Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sedindriuke, iskeitei sporta namuose!? ohmy.gif

O ka merginos patariat valgyt po vakarienes, jei naktinejam, mokomes ir alkis puola? As tada kaip tik visokius obuoliukus pagriauziu, pasikepu orkaitej su cinamonu, ar sviezius.. Dziovintu vaisiu, razinu pasiimu. Tai as vistiek manau, kad geriau nei bulka ar sumustiakai visokie. Bet o gal yra ir tinkamesniu produktu naktipieciams? wink.gif
Papildyta:
P.S. cia faina recepta uzmaciau youtubej, pagalvojau apie jus sveikuoles. Moliugo cheesecake'as, noreciau pati pabandyt, bet kol kas nei trecdalio produktu tikriausiai neturiu biggrin.gif
http://www.youtube.c...feature=g-all-u
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 11 17, 15:19)
Sedindriuke, iskeitei sporta namuose!?  ohmy.gif
O ka merginos patariat valgyt po vakarienes, jei naktinejam, mokomes ir alkis puola? As tada kaip tik visokius obuoliukus pagriauziu, pasikepu orkaitej su cinamonu, ar sviezius..  Dziovintu vaisiu, razinu pasiimu. Tai as vistiek manau, kad geriau nei bulka ar sumustiakai visokie. Bet o gal yra ir tinkamesniu produktu naktipieciams? wink.gif
Papildyta:
P.S. cia faina recepta uzmaciau youtubej, pagalvojau apie jus sveikuoles. Moliugo cheesecake'as, noreciau pati pabandyt, bet kol kas nei trecdalio produktu tikriausiai neturiu  biggrin.gif
http://www.youtube.c...feature=g-all-u

ne neiskeiciau.. tiesiog kartais pasiimu kaimyno memebershipa.. biggrin.gif siandien kaip tik svoriu reikejo, kuriu namie neturiu tai visai gerai..arba pull ups'ams kai reik..ir nueinu ir liuks buna..

iki miego gert arbatas.. smile.gif varske... surio lazdeles... varskes suris... aisku jei kramtai tai ka kramtai ir tau nekenkia viskas tvarkoj, bet kai prasideda kiti niuansai jau perziuret reikia...

beje, emocinio valgymo nemaisyti reiktu su alkiu...jei tuo metu suvalgytum zuvi su brokoliais, tai ok esi alkanas, bet jei netilpu ir nenori..vadinas .... razinos ir ner gerai..ant nakties sukelti stresa organizmui, nes suaktyvina insulina, ir organizmas kovoja su energijos perteklium... cukrum kraujy... miegot sunkiau gali buti, uzmigti, nes organizmas pasiruoses fiziniam kruviui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 17 lapkričio 2012 - 16:51
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 11 17, 14:07)
vien darydama cardio (kaip dauguma moteru sporto klubuose).. paryskinsi kojas, bet viso kuno nesutvirtinsi, nebus jis dailus, o bus liulantis labiau nei kietesnis.. nes... praras raumenys daug vandens, todel subliuks, todel atrodysi lieknesne, bet riebalinis sluoksnis mazai nukris... tas pats su dietomis.. susitraukia kunelis raumens saskaita ir visos dziaugias, o pradejus valgyti issipucia ...nes lasinukai issipucia, o raumenukai lieka nusilpe ir be vandens kokie ir buvo...

zodziu kartkartem padaryk cardio..arba kai darai treniruotes ne cardio (tada suprantu pasipriesinimo pratimai daromi, su svoriukais kazkokie, taip?) po tokiu treniruociu bent 10 minuciu pasokinek per virvute visaip... jei neturi virvutes pasokinek tiesiog-kojas keldama, ant vienos kojos, ant kitos, sokinedama i salis, kojomis bandydama sau ispirti i uodega tarsi, pasisukinedama visaip, pritupdama ir pasokdama, ar tiesiog desimt minuciu sokineji vietoj... cardio nebutina po pusvalandi varyti kas trecia diena, o po truputi prideti po jegos treniruociu ir tai labiau imanoma, nei kad ant begtakio begti desimt kilometru biggrin.gif  kaip sakai pavyks taip padaryti? smile.gif)

p.s. del tokio svorio priaugimo per metus... gal geri kontraceptines? g.gif

p.s. dar galvoje piesk savo vaizda grazu dailu, kai jautiesi gerai, graziai ir laiminga smile.gif http://pinterest.com...98531206160546/

na cia tai kitas reikalas, pasokineti 10 min po treniruotes galiu be problemu:), bet istverti pusvalandi man ziauriai sunku g.gif nzn kodel:( jegos treniruotes man labai patinka, taip pat jegos ir su trupuciu cardio, bet tik ne vienas cardio. sad.gif pasinaudosiu tavo patarimu ir prisidesiu prie treniruociu kokia trumpa cardio treniruote. aciu uz patarima! smile.gif o del svorio, tai as tuos 6 kg ne per metus prisiauginau, o po nestumo uzsiliko:( o kas del maisto, tai esu vegetare, megstu labai vaisius, reiks ir su jais kazka daryti doh.gif kazka riboti.
Atsakyti
QUOTE(mairax @ 2012 11 17, 16:09)
na cia tai kitas reikalas, pasokineti 10 min po treniruotes galiu be problemu:), bet istverti pusvalandi man ziauriai sunku g.gif nzn kodel:( jegos treniruotes man labai patinka, taip pat jegos ir su trupuciu cardio, bet tik ne vienas cardio. sad.gif pasinaudosiu tavo patarimu ir prisidesiu prie treniruociu kokia trumpa cardio treniruote. aciu uz patarima! smile.gif o del svorio, tai as tuos 6 kg ne per metus prisiauginau, o po nestumo uzsiliko:( o kas del maisto, tai esu vegetare, megstu labai vaisius, reiks ir su jais kazka daryti doh.gif  kazka riboti.

matomai tiesiog daug angliu racione, o baltymu trukumas... vaisiai... taip jie gerai, bet su saiku, ypac siais laikais, kai jie nenaturaliai saldus... bet tai aisku geriau nei teslaini koki valgyt....
vien vaisius perkelus i pirma dienos puse manau jau pajusi kitoki efekta wink.gif tad megink visaip...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 11 17, 18:24)
matomai tiesiog daug angliu racione, o baltymu trukumas... vaisiai... taip jie gerai, bet su saiku, ypac siais laikais, kai jie nenaturaliai saldus... bet tai aisku geriau nei teslaini koki valgyt....
vien vaisius perkelus i pirma dienos puse manau jau pajusi kitoki efekta wink.gif tad megink visaip...

bandysiu, dekui wink.gif
Atsakyti
ar kas nors sokinejate su sokdyne? ar padeda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambatukas77 @ 2012 11 20, 13:02)
ar kas nors sokinejate su sokdyne? ar padeda?  smile.gif

Nepadeda smile.gif Turbūt nepameluosiu sakydama už visas ir visus, kad čia renkasi rimto sportavimo mėgėjai, o ne tik vieno kažkurio aparato ar įnagio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambatukas77 @ 2012 11 20, 12:02)
ar kas nors sokinejate su sokdyne? ar padeda?  smile.gif

sokdyne yra super duper cardio irankis. bet juo reikia ir moket naudotis, kad isnaudoti..
Atsakyti
Sveikos, na kaip sportininkės laikotės? Visai tylu čia, ar visos pavyzdingai sportuojat? g.gif ax.gif Aš vis sportuoju six packą, Level 2. Žiūrėjo žiūrėjo maniškis, kaip aš atlieku "mergiočių sportą" ir pats pradėjo sportuoti lotuliukas.gif tą patį, ką ir aš.
Taigi, man klausimas iškilo, ar tinka vyrams tokios programos? Mačiau, kad INSANITY sportuoja ir moteris, ir vyras, na o kaip su J.M.? g.gif
Dabar tokia mandra jaučiuos, aš viską iki galo davarau, o maniškis jau apšilime dūsauja laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Nebutina daryti kardio treniruociu, taciau mityba reiktu reguliuoti ir svoris kris. Zinoma kardio treniruotes viska tik pagreitintu.
Atsakyti
Sportuojam sportuojam as INSANITY myletoja pradejau antro menesio workautus ir viskas kaip nuo pradziu skauda visur ir kojas ir sonus ir rankas ir uzpakali, o as maniau esu puikios formos deje yra kur dar tobulet.....sunku labai tikrai bet gal ir pradzioj buvo sunku... tik pamirsau
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 11 20, 17:16)
Sveikos, na kaip sportininkės laikotės? Visai tylu čia, ar visos pavyzdingai sportuojat?  g.gif  ax.gif  Aš vis sportuoju six packą, Level 2. Žiūrėjo žiūrėjo maniškis, kaip aš atlieku  "mergiočių sportą" ir pats pradėjo sportuoti  lotuliukas.gif  tą patį, ką ir aš.
Taigi, man klausimas iškilo, ar tinka vyrams tokios programos? Mačiau, kad INSANITY sportuoja ir moteris, ir vyras, na o kaip su J.M.?  g.gif
Dabar tokia mandra jaučiuos, aš viską iki galo davarau, o maniškis jau apšilime dūsauja  laugh.gif  laugh.gif

viena yra stumti štangas, o kas kita funkcines treniruotes daryti... štangų stūmikai nuėję į crossfit treniruotes galus norėtų atiduot.. biggrin.gif nėra vyriškas nevyriškas sportas (aišku niuansų yra.. moterys iki monstrių ir nusisportuoja... biggrin.gif)

Cardio taip.. be jo galima ir... bet jei dėl svorio..jo reiktų.... bet dėl savijautos pasivaikščiojimai ir puikus dalykas.. o į savijautą įeina- širdelės raumens stiprinimas.. tad kartais intensyvu-lėta širdelei tik į naudą- ji stiprėja, adaptuojas..
Atsakyti