QUOTE(mamadonata @ 2013 02 09, 17:31)
Man lengviau yra turėti 5-6 treniruotes po 35 min. per savaitę, nei po tris. Aš labai jaučiu didesnes pertraukas, sunkiau man tada sportuoti. Pavyzdžiui, aiškiai matosi, kai minu cardio dviratį. Jei sportuoju dažnai, tai minant dviratį rodo pulsą apie 80-90, o jei po kelių dienų pertraukos, tai laikosi pulsas 120-130
Kad po didesnės pertraukos sunku sportuot tai faktas. Man irgi geriau kai nėr didelių tarpų. Tik man 35 min mažoka. Man jau labaiupatinka sportuot ~1h.
QUOTE(erikae @ 2013 02 09, 18:39)
dar klausimas..
Dirbu pamainini darba .. Kartais iseitu, jog sportuosiu ryte pries rytine pamaina o kartais velai vakare pries naktine pamaina ... Ar geriau nekeitalioti ? Ir daryti karta pries darba ryte o kita kart po darbo ryte ...
Grafikas pas mane toks .. trys dienos, trys laisvos, trys naktys, trys laisvos ...
mastau kaip geriausiai susiderinti ...
Aš pati kartais būna, kad dirbu pamainom, kai kas nors atostogų išeina ar suserga. Tada dirbu nuo 11 iki 20val, tai jau grįžus sportuot nebeturiu jėgų. O va iš ryto pasportuoju, tada nueinu į darba lengvai pavargusi, bet dirbt būna netgi lengviau nei iš ryto nuo 8 nesportavus.
Ar gerai, nezinau, bet gal geriau, nei išvis nesportuot