Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(jovka @ 2013 02 13, 18:52)
Bet žinok tas "mėnulis" tikrai pasiekiamas. Aš prieš kokius 5m, kai tik susidomėjau dailiuoju čiuožimu, tai sakiau kad man iki jų, kaip iki mėnulio. O dabar juos darau ir kartais visai neblogai. Taip, kad viskas įmanoma, tik per kiek laiko tai įvyks labai individualu.

O dėl, to, kad 70% mityba, tai nemanau, nes dar įtakos turi genai, gyvenimo būdas.
Nes pati, nors sportuoju reguliariai, bet va mityba, tai tikrai nepavyzdinė. O kas liečia svorį, tai niekad neturėjau viršsvorio. Dabar sveriu 1kg daugiau nei svėriau 11kl (12 buvo baisiai svoris nukritęs, matyt nuo streso). O jau praėjo beveik 20metų.

Aš labai tikiuosi, kad pasiekiamas ax.gif Laiminga moteris esi (jeigu galiu tujinti), aš visada turėjau žiūrėti ką dedu į burną. Viena neatsakinga vasara ir bac +20kg doh.gif Užtat jau 7 metai kaip kratausi tos "priekabos" ir manau neblogai sekasi (numečiau 20kg ir dar keletą nereikalingų), tik jau pastangų oiiiii kaip reikia įdėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 14, 09:08)
Aš labai tikiuosi, kad pasiekiamas ax.gif Laiminga moteris esi (jeigu galiu tujinti), aš visada turėjau žiūrėti ką dedu į burną. Viena neatsakinga vasara ir bac +20kg doh.gif Užtat jau 7 metai kaip kratausi tos "priekabos" ir manau neblogai sekasi (numečiau 20kg ir dar keletą nereikalingų), tik jau pastangų oiiiii kaip reikia įdėti biggrin.gif

Šitoj vietoj, taip esu laiminga. 20kg buvau prisigauginusi, tik per nėštumus blush2.gif Ale jie kažkaip greit nukrito neįdedant jokių pastangų.
Bet va tavim žaviuos, kad turi tokią valią. 4u.gif

O tujinti tikrai gali 4u.gif Aplamai, kai kreipasi į mane Jūs, kažkaip keistokai jaučiuos. biggrin.gif
Atsakyti
Man taip pat labai reikia žiūrėt ką į burną dedu smile.gif
Na ką, aš po savaitės pertraukos šiandien vėl tęsiu insanity. Pagal tai, kur turėjau sustot, šiandien gavosi trečios savaitės trečia diena (dviguba treniruotė). Tai galiu pasakyt, kad geriau tokių pertraukų neturėt biggrin.gif Šiandien labai sunku buvo. Jau darydavau beveik viską nepailsėdama, o šiandien vos ne po kiekvieno pratimuko reikėjo atgaut kvapą
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 14, 09:59)
Šitoj vietoj, taip esu laiminga. 20kg buvau prisigauginusi, tik per nėštumus  blush2.gif Ale jie kažkaip greit nukrito neįdedant jokių pastangų.
Bet va tavim žaviuos, kad turi tokią valią.  4u.gif

O tujinti tikrai gali  4u.gif Aplamai, kai kreipasi į mane Jūs, kažkaip keistokai jaučiuos.  biggrin.gif

Mano sesuo irgi laiminga, ji mamos sudėjimą paveldėjo, valgo ką nori, kada nori, o atrodo super, o jeigu dar pasportuotų.....Net pyktis suima, kad ji taip nevertina savo figūros biggrin.gif O aš į tetį visa, visas blogybes susirinkau biggrin.gif
Anokia čia valia, pradėjo žmonės pirštais baksnoti, pusseserė išvis pakraupo kai mane pamatė, tai atvėrė akis. Griežtai be užuolankų sako "Ar tu matei save veidrody? Į ką tu panaši! Šitaip apsileisti! Davai tik judini šikną". Ir kažkoks šviesos ruoželis pasimatė, pradėjau daryti mankštą, sumažinau porcijas, atsisakiau miltinių patiekalų, batonų, bandelių, saldumynų ir taip nemėgėja ax.gif Nukrito nemažai, jaučiausi puikiai sverdama 65kg su 162cm ūgiu (nors atrodžiau toli gražu ne puikiai). Pagyvenau metelius ar porą ir atėjo noras dar keletu kg atsikratyti. Užsirašiau į sporto klubą, ten palikau 7kg. Gyvenau ir džiaugiausi 58kg, o dabar ir tie nebetenkina biggrin.gif Kaip sako prie gero greit priprantama biggrin.gif Dabar norėčiau pradžiai 55kg ir tvirtesnio kūno ax.gif

QUOTE(cushy @ 2013 02 14, 11:05)
Man taip pat labai reikia žiūrėt ką į burną dedu  smile.gif 
Na ką, aš po savaitės pertraukos šiandien vėl tęsiu insanity. Pagal tai, kur turėjau sustot, šiandien gavosi trečios savaitės trečia diena (dviguba treniruotė). Tai galiu pasakyt, kad geriau tokių pertraukų neturėt  biggrin.gif  Šiandien labai sunku buvo. Jau darydavau beveik viską nepailsėdama, o šiandien vos ne po kiekvieno pratimuko reikėjo atgaut kvapą

Viską su saiku, spėsi įsivažiuoti mirksiukas.gif Blogiau būtų jeigu persistengdama pasitemptumėt kokią sausgyslę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 14, 13:36)
Anokia čia valia, pradėjo žmonės pirštais baksnoti, pusseserė išvis pakraupo kai mane pamatė, tai atvėrė akis. Griežtai be užuolankų sako "Ar tu matei save veidrody? Į ką tu panaši! Šitaip apsileisti! Davai tik judini šikną". Ir kažkoks šviesos ruoželis pasimatė, pradėjau daryti mankštą, sumažinau porcijas, atsisakiau miltinių patiekalų, batonų, bandelių, saldumynų ir taip nemėgėja ax.gif Nukrito nemažai, jaučiausi puikiai sverdama 65kg su 162cm ūgiu (nors atrodžiau toli gražu ne puikiai). Pagyvenau metelius ar porą ir atėjo noras dar keletu kg atsikratyti. Užsirašiau į sporto klubą, ten palikau 7kg. Gyvenau ir džiaugiausi 58kg, o dabar ir tie nebetenkina biggrin.gif Kaip sako prie gero greit priprantama biggrin.gif Dabar norėčiau pradžiai 55kg ir tvirtesnio kūno ax.gif

Panaši ir mano istorija biggrin.gif
Buvau su 163cm iki 75 kg nusiridenus. Pati nesusipratau, kol šeimos narys tiesiai šviesiai pasakė, kad tuoj pro duris netilpsiu biggrin.gif Ir tada lyg būtų akys atsivėrusios, užsirašiau į sporto klubą, paderinau maistą šiek tiek ir per pusę metų nukračiau 11 kg. Aš irgi jaučiausi puikiai su tais 64, paskui prisidėjo 3 kg, paskutiniu metu svėriau 66-67. Akys atsivėrė, kai draugas pradėjo sakyti, kad gali atrodyt ir geriau biggrin.gif Aišku sakė tai taktiškai, bet man to pakako. Dabar sveriu 57, noriu dar 2 kg pamest, bet kazkaip nebesigauna, gal pavasarį bus lengviau smile.gif
Dar šiandien taip sau masčiau, kad geriau jau, kai kas nors tiesiai šviesiai pasako, kad "susiimk gi pagaliau, pažiūrėk kaip atrodai", negu taktiškai nutyli. Geriau vieną kart pyktelt ant sąžinigo žmogaus, kad galėtum supykti ant savęs ir imtis priemonių, tada ir motyvacija ir noras atsiranda
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 13, 15:40)
Laba,
o kur visos senbuvės dingstat, a? Pletkų atnešiau biggrin.gif Pagal laiką dabar sėdime lapkrityje ir priėjome bodyrokerius. Radau gi žvaigždę biggrin.gif http://archive.bodyr...ker-lisa-marie/ Kad ji ir tada pamišusi buvo ir turbūt ne Fredis jai valgyti neduoda smile.gif Tai jinai save įvardina kaip super kūdą, tai po to aiškina, kad ji negali išlikti super kūda lotuliukas.gif Nežinau, man jos vis dar gaila, kažkokia serganti asmenybė

doh.gif aš net neturiu nuomonės apie ją, pššššš ax.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 13, 17:34)
Mano žiniomis sportas sudaro tik apie 30% rezultato, visa kita - mityba :

drinks_cheers.gif
(čia tokių kaip mes, linkusių į antsvorį, ne jovkos atveju)

QUOTE(cushy @ 2013 02 14, 12:12)
geriau jau, kai kas nors tiesiai šviesiai pasako, kad "susiimk gi pagaliau, pažiūrėk kaip atrodai", negu taktiškai nutyli.

visiškai sutinku. Gaila, kad man niekas nerėžia tiesiai šviesiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 14, 12:37)
Gaila, kad man niekas nerėžia tiesiai šviesiai  verysad.gif

Paprašyk, tikrai atsiras tuomet tokių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(MO @ 2013 02 14, 12:37)

(čia tokių kaip mes, linkusių į antsvorį, ne jovkos atveju)
visiškai sutinku. Gaila, kad man niekas nerėžia tiesiai šviesiai  verysad.gif

Na kolkas nelinkus aš į ansvorį, bet neaišku kas bus vėliau (kai amžius padidės), nes mano figūra labai panaši, kaip mamos, o mama po 50m išsipūtė. doh.gif
Atsakyti
MO, galėčiau leptelėti, jeigu tik žinočiau kaip atrodai, gal ten nėra ką taisyti biggrin.gif
O nėra jokio albumo čia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 14, 12:46)
Paprašyk, tikrai atsiras tuomet tokių doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(jovka @ 2013 02 14, 12:53)
Na kolkas nelinkus aš į ansvorį, bet neaišku kas bus vėliau (kai amžius padidės), nes mano figūra labai panaši, kaip mamos, o mama po 50m išsipūtė. doh.gif

rimtai g.gif kaip keista, nes pvz. pas mus visi visi turi polinkį į antsvorį doh.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 14, 13:32)
MO, galėčiau leptelėti, jeigu tik žinočiau kaip atrodai, gal ten nėra ką taisyti biggrin.gif
O nėra jokio albumo čia? g.gif

buvo albumas..... dabar galvoju... kas jį kuruoja (kuravo)? jergau, nu užmušk neprisimenu, nejaugi aš? lotuliukas.gif g.gif
Papildyta:
Hm, bandžiau prisiminti passwordą, niekaip, paskui prisiminiau, paskutinė tai, rods, Sedindriukė kėlė fotkes, Sedindriuke, atsiliepk help.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 12, 14:03)
o kur ieškojai? torrent.lt yra, į paiešką įvedžiau "insanity" ir man iškart išmetė smile.gif Dabar Saulei siunčiu, jeigu nerasi galėsim ryt pažiūrėti mirksiukas.gif

Nerandu .. sad.gif

Sportuoju pagal Jillian 30 day

O mergaites kokie darbo poilsio intervalai sportuojant pagal sia programa ?
kaip ir insanity ? 6 dirbi 1 ilsiesi ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 02 15, 00:18)
Nerandu .. sad.gif

Sportuoju pagal Jillian 30 day

O mergaites kokie darbo poilsio intervalai sportuojant pagal sia programa ?
kaip ir insanity ? 6 dirbi 1 ilsiesi ?  g.gif

Tai parašyk skypa, jeigu spėsiu šiandien susiųsiu mirksiukas.gif
gitulia lygtais irgi norėjo g.gif
Labas rytas, vakar buvo baisi diena, darbe nusivariau visai nuo kojų, grįžau pavargusi ir išsekusi, gerai, kad poilsio diena nuo sporto, o būčiau nepajudėjusi doh.gif Įsijungiau filmą ir į lovą susikamšiau bigsmile.gif Filmas Pragaras rojuje, pražliumbiau pusę filmo biggrin.gif Taip gera paliko. Bet filmas vertas dėmesio, kas nematėt pažiūrėkit unsure.gif O man šiandien prasideda 4 savaitė clap.gif
Atsakyti