Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(erikae @ 2013 02 11, 00:13)
Sloguoju ir kosiju baisiai ..  doh.gif  Atidejau pirma treniruote .. As dar sakiau vistiek darysiu .. O vyras sustabde  blush2.gif 

Manau teisingai vyras padarė smile.gif Geriau palaukit, kol pasveiksit
Atsakyti
Kaip Jums anekdotas ??

Kai bandziau siustis is pirmo psl Jillian michaels - 30 day shred:
Pasigavau trojana .. doh.gif Kol vyras iskrapste lauk ji tai ir kompa nebeisijunge ir kas tik jame nesidare ... unsure.gif unsure.gif

Fui kaip virusu nemegstu .. fui fui ...

Gal isimkit ta nuoroda kas kursit kita tema ir pakeiskit i ka kita jeigu yra i ka .. Kad ir youtube .. 4u.gif
Papildyta:
O yra namuos Zumba sportuojanciu ?

Prisiziurejau visko .. kol kas labai uzsidegusi prisimint rytiniu sportavimu laikus tongue.gif Ir nuotaika kita buvo ir savijauta ir energijos daugiau ir sirgau maziau ... Kazkaip visai su vaiku pamirsau sportus .. vis pasiteisinimas didziausias .. ner kada .. doh.gif Bet Jug norint visuomet galima rasti to laiko .. Noro gal truko blush2.gif

galvoju gal pasifotkinti man .. Foto "pries" lotuliukas.gif gal bus motyvacija veliau matyt kad keicias kazkas arba nesikeicia niekas ax.gif Ar daret kas tokias foto ? Ar padeda motyvuotis ? g.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
aš pasidariau biggrin.gif bet ar padės motyvuotis - nežinia, nes pradedu tik tik 4u.gif dar ir visas kūno dalis išsimatavau - matant kokį cm sumažintą vis smagiau
Atsakyti
Sveiki gyvi.. As cia su klausimeliu INSANITY myletojams biggrin.gif ir gan tokiu kvailu klausimeliu blush2.gif ruosiuosi pradeti sia programa kita pirmadieni, nes ateinantis savaitgalis bus gan griausmingai linksmas man drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Taigi, pradejus sia programa jauciu reikia pamirsti visas panasias linksmybes 60dienu bigsmile.gif taip g.gif ? ir beje dar nesisiunciau sitos programos nes 8gb uzima doh.gif daug lotuliukas.gif .. taigi kai parsisiusiu, ar ten bus aisku kaip kada ka sportuot? blush2.gif ar kazkokia programa pagal save pasidaryt biggrin.gif nelabai as zinove schmoll.gif , bet video suzavejo rolleyes.gif kolkas tai sportuoju pagal Jillian M. ir siaip visokiu daug pratimu atlieku ... Norisi greitesniu rezultatu, tai manau insanity pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 11, 02:37)
Sveiki gyvi.. As cia su klausimeliu INSANITY myletojams  ir gan tokiu kvailu klausimeliu  ruosiuosi pradeti sia programa kita pirmadieni, nes ateinantis savaitgalis bus gan griausmingai linksmas man    Taigi, pradejus sia programa jauciu reikia pamirsti visas panasias linksmybes 60dienu  taip  ? ir beje dar nesisiunciau sitos programos nes 8gb uzima    daug  .. taigi kai parsisiusiu, ar ten bus aisku kaip kada ka sportuot?    ar kazkokia programa pagal save pasidaryt  biggrin.gif  nelabai as zinove  , bet video suzavejo  kolkas tai sportuoju pagal Jillian M. ir siaip visokiu daug pratimu atlieku ... Norisi greitesniu rezultatu, tai manau insanity pats tas biggrin.gif

Labas, aš Insanity gerbėja, bet dar naujokė, sportuoju trečią savaitę, labai patinka thumbup.gif Klausimas nėra kvailas, kai nematęs tai žinot negali, man irgi klausimų buvo kol nepamačiau visko smile.gif Tik mano video 30 GB užima g.gif Iš viso yra 16 skirtingų. Prie video buvo ir tvarkaraštis http://24.media.tumb...3qeko1_1280.png kur įrašyta kurią dieną pagal kurį video daryti ir viskas tapo aišku ax.gif Taip kad siūlau parsisiųsti visus video ir laukiam prisijungiančios 4u.gif
Ai ir dar apie tuos "nuklydimus". Viskas priklauso nuo požiūrio į sportą, jeigu tai taps tavo gyvenimo dalimi, tai nuklydimu būti gali, bet jie turi būti saikingi, o jeigu 2 mėnesius arsi kaip arklys, o paskui išsidrėbusi picas ir cepelinus valgysi, tai nieko gero, neverta manau net pradėti ax.gif Gal atsiras kas kitaip mano, čia mano nuomonė mirksiukas.gif
Aš irgi pasidariau nuotraukas, labai jau knieti pamatyti ir fotografijose tą skirtumą biggrin.gif Internete kai prisižiūri "before" ir "after", tai norisi ir savo turėti biggrin.gif
erikae, man išvis nepavyko per čia parsisiųsti video. Matyt per maža hakerė dar biggrin.gif Nors gal ir gerai, būčiau ir aš prisigaudžiusi negerų dalykų 4u.gif
Atsakyti
Ai dar galvoju klausimėlį mestelsiu ax.gif Turiu tokį "džiaugsmą" - krūtinė DD dydžio (nu nemaža, nemaža, yra ką nešioti). Kai pradėjau krutėti judėti jaučiu, kad ji pradėjo "tystis" žemyn po truputį. Dėviu sportinę liemenėlę, bet vis tiek visokie šuoliukai ir greiti judesiai ją "blaško" į šonus gan stipriai. Bijau, kad pradėjus trauktis paliks odos perteklių ir išvis nukars verysad.gif Gal turit kuri irgi tokią pačią problemą? Gal žinot kokių pratimų stangrinimui? Neišmanau ką daryti doh.gif
Atsakyti
del krutines :

http://www.youtube.c...c.1.DmsTbZOpRq8

_____

Kazkaip labai jau man niezti ta insanity ... ax.gif g.gif Bet bijau kad nepatempsiu ..

Gal yra kas is kar nuo jos pradejo ? g.gif Idomu kaip sekesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 02 11, 12:13)
del krutines :

http://www.youtube.c...c.1.DmsTbZOpRq8

_____

Kazkaip labai jau man niezti ta insanity ...  ax.gif  g.gif  Bet bijau kad nepatempsiu ..

Gal yra kas is kar nuo jos pradejo ?  g.gif  Idomu kaip sekesi  ax.gif

as pradejau nuo insanity.
pastaruosius 15 metu is vis jokiu sportu neuzsiminejau.Pradejus, daugiau negu savaite turejau begalini raumenu skausma,bet istveriau.Sportavau du men ta pacia 30dienu programa,tos sekanciu 30d.net nebandziau,nes tikrai nebuciau iveikus.Man ir tu pirmu 30dienu per akis, ir tai net ne viska padarau.
Atsakyti
Aš tai sportuoju dėl to, kad smagu sportuot, neturiu jokio noro ką nors numest, o ir nelabai reikia.
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2013 02 11, 13:32)
as pradejau  nuo insanity.
pastaruosius 15 metu is vis jokiu sportu neuzsiminejau.Pradejus, daugiau negu savaite turejau begalini raumenu skausma,bet istveriau.Sportavau du men ta pacia 30dienu programa,tos sekanciu 30d.net nebandziau,nes tikrai nebuciau iveikus.Man ir tu pirmu 30dienu per akis, ir tai net ne viska padarau.

O rezultatai ? tongue.gif biggrin.gif Verta ? As noriu sustiprinti viska.. paryskint.. Su mano svoriu nera net ka numetinet doh.gif Na nebent ant pilvuko vos vos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 11 vasario 2013 - 12:44
Aš irgi nuo insanity pradėjau. Savaitę pavaikščiojau medinėm kojom, bet nemečiau ir praėjo mirksiukas.gif Visko aišku nedariau, pagal savo tempus, bet dabar jau daug ką spėju, stiprėju dienom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 11, 14:12)
Aš irgi nuo insanity pradėjau. Savaitę pavaikščiojau medinėm kojom, bet nemečiau ir praėjo mirksiukas.gif Visko aišku nedariau, pagal savo tempus, bet dabar jau daug ką spėju, stiprėju dienom ax.gif

Is kur parsisiuntei ? ax.gif
Atsakyti