QUOTE(Just a girl @ 2013 02 19, 07:45)
Bet ar bus po sporto naudos, jei treniruote baigesi tarkim 19.30, kol grizti namo, jau po 8, puse 9, tai kur dar valgyt? Nebent kokios varskes ar kefyro isgert..
Gal as ir klystu, as tik pradedanciosios pozicijoje, nezinau...Bet darau taip.
Papildyta:
Baikit, jei obuoliai tai negeroves, tai kuom tada isvis uzknadziauti darbe.
As anksciau uzkandziaudavau arbatelemis su sausainiukais, sokoladukais..va cia tai is tikruju negeroves..
Tai būtent, bent varškės ar kefyro išgerti. Niekada neskaitėte apie mitybą sportuojant? Žmonės juk valgo ir prieš bei po, ypač po, juk netenki visko labai daug.
Vakare sakom neužkandžiauti obuoliais, o ne darbe. Sakau, paskaitykit išsamiai, nes kenkiate kai kurios sau.
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 19, 08:08)
na tada man reiktų mesti sportus visus ir toliau sėdėti sumedėjusiai, nes kitaip galimybės neturiu

17 val. baigiu darbą, kol parvažiuoju, kol pavalgau būna 18 val., jeigu iš vakaro nieko nelikę tai dar gamintis reikia. Maistas man turi susistovėti, nes pirmais kartais vėlai pavalgiusi treniruotės metu žiaugčiojau. Taigi pavalgiusi apie 18val sportuoti einu apie 20val. Treniruotė +- 1 val., po jos pasėdžiu 10-15 min, kad karštis "išmuštų" ir keliauju į dušą, o po jo tiesiai į lovą. Jeigu nemiegu dar tai guliu tikrai. Kada dar valgyti?

Kam tada sportuoti
Labas rytas
Čia tai jo, baisus grafikas, nes labai anksti eini miegoti. Realiai tai ir sportas prastai įsipaišo, nes guliesi išjudinta širdimi. Tavo vietoje daryčiau tuomet tik jogą ar kažk panašaus, be jokių ten hiiiiitt ir cardio, o tik laisvomis dienomis paspausčiau kažką stipriau. Man ir pačiai būna išeina tik apie 21 val. sportuoti, bet aš pelėda, aš ir guluosi pirmą ir tuomet be abejo širdis nusistovi ir valgau aš.