QUOTE(Sedindriuke @ 2012 11 17, 14:07)
vien darydama cardio (kaip dauguma moteru sporto klubuose).. paryskinsi kojas, bet viso kuno nesutvirtinsi, nebus jis dailus, o bus liulantis labiau nei kietesnis.. nes... praras raumenys daug vandens, todel subliuks, todel atrodysi lieknesne, bet riebalinis sluoksnis mazai nukris... tas pats su dietomis.. susitraukia kunelis raumens saskaita ir visos dziaugias, o pradejus valgyti issipucia ...nes lasinukai issipucia, o raumenukai lieka nusilpe ir be vandens kokie ir buvo...
zodziu kartkartem padaryk cardio..arba kai darai treniruotes ne cardio (tada suprantu pasipriesinimo pratimai daromi, su svoriukais kazkokie, taip?) po tokiu treniruociu bent 10 minuciu pasokinek per virvute visaip... jei neturi virvutes pasokinek tiesiog-kojas keldama, ant vienos kojos, ant kitos, sokinedama i salis, kojomis bandydama sau ispirti i uodega tarsi, pasisukinedama visaip, pritupdama ir pasokdama, ar tiesiog desimt minuciu sokineji vietoj... cardio nebutina po pusvalandi varyti kas trecia diena, o po truputi prideti po jegos treniruociu ir tai labiau imanoma, nei kad ant begtakio begti desimt kilometru

kaip sakai pavyks taip padaryti?

)
p.s. del tokio svorio priaugimo per metus... gal geri kontraceptines?
p.s. dar galvoje piesk savo vaizda grazu dailu, kai jautiesi gerai, graziai ir laiminga
http://pinterest.com...98531206160546/
na cia tai kitas reikalas, pasokineti 10 min po treniruotes galiu be problemu:), bet istverti pusvalandi man ziauriai sunku

nzn kodel:( jegos treniruotes man labai patinka, taip pat jegos ir su trupuciu cardio, bet tik ne vienas cardio.

pasinaudosiu tavo patarimu ir prisidesiu prie treniruociu kokia trumpa cardio treniruote. aciu uz patarima!

o del svorio, tai as tuos 6 kg ne per metus prisiauginau, o po nestumo uzsiliko:( o kas del maisto, tai esu vegetare, megstu labai vaisius, reiks ir su jais kazka daryti

kazka riboti.