pati sportuodavau vakarais, nes kitaip nebūdavo kada, kol pasportuoji, nusiprausi, jau vėlu, o jeigu dar užkąsi ką, dar reik palaukt, kol suvirškins, tai išvis nusinaktinėsi unsure.gif jausdavausi gerai, ir nieko nekeisdavau. Svarbiausia būdavo atstatyti prarastus skysčius.

QUOTE(gitulia @ 2013 02 19, 10:44)
MO, cia apie mityba ir taisykles tema butu labiau aktuali tam, kas sportuodamas nori rezultato - numesti svorio, isryskinti raumenukus ir pan. Valgydamas angliavandenius vakare to nepasieksi (arba nueisi sunkesniu ir ilgesniu keliu i tiksla), kaip ir  nesilaikydamas tam tikru kitu taisykliu. Jei tenkina esama bukle, galima ir negyventi pagal tas taisykles, svarbu suprasti koks maistas ka daro tavo organizmui ir kaip jis veikia.

aš truputį ne tai turėjau omeny, o jeigu šnekam apie obuolius, tai šitą žinau kaip tėve mūsų, kadang pati esu amžinai metanti svorį biggrin.gif kad pirmoj dienos pusėj angliavandeniai, antroj- baltymai.

QUOTE(erikae @ 2013 02 19, 11:05)
kartais zudytis noris ..

įsivaizduoju unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Man tai žiauriai sunku prisiversti sportuoti namuose, net kelis kartus bandžiau ypač toks noras ateina po naujų metų smile.gif arba kai orai oradeda šilti, bet tada jau būna vėlu dažniausiai biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 02 19, 08:07)
Just a girl, as gi nesakau, kad obuoliai negeroves. Obuoliai gerai, kaip ir visi vaisiai, tik kas nori svori mesti, vaisiai vakarienei netinkami.

Hm..
Kad as vakare galiu uzvalgyti liesos varskes su kiviu ar kefyro su puse oboulio arba greipfruta - svoris krenta..
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 19, 09:33)
Tai būtent, bent varškės ar kefyro išgerti. Niekada neskaitėte apie mitybą sportuojant? Žmonės juk valgo ir prieš bei po, ypač po, juk netenki visko labai daug.

Vakare sakom neužkandžiauti obuoliais, o ne darbe. Sakau, paskaitykit išsamiai, nes kenkiate kai kurios sau.
Papildyta:

Siek tiek skaiciau apie maitinimasi sportuojant smile.gif Sutinku, kad reikia valgyti ir pries, ir po, bet kaip gi daryti, jei tokia situacija, kaip man siandien: darbe visiskai nebuvo laiko uzkasti apie 17 val., po 17.10 isvaziavau, patekau i didziuli kamsti, namie atsiradau tik 18 val., o 18.30 treniruotes pradzia. Paskubomis prarijau puse greipfruto ir su nervais i trenirote, vos spejau. Pasibaige 19.30, namie buvau tik 20.30. Pavalgiau liesos varskes, 50 gr. virtos vistienos ir puse pomidoro, bet nenormalu cia man, as jau pripratau po 19-19.30 vakarais nevalgyti, o uzvalgyti pries treniruote darbe visiskai nera kada - istisi susitikimai ir non-stop varymas..
Uztad man labiau patinka velesnes treniruotes, tik tos, kurios 18.30, smagesnes..

O kai sportuoju namie, tai apie 19 val. pavalgau ramiai vakariene (salotos, liesa miesyte, tunas arba varske su vaisiais, kiausinis) ir paskui apie 21 val. sportuoju, paskui jau nebevalgau, einu miegoti apie 23-23.30 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just a girl: 19 vasario 2013 - 22:06
QUOTE(Just a girl @ 2013 02 19, 23:55)
Hm..
Kad as vakare galiu uzvalgyti liesos varskes su kiviu ar kefyto su puse oboulio arba greipfruta - svoris krenta..

drinks_cheers.gif Iš savo patirties galiu pasakyt, kad atsisakius cukrinių ir miltinių patiekalų, galima vaisius pilna burna bet kada valgyt, svoris krenta kuo puikiausiai thumbup.gif

vasara, kodėl nesportuoji pvz. iškart, kai grįžti namo iš darbo 17-18 val?
Man tai labai gerai taip. 17 grįžus iš karto sportas, tada jau visi kiti reikalai, ir vakarienė lengva normaliu laiku po sporto gaunasi. O kad tuščiu pilvu nestraksėt, nes po pietų jau išalkus būnu, valandą prieš treniruotę suvalgau pvz. didelį bananą, arba duoniukų kokių, arba ruginės grūdėtos duonos riekę (specialiai būnu įsimetusi į darbą, kad į jo pabaigą arba jau mašinoj užkąst)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 19 vasario 2013 - 22:06
QUOTE(cushy @ 2013 02 19, 22:04)
drinks_cheers.gif  Iš savo patirties galiu pasakyt, kad atsisakius cukrinių ir miltinių patiekalų, galima vaisius pilna burna bet kada valgyt, svoris krenta kuo puikiausiai  thumbup.gif

As irgi atsisakiau visiskai saldumynu, kepiniu, pyragu, sausainiu ir panasiai, nededu jokio cukraus i kava/arbata. Na, pilna burna gal ir nelabai gerai valgyti, pvz. as stengiusi nepiktnaudziauti bananais, vynuogem, bet koks vienas vaisiukas vakare, manau, nieko baisaus.. As anksciau vakarais kirsdavau karstus patiekalus ir geriau arbatos su saldumynais...
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2013 02 19, 11:13)
suprantu, be abejo, kad pasekmės ne iš karto pasimato. Bet pamenu,kai pati sportuodavau vakarais, nes kitaip nebūdavo kada, kol pasportuoji, nusiprausi, jau vėlu, o jeigu dar užkąsi ką, dar reik palaukt, kol suvirškins, tai išvis nusinaktinėsi  unsure.gif jausdavausi gerai, ir nieko nekeisdavau. Svarbiausia būdavo atstatyti prarastus skysčius.
aš truputį ne tai turėjau omeny, o jeigu šnekam apie obuolius, tai šitą žinau kaip tėve mūsų, kadang pati esu amžinai metanti svorį  biggrin.gif kad pirmoj dienos pusėj angliavandeniai, antroj- baltymai.
įsivaizduoju  unsure.gif  unsure.gif

As irgi metais negalejau prisiversti. Kol nepasiekiau 90 kg. Tai buvo riba. nebegalejau pakelti savo atspindzio veidrodyje ir kandziu repliku... Supykau baisiausiai.
Man labai padeda sportuoti megstama muzika- tiesiog soku pagal ja, irasiusi CD, paskui darau pratimus. Judamkartu.lt daug fainu trumpu treniruociu video.
Atsakyti