Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Labas 4u.gif , ir as pradejau sportuot. Siandien antra diena biggrin.gif 4u.gif Labai noriu isivaziuot, ir prisijungt prie jusu saunaus burelio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IcanSau @ 2013 02 06, 19:51)
Labas 4u.gif , ir as pradejau sportuot. Siandien antra diena biggrin.gif  4u.gif Labai noriu isivaziuot, ir prisijungt prie jusu saunaus burelio. ax.gif

Sveika prisijungus, sėkmės įsivažiuojant 4u.gif 4u.gif

Šiand zumboj jau prakaitai bėgo, uch thumbup.gif tik norėčiau ilgesnės trukmės treniruotės.
Atsakyti
Mityboj man kortas maišo baisus potraukis bulvėms doh.gif pasidarau vištieną su ryžiais, skanu man, valgau ir galvoju, kad būtų labiau tikusios bulvės doh.gif keptos, virtos, tušintos - bile bulvės.
O aš iškritau iš savo programos, nenumatytos kelionės po LT šiandien ir rytoj. Šeštadienį grįšiu į ritmą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 06, 22:02)
Mityboj man kortas maišo baisus potraukis bulvėms doh.gif pasidarau vištieną su ryžiais, skanu man, valgau ir galvoju, kad būtų labiau tikusios bulvės doh.gif keptos, virtos, tušintos - bile bulvės.
O aš iškritau iš savo programos, nenumatytos kelionės po LT šiandien ir rytoj. Šeštadienį grįšiu į ritmą rolleyes.gif

Mane gal apmėtytų sveikos mitybos propaguotojai pomidorais, bet aš valgau tai, kas skanu ir ko tuo metu nori organizmas. Ilgainiui įsiklausant į jį atsirado sveikos mitybos poreikis, bet jeigu ir užsinoriu kažko, kas iškrenta iš šio konteksto, nesuku sau galvos ax.gif svarbiausia- saikas visame kame.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 06 vasario 2013 - 22:52
Sveikos valgytojos tongue.gif

Aš turbūt niekada neatsisakysiu saldumynų, niekada niekada. Ir joks debetas ar dar kas nors jų iš manęs neatimtų biggrin.gif Tiesiog man jų reikia, jie mano gyvenimo saldi dalis ir jie man nekenkia, man netgi jie sveika bigsmile.gif Svarbiausia požiūris.
Atsakyti
QUOTE(IcanSau @ 2013 02 06, 19:51)
Labas 4u.gif , ir as pradejau sportuot. Siandien antra diena biggrin.gif  4u.gif Labai noriu isivaziuot, ir prisijungt prie jusu saunaus burelio. ax.gif

Labas 4u.gif

QUOTE(MO @ 2013 02 06, 22:52)
Mane gal apmėtytų sveikos mitybos propaguotojai pomidorais, bet aš valgau tai, kas skanu ir ko tuo metu nori organizmas. Ilgainiui įsiklausant į jį atsirado sveikos mitybos poreikis, bet jeigu ir užsinoriu kažko, kas iškrenta iš šio konteksto, nesuku sau galvos  ax.gif svarbiausia- saikas visame kame.....

Pomidorus geriau į mane meskit, nes esu dėl jų švelniai tariant pamišusi biggrin.gif
Aš taip pat jeigu ko nors labai užsinoriu tai ir valgau. Nėr gyvenimo džiaugsmo tada man smile.gif Tačiau yra produktų, kurių nuo vaikystės nemėgstu, pvz., riebi mėsa, lašiniai, visokios daktariškos mėsos, grikiai, riebus pienas ir pan. Šitų produktų apskritai galėtų nebūti, nepasigesčiau.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 06, 22:57)
Sveikos valgytojos tongue.gif

Aš turbūt niekada neatsisakysiu saldumynų, niekada niekada. Ir joks debetas ar dar kas nors jų iš manęs neatimtų biggrin.gif Tiesiog man jų reikia, jie mano gyvenimo saldi dalis ir jie man nekenkia, man netgi jie sveika bigsmile.gif Svarbiausia požiūris.

būtume diabetikės, diabetikams skirtus saldiakus graužtume biggrin.gif biggrin.gif (tfu tfu)

QUOTE(Voveris @ 2013 02 06, 23:02)
Pomidorus geriau į mane meskit, nes esu dėl jų švelniai tariant pamišusi  lašiniai,

laugh.gif laugh.gif
mmm, aš be lašinių neišgyvenčiau wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 06, 14:40)
ooo, dailaus čiuožimo juodai pavydžiu  wub.gif  wub.gif
vaikystė praleista ant pačiūžų, kiek nuo kalnų kalnelių skrista, tiek sniegu, tiek oru  lotuliukas.gif  wub.gif norėčiau turėti galimybę vėl tai prisiminti...
biggrin.gif

O aš tada tau pavydžiu vaikystės. 4u.gif Vaikystėj neturėjau galimybės stovėt ant pačiūžų, tai už tat dabar atsigiebiu.
Būtų kas prieš 4m pasakęs, kad čiuočiu, taip kaip dabar tai nė už ką nebūčiau patikėjus. blush2.gif

Kas dėl maisto, tai pvz aš neperseniausiai atradau baklažanus. Tai skanėstas Nr. 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 07, 07:35)
Kas dėl maisto, tai pvz aš neperseniausiai atradau baklažanus. Tai skanėstas Nr. 1  biggrin.gif

Aš taip pat labai mėgstu baklažanus. Superinis receptas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(jovka @ 2013 02 07, 07:35)
O aš tada tau pavydžiu vaikystės.  4u.gif Vaikystėj neturėjau galimybės stovėt ant pačiūžų, tai už tat dabar atsigiebiu.
Būtų kas prieš 4m pasakęs, kad čiuočiu, taip kaip dabar tai nė už ką nebūčiau patikėjus.  blush2.gif

Kas dėl maisto, tai pvz aš neperseniausiai atradau baklažanus. Tai skanėstas Nr. 1  biggrin.gif

O kaip, profesionaliai dabar čiuoži, ar šiaip, malonumui?
Hmmm, pasidalinam receptais? bigsmile.gif

QUOTE(Voveris @ 2013 02 07, 14:44)
Aš taip pat labai mėgstu baklažanus. Superinis receptas smile.gif

Niam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 07, 15:06)
Sveikos,
O kaip, profesionaliai dabar čiuoži, ar šiaip, malonumui?
Hmmm, pasidalinam receptais?  bigsmile.gif
Niam  wub.gif

Pusiau profesonaliai biggrin.gif Einu į treniruotes dalyvauju mėgėjų varžybose (tokių, kurie čiuožimo karjerą pradėjo vėliau nei tikri dailiojo čiuožimo meistrai). Bet šuoliukai tik viengubi, suktukai žemo lygio. Bet jaučiu didžiulį malonumą. wub.gif wub.gif Būna kartai nuo suktukų ypač žemų net kelį skauda, bet negaliu jų nedaryti. wub.gif

Mano baklažanų receptas paprastutis: pasūdai, papipirini, palaikai biski ir kepi. Bet aš juos visad valgau su bulvėm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 07, 15:58)
Pusiau profesonaliai  biggrin.gif Einu į treniruotes dalyvauju mėgėjų varžybose (tokių, kurie čiuožimo karjerą pradėjo vėliau nei tikri dailiojo čiuožimo meistrai). Bet šuoliukai tik viengubi, suktukai žemo lygio. Bet jaučiu didžiulį malonumą.  wub.gif  wub.gif Būna kartai nuo suktukų ypač žemų net kelį skauda, bet negaliu jų nedaryti.  wub.gif

Mano baklažanų receptas paprastutis: pasūdai, papipirini, palaikai biski ir kepi. Bet aš juos visad valgau su bulvėm.  4u.gif

ooo, šuoliukai man, deja, aukštasis pilotažas taip ir liko... smile.gif
Bet kokia šaunuolė thumbup.gif
Aišku, ačiū biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti