Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Voveris @ 2013 02 07, 15:44)
Aš taip pat labai mėgstu baklažanus. Superinis receptas smile.gif

mmm.labai skanus receptas:) bus neuzilgo isbandytas:) aciu:)
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 07, 16:43)
ooo, šuoliukai man, deja, aukštasis pilotažas taip ir liko... smile.gif
Bet kokia šaunuolė  thumbup.gif

O kiek laiko tu čiuožei? Su trenere ar tik savo malonumui. Nes jei tik savo malonumui tai sunku ką teisingai išmokti, na nors jau pradžioj.
O realiai, jei yra noro viskas pasiekiama, tik vienur reikia daugiau laiko ir pastangų, kitur mažiau. Man šuoliai greičiau pakluso (na dar ir dabar jie nėra tobuli, bet tobulumui gi ribų nėra), o va suktukai, tai 2m buvo aukštas pilotažas. Bet vėliau pakluso. Ir pradžioj suktukai buvo tai ko nemėgau, o dabar atvirkščiai suktukai wub.gif galėčiau visą valandą tik ir suktis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 07, 22:22)
O kiek laiko tu čiuožei? Su trenere ar tik savo malonumui. Nes jei tik savo malonumui tai sunku ką teisingai išmokti, na nors jau pradžioj.
O realiai, jei yra noro viskas pasiekiama, tik vienur reikia daugiau laiko ir pastangų, kitur mažiau. Man šuoliai greičiau pakluso (na dar ir dabar jie nėra tobuli, bet tobulumui gi ribų nėra), o va suktukai, tai 2m buvo aukštas pilotažas. Bet vėliau pakluso. Ir pradžioj suktukai buvo tai ko nemėgau, o dabar atvirkščiai suktukai  wub.gif galėčiau visą valandą tik ir suktis.  wub.gif

oi ne ne, aš turėjau omeny, kad vaikystėj, kaip kiti vaikai su rogėm, slidėm ir t.t. duodasi lauke, taip mes ištisai su pačiūžom smile.gif jokių trenerių nebuvo blush2.gif
smagu skaityti apie tave, kaip faina, kad visgi norint viskas įmanoma wub.gif
Atsakyti
Laba, sugrįžau į vežes, sėdžiu šlapia nugara kol raudonį mušt praeis, eisiu praustis biggrin.gif Geras jausmas ax.gif
Atsakyti
O aš vakar ir šiand be sporto blush2.gif blush2.gif gėda pelėda cool.gif
Atsakyti
aš irgi buvau dvi praleidusi ir dar pagundom neatsispyrusi biggrin.gif kada jei ne dabar? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 08, 21:09)
aš irgi buvau dvi praleidusi ir dar pagundom neatsispyrusi biggrin.gif kada jei ne dabar? biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
noriu noriu noriu ryt prasibėgti wub.gif
Atsakyti
Hm..
Aš skaičiau, kad kasdien nėra gerai sportuoti.. Nes raumenys turi pailsėti, atsistatyti. O dauguma jūsų kasdien sportuoja? Aišku, manau, daug kas priklauso nuo treniruočių intensyvumo ir laiko.
Atsakyti
QUOTE(Just a girl @ 2013 02 09, 01:07)
Hm..
Aš skaičiau, kad kasdien nėra gerai sportuoti.. Nes raumenys turi pailsėti, atsistatyti. O dauguma jūsų kasdien sportuoja? Aišku, manau, daug kas priklauso nuo treniruočių intensyvumo ir laiko.

Pasidarom ir išeiginių nuo sporto. Net tose intensyviose programose, kaip Insanity, yra skirta dienų poilsiui. Ir krūviai nevisada vienodi, vieną dieną kardio, kita jėgos ir pan., yra laiko raumenims atsigauti.
Pas mane dabar priverstinė pertrauka verysad.gif , sirguliuoju truputi. Nelaiku insanity pradėjau, per patį ligų sezoną. Pradėjau trečią savaitę ir teko sustot. Dabar tik kitos savaitės vidury galėsiu pasportuot...
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 02 09, 10:24)
Pasidarom ir išeiginių nuo sporto. Net tose intensyviose programose, kaip Insanity, yra skirta dienų poilsiui. Ir krūviai nevisada vienodi, vieną dieną kardio, kita jėgos ir pan., yra laiko raumenims atsigauti.
Pas mane dabar priverstinė pertrauka  verysad.gif , sirguliuoju truputi. Nelaiku insanity pradėjau, per patį ligų sezoną. Pradėjau trečią savaitę ir teko sustot. Dabar tik kitos savaitės vidury galėsiu pasportuot...

man Insanity pakanka tos vienos dienos poilsio drinks_cheers.gif vaje, tos priverstinės pertraukos, sveik greičiau 4u.gif aš irgi vos pradėjau trečią savaitę ir dvi dienos iškrito, bet čia savo noru, pabaliavojau, pasivažinėjau ir vėl į ritmą grįžau ax.gif man tik poilsio diena dviem dienom nusikels.. O tu darysi paskui iš naujo ar tęsi kur sustojai? g.gif
Atsakyti
Aš sportuoju trys kartus per savaitę. Oj kaip užtenka smile.gif)) nes anksčiau išvis nesportavau, net mokykloje..
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 09, 14:15)
O tu darysi paskui iš naujo ar tęsi kur sustojai? g.gif

Tęsiu toliau, kur sustojau, tikrai iš naujo nedarysiu. Ilgai tą patį darant, man atsibosta. Aš jau noriu naujų treniruočių biggrin.gif
Atsakyti