Na va, as irgi kai peleda (be 12 val apie lova net nepradedu galvoti), tai man 8-9 val vakare pats tas pajudeti.
Labu.
Bet jeigu žmogus jaučiasi gerai, kam jam gyventi pagal taisykles? Vienintelis tiklsus mūsų rodiklis yra mūsų organizmas, įsiklausymas į jį.. aš taip manau.
Bet jeigu žmogus jaučiasi gerai, kam jam gyventi pagal taisykles? Vienintelis tiklsus mūsų rodiklis yra mūsų organizmas, įsiklausymas į jį.. aš taip manau.

QUOTE(MO @ 2013 02 19, 10:34)
Labu.

Bet šiaip pagalvok, juk ir ant blogo maisto pvz. žmogus iš karto nesijaučia blogai, o tik vėliau atsiranda ligos. Būtų labai paprasta, jei mūsų organizmas iš karto viską kas mums bloga atmestų, bet taip nėra. Kiekvieno reikalas aišku, bet aš tam tikrų normų ir ribų laikausi

MO, cia apie mityba ir taisykles tema butu labiau aktuali tam, kas sportuodamas nori rezultato - numesti svorio, isryskinti raumenukus ir pan. Valgydamas angliavandenius vakare to nepasieksi (arba nueisi sunkesniu ir ilgesniu keliu i tiksla), kaip ir nesilaikydamas tam tikru kitu taisykliu. Jei tenkina esama bukle, galima ir negyventi pagal tas taisykles, svarbu suprasti koks maistas ka daro tavo organizmui ir kaip jis veikia.
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 19, 09:33)
Tai būtent, bent varškės ar kefyro išgerti. Niekada neskaitėte apie mitybą sportuojant? Žmonės juk valgo ir prieš bei po, ypač po, juk netenki visko labai daug.
Vakare sakom neužkandžiauti obuoliais, o ne darbe. Sakau, paskaitykit išsamiai, nes kenkiate kai kurios sau.
Papildyta:
Čia tai jo, baisus grafikas, nes labai anksti eini miegoti. Realiai tai ir sportas prastai įsipaišo, nes guliesi išjudinta širdimi. Tavo vietoje daryčiau tuomet tik jogą ar kažk panašaus, be jokių ten hiiiiitt ir cardio, o tik laisvomis dienomis paspausčiau kažką stipriau. Man ir pačiai būna išeina tik apie 21 val. sportuoti, bet aš pelėda, aš ir guluosi pirmą ir tuomet be abejo širdis nusistovi ir valgau aš.
Vakare sakom neužkandžiauti obuoliais, o ne darbe. Sakau, paskaitykit išsamiai, nes kenkiate kai kurios sau.
Papildyta:
Čia tai jo, baisus grafikas, nes labai anksti eini miegoti. Realiai tai ir sportas prastai įsipaišo, nes guliesi išjudinta širdimi. Tavo vietoje daryčiau tuomet tik jogą ar kažk panašaus, be jokių ten hiiiiitt ir cardio, o tik laisvomis dienomis paspausčiau kažką stipriau. Man ir pačiai būna išeina tik apie 21 val. sportuoti, bet aš pelėda, aš ir guluosi pirmą ir tuomet be abejo širdis nusistovi ir valgau aš.
gyveni ir mokaisi

Pavasarį bandysiu organizmą pratinti prie rytinės mankštos, įvesiu bėgiojimą. Nes kitu metu neturiu kada

QUOTE(MO @ 2013 02 18, 18:33)
Įsivaizduoju, kaip naktinis darbas išmuša iš ritmo
Vasara, pas many nieko blatno, dribsniai su sėklom ir kefyru

Vasara, pas many nieko blatno, dribsniai su sėklom ir kefyru

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 18, 19:21)
Aga,
ismuse siandien totaliai. Pamirsau kad ryte susirinkimas tai tik dabar parsivilkau po nakties

kartais zudytis noris ..
Bet nesiruosiu nei vienos dienos praleist

zkam labanakt o kam labos dienos

PS: Ar skaniai isejo vakariene ?

QUOTE(erikae @ 2013 02 19, 11:05)
Aga,
ismuse siandien totaliai. Pamirsau kad ryte susirinkimas tai tik dabar parsivilkau po nakties
Einu jau miegot nieko nebelaukus
Kol arbata geriu skaitineju ka rasotes .. Kelsiuos po 5 valandu.. Pasokinesiu i dusa ir vel i darba
kartais zudytis noris ..
Jokiu pasiteisinimu

kartais zudytis noris ..

junkis prie skypes, sumesiu video, tegul siunčiasi kol isėsies

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 19, 10:36)
Bet šiaip pagalvok, juk ir ant blogo maisto pvz. žmogus iš karto nesijaučia blogai, o tik vėliau atsiranda ligos. Būtų labai paprasta, jei mūsų organizmas iš karto viską kas mums bloga atmestų, bet taip nėra. Kiekvieno reikalas aišku, bet aš tam tikrų normų ir ribų laikausi 

suprantu, be abejo, kad pasekmės ne iš karto pasimato. Bet pamenu,kai pati sportuodavau vakarais, nes kitaip nebūdavo kada, kol pasportuoji, nusiprausi, jau vėlu, o jeigu dar užkąsi ką, dar reik palaukt, kol suvirškins, tai išvis nusinaktinėsi

QUOTE(gitulia @ 2013 02 19, 10:44)
MO, cia apie mityba ir taisykles tema butu labiau aktuali tam, kas sportuodamas nori rezultato - numesti svorio, isryskinti raumenukus ir pan. Valgydamas angliavandenius vakare to nepasieksi (arba nueisi sunkesniu ir ilgesniu keliu i tiksla), kaip ir nesilaikydamas tam tikru kitu taisykliu. Jei tenkina esama bukle, galima ir negyventi pagal tas taisykles, svarbu suprasti koks maistas ka daro tavo organizmui ir kaip jis veikia.
aš truputį ne tai turėjau omeny, o jeigu šnekam apie obuolius, tai šitą žinau kaip tėve mūsų, kadang pati esu amžinai metanti svorį

QUOTE(erikae @ 2013 02 19, 11:05)
kartais zudytis noris ..
įsivaizduoju

QUOTE(gitulia @ 2013 02 19, 08:07)
Just a girl, as gi nesakau, kad obuoliai negeroves. Obuoliai gerai, kaip ir visi vaisiai, tik kas nori svori mesti, vaisiai vakarienei netinkami.
Hm..
Kad as vakare galiu uzvalgyti liesos varskes su kiviu ar kefyro su puse oboulio arba greipfruta - svoris krenta..
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 19, 09:33)
Tai būtent, bent varškės ar kefyro išgerti. Niekada neskaitėte apie mitybą sportuojant? Žmonės juk valgo ir prieš bei po, ypač po, juk netenki visko labai daug.
Papildyta:
Papildyta:
Siek tiek skaiciau apie maitinimasi sportuojant

Uztad man labiau patinka velesnes treniruotes, tik tos, kurios 18.30, smagesnes..
O kai sportuoju namie, tai apie 19 val. pavalgau ramiai vakariene (salotos, liesa miesyte, tunas arba varske su vaisiais, kiausinis) ir paskui apie 21 val. sportuoju, paskui jau nebevalgau, einu miegoti apie 23-23.30 val.
QUOTE(Just a girl @ 2013 02 19, 23:55)
Hm..
Kad as vakare galiu uzvalgyti liesos varskes su kiviu ar kefyto su puse oboulio arba greipfruta - svoris krenta..
Kad as vakare galiu uzvalgyti liesos varskes su kiviu ar kefyto su puse oboulio arba greipfruta - svoris krenta..

vasara, kodėl nesportuoji pvz. iškart, kai grįžti namo iš darbo 17-18 val?
Man tai labai gerai taip. 17 grįžus iš karto sportas, tada jau visi kiti reikalai, ir vakarienė lengva normaliu laiku po sporto gaunasi. O kad tuščiu pilvu nestraksėt, nes po pietų jau išalkus būnu, valandą prieš treniruotę suvalgau pvz. didelį bananą, arba duoniukų kokių, arba ruginės grūdėtos duonos riekę (specialiai būnu įsimetusi į darbą, kad į jo pabaigą arba jau mašinoj užkąst)
QUOTE(cushy @ 2013 02 19, 22:04)

As irgi atsisakiau visiskai saldumynu, kepiniu, pyragu, sausainiu ir panasiai, nededu jokio cukraus i kava/arbata. Na, pilna burna gal ir nelabai gerai valgyti, pvz. as stengiusi nepiktnaudziauti bananais, vynuogem, bet koks vienas vaisiukas vakare, manau, nieko baisaus.. As anksciau vakarais kirsdavau karstus patiekalus ir geriau arbatos su saldumynais...
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2013 02 19, 11:13)
suprantu, be abejo, kad pasekmės ne iš karto pasimato. Bet pamenu,kai pati sportuodavau vakarais, nes kitaip nebūdavo kada, kol pasportuoji, nusiprausi, jau vėlu, o jeigu dar užkąsi ką, dar reik palaukt, kol suvirškins, tai išvis nusinaktinėsi
jausdavausi gerai, ir nieko nekeisdavau. Svarbiausia būdavo atstatyti prarastus skysčius.
aš truputį ne tai turėjau omeny, o jeigu šnekam apie obuolius, tai šitą žinau kaip tėve mūsų, kadang pati esu amžinai metanti svorį
kad pirmoj dienos pusėj angliavandeniai, antroj- baltymai.
įsivaizduoju

įsivaizduoju

As irgi metais negalejau prisiversti. Kol nepasiekiau 90 kg. Tai buvo riba. nebegalejau pakelti savo atspindzio veidrodyje ir kandziu repliku... Supykau baisiausiai.
Man labai padeda sportuoti megstama muzika- tiesiog soku pagal ja, irasiusi CD, paskui darau pratimus. Judamkartu.lt daug fainu trumpu treniruociu video.