Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(gitulia @ 2013 02 12, 11:49)
vasara, as vakar ilgai knisausi, bet neradau. Parasyt i a.z. savo skypa?  4u.gif

o kur ieškojai? torrent.lt yra, į paiešką įvedžiau "insanity" ir man iškart išmetė smile.gif Dabar Saulei siunčiu, jeigu nerasi galėsim ryt pažiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieskojau ir torentuose, man ismeta tik zaidimus, sporto programos neduoda unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(gitulia @ 2013 02 11, 22:29)
Jei turit vaiku kurie su juo zaistu, tai pasiteisina, nes pati tik tarp kitko su pora disku prisijungi prie vaiku ir paivairini savo treniruotes zaidimo forma(nepastebi kaip laikas praeina). Jei tik del saves, tai neverta. Interneto platybese programos ivairesnes ir visapusiskesnes.

hm, draugės sakė, kad lb geras dalykas g.gif reikia atidžiau payoutubint ir nuteisti arba palaikinti biggrin.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 12, 08:44)
oi galėtų ir man per gerą dydį pfff ir pasilikti lotuliukas.gif kol vaikų nėr bandysiu sporto pagalba ką nors pasiekti ax.gif labiausiai bijau, kad nėštumo ir maitinimo metu padidėję bumbulai nesugalvotų pasilikti doh.gif  jau dabar nelengva ax.gif
Iš norinčių siųstis neliko nei vienos, radot torentuose? g.gif

hihihi.gif tikiuosi, taip neatsitiks 4u.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2013 02 12, 09:03)
Laba diena, labai reikia skubios jūsų pagalbos. Ar verta pirkti?

tarškaliuk, pamiršau anoj temoj atsakyt, elipsinis geras dalykas, bet nereikia tikėtis, kad padarys stebuklus. jis tegali būti sporto rutinos įvairovės priemone smile.gif o kas iš to, jei minsi ir maisto nesužiūrėsi, jokios naudos. man asmeniškai patinka jį pamindyt, for fun smile.gif

QUOTE(Rasc @ 2013 02 12, 12:58)
jeee, ateinu pasigirti, kad vos vos, bet įveikiau savo T.Anderson treniruotę  biggrin.gif
Gal prakaituodama irgi pavasarį prišauksiu  ax.gif

šaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 12, 20:39)
Sveikos,
hm, draugės sakė, kad lb geras dalykas  g.gif reikia atidžiau payoutubint ir nuteisti arba palaikinti  biggrin.gif
]

As ir nesakiau kad blogas dalykas, geras, bet kazin ar vertas tokiu pinigu vien del treniruociu. Nemanau, kad jis galetu pranokti ivairiapusiskumusitoj temoj sukrautas programas 30, 60 , 90 dienu ar panasius profesionalu treniruociu kompleksus. Greiciau tai kaip irelipsinis - rutinos paivairinimui. Pasportavau kelias savaites su juo ir pradejau ieskotis ka dar parsisiusti,nesnuobodu pasidare. Arba kitas variantas - ieskotis kitos programos disko (100-150 lt) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 02 12, 21:12)
As ir nesakiau kad blogas dalykas, geras, bet kazin ar vertas tokiu pinigu vien del treniruociu. Nemanau, kad jis galetu pranokti  ivairiapusiskumusitoj temoj sukrautas programas 30, 60 , 90 dienu ar panasius profesionalu treniruociu kompleksus. Greiciau tai kaip irelipsinis - rutinos paivairinimui. Pasportavau kelias savaites su juo ir pradejau ieskotis ka dar parsisiusti,nesnuobodu pasidare. Arba kitas variantas - ieskotis kitos programos disko (100-150 lt)  biggrin.gif

be abejo, tikiu, juk joks treniruoklis, boksas ar šmoksas neatstos visko viename 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 11, 20:46)

cleo, apie kokį video kalbi nebesuprantu biggrin.gif sakai kad yra linkomanijoj, tai ko dar ieškai? siųskis ir sportuok biggrin.gif

tai pasirodo ilgesnis yra ;D ten gal nevisos serijos ?;D bandysiu jau tuoj ;D dar wis bijau pradet ;D o ir baliuku nusimato .;D dabar labai gerai man veikia slim in 6 + jillian M. . tik norisi rimciau kazkaip, daugiau, bet bijau iskart insanity uzsiimt ..;o reik labai moraliskai nusiteikt g.gif tai vis pasiziuriu video ir atidedu velesniam laikui doh.gif cia tai mano klaida unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Jeigu bijai/nenori tai nesiprievartauk, geriau tikrai nesijausi mirksiukas.gif Aš metai iš metų sakydavau "ai dar ne dabar, vėliau", "ai man mėnesinės, po jų tikrai pradėsiu", "ai daug balių laukia, neapsimoka pradėti" ir taip nepradėdavau. O šiemet matyt atėjo tas laikas kada tikrai supratau, kad noriu dėl savęs tai pradėjau nuo insanity (kas pradedančiam nemažas iššūkis) ir dar per mėnesines biggrin.gif Kur visada purtydavausi nuo bet kokios aktyvesnės veiklos per jas. Ir parsisiuntusi tą patį vakarą pradėjau, noriu būti graži greičiau biggrin.gif
Tai ta proga pasigirsiu, kad šiandien trečios savaitės paskutinė diena thumbup.gif Su nuklydimais, bet įveikiau rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,
o kur visos senbuvės dingstat, a? Pletkų atnešiau biggrin.gif Pagal laiką dabar sėdime lapkrityje ir priėjome bodyrokerius. Radau gi žvaigždę biggrin.gif http://archive.bodyr...ker-lisa-marie/ Kad ji ir tada pamišusi buvo ir turbūt ne Fredis jai valgyti neduoda smile.gif Tai jinai save įvardina kaip super kūdą, tai po to aiškina, kad ji negali išlikti super kūda lotuliukas.gif Nežinau, man jos vis dar gaila, kažkokia serganti asmenybė ax.gif Apramino jau savo depresijas šalia Fredžio, bet vistiek ji man nemiela išlieka ir toliau su tuo nesveiku kūdumo vaikymųsi. Maniau, kad jos tokia figūra ir ji negali tiesiog privalgyti, bet iš čia galima suprasti, kad ji pabadauja, kad tokia būtų. Boba metuose, gėdytųsi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 13, 09:45)
Jeigu bijai/nenori tai nesiprievartauk, geriau tikrai nesijausi mirksiukas.gif Aš metai iš metų sakydavau "ai dar ne dabar, vėliau", "ai man mėnesinės, po jų tikrai pradėsiu", "ai daug balių laukia, neapsimoka pradėti" ir taip nepradėdavau. O šiemet matyt atėjo tas laikas kada tikrai supratau, kad noriu dėl savęs tai pradėjau nuo insanity (kas pradedančiam nemažas iššūkis) ir dar per mėnesines biggrin.gif Kur visada purtydavausi nuo bet kokios aktyvesnės veiklos per jas. Ir parsisiuntusi tą patį vakarą pradėjau, noriu būti graži greičiau biggrin.gif
Tai ta proga pasigirsiu, kad šiandien trečios savaitės paskutinė diena thumbup.gif Su nuklydimais, bet įveikiau rolleyes.gif

na o rezultatai (po triju sav)?wink.gif verta kiek zinau wink.gif bet aisku reik varyt ten is paskutiniuju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 13, 17:15)
na o rezultatai (po triju sav)?wink.gif verta kiek zinau wink.gif bet aisku reik varyt ten is paskutiniuju  bigsmile.gif

apčiuopiamų rezultatų tikėtis būtų naivu. 2kg nukrito neužkandžiaujant bet kada, nevalgant iki miego 3 val. ir valgant 5 kartus per dieną + aišku sportas. Po truputį darausi lankstesnė, gerėja pusiausvyra, ištvermė, kojų raumenys po truputį pradeda formuotis, rankos gražėja. Iki tikslo toli kaip iki mėnulio, bet viskam savas laikas. Rezultatų būtų daugiau, jeigu rimtai susitvarkyčiau mitybą ax.gif Bet aš nelinkusi visą gyvenimą laikytis dietos, tai kol kas apsiriboju tuo, kuo gyvenu dabar. Gal kada nors pribręs reikalas maitintis itin sveikai ir subalansuotai blush2.gif
Mano žiniomis sportas sudaro tik apie 30% rezultato, visa kita - mityba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 13, 17:34)
apčiuopiamų rezultatų tikėtis būtų naivu. 2kg nukrito neužkandžiaujant bet kada, nevalgant iki miego 3 val. ir valgant 5 kartus per dieną + aišku sportas. Po truputį darausi lankstesnė, gerėja pusiausvyra, ištvermė, kojų raumenys po truputį pradeda formuotis, rankos gražėja. Iki tikslo toli kaip iki mėnulio, bet viskam savas laikas. Rezultatų būtų daugiau, jeigu rimtai susitvarkyčiau mitybą ax.gif Bet aš nelinkusi visą gyvenimą laikytis dietos, tai kol kas apsiriboju tuo, kuo gyvenu dabar. Gal kada nors pribręs reikalas maitintis itin sveikai ir subalansuotai blush2.gif
Mano žiniomis sportas sudaro tik apie 30% rezultato, visa kita - mityba mirksiukas.gif

Bet žinok tas "mėnulis" tikrai pasiekiamas. Aš prieš kokius 5m, kai tik susidomėjau dailiuoju čiuožimu, tai sakiau kad man iki jų, kaip iki mėnulio. O dabar juos darau ir kartais visai neblogai. Taip, kad viskas įmanoma, tik per kiek laiko tai įvyks labai individualu.

O dėl, to, kad 70% mityba, tai nemanau, nes dar įtakos turi genai, gyvenimo būdas.
Nes pati, nors sportuoju reguliariai, bet va mityba, tai tikrai nepavyzdinė. O kas liečia svorį, tai niekad neturėjau viršsvorio. Dabar sveriu 1kg daugiau nei svėriau 11kl (12 buvo baisiai svoris nukritęs, matyt nuo streso). O jau praėjo beveik 20metų.
Atsakyti
As vakar labai smagiai pasportavau apjungusi sias dvi programas, plius pradzioje ir pabaigoje tempimo pratimukai:

http://www.youtube.c...h?v=U1fwXWrn148

http://www.youtube.c...h?v=-GLeKkICUJE
Atsakyti