Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(EvaKuz @ 2013 02 04, 21:18)
laikysenai ir koordinacijai manau labiau tiktu  body balance treniruote, zumba labiau plastikai sakyciau

va tokias treniruotes turit omeny? niekur nemačiau LT tokių užsiėmimų g.gif reiks pabandyt namuose g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kazkada jau sportavau su jumis pagal nurodytus pratimus,turejau visa aplanka pasidarius ,atsirinkus programas,bet nesenai kompiuteri atidaviau tvarkyt ir issisaugojau atrodo ,bet neber mano treniruociu verysad.gif gal kas kartais turit tempimo pratimus,buvo tokie gan senoviniai,amerikiete moteris vede,treniruote apie 30 min ,buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 04, 21:16)
Svarbiausia- būt lanksčiam?  g.gif

Nuvariau visgi šiand į zumbą. Matau, kokia nerangi palikus, reikia išsijudint, gi ir lanksti kažkada buvau, ir t.t.  verysad.gif Ta valanda kaip minutė praėjo, gerai praleidau laiką  thumbup.gif bet kad jausčiausi pasportavus, tai  schmoll.gif namuose pabaigiau  lotuliukas.gif

Ne svarbiausia noras, užsispyrimas, patikimas... 4u.gif Kai pradėjau lankyt, tai net kojų galiukų nesugebėjau paliest pirštų galais. Ir dabar lankstumo trūksta, bet būtent dėl to, kad pagerint lankstumą lankau. Kai lanko vaikai, tai gal būt kiti tikslai, aš neturiu tikslo šokt baleto, tai tiesiog sportas, kuris gerina laikyseną, tvirtėja kūnas...

Smagu, kad patiko. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, šiandien pradedu trečią savaitę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 04, 22:49)
Ne svarbiausia noras, užsispyrimas, patikimas...  4u.gif Kai pradėjau lankyt, tai  net kojų galiukų nesugebėjau paliest pirštų galais. Ir dabar lankstumo trūksta, bet būtent dėl to, kad pagerint lankstumą lankau. Kai lanko vaikai, tai gal būt kiti tikslai, aš neturiu tikslo šokt baleto, tai tiesiog sportas, kuris gerina laikyseną, tvirtėja kūnas...

Smagu, kad patiko.  4u.gif

o kiek jau laiko lankai? labai smagiai nuskambėjo tavo nusiteikimas 4u.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 05, 10:41)
Labas rytas, šiandien pradedu trečią savaitę bigsmile.gif

valio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 05, 10:45)
o kiek jau laiko lankai? labai smagiai nuskambėjo  tavo nusiteikimas 4u.gif
valio  drinks_cheers.gif

~3m. Su vasaros atostogom. Prdžioj buvo vienas kartas per savaitę, o dabar nuo rugsėjo 2k per savaitę.
Pradėjau lankyt, tik kad lankstumas pagerėtų, o per tą laiką dar ir laikyseną pagerinau
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nuoroda norinčioms pašokti smile.gif geros nuotaikos užtaisas smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=NJZV6GRC1fc
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 05, 12:03)
~3m. Su vasaros atostogom. Prdžioj buvo vienas kartas per savaitę, o dabar nuo rugsėjo 2k per savaitę.
Pradėjau lankyt, tik kad lankstumas pagerėtų, o per tą laiką dar ir laikyseną pagerinau

oho, jau ilgai bigsmile.gif
matyt, reikia atrasti SAVO treniruotes, užsiėmimus, tuomet ir rezulatai akivaizdūs.

QUOTE(mamadonata @ 2013 02 05, 13:02)
Sveikos  4u.gif  Nuoroda norinčioms pašokti smile.gif geros nuotaikos užtaisas smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=NJZV6GRC1fc

neblogas būdas pajudėti namuose thumbup.gif bežiūrint atrodo viskas paprasčiau, bet kai reikia sujungti rankų ir kojų judesius, prasideda makalynė biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 05, 13:43)
oho, jau ilgai  bigsmile.gif
matyt, reikia atrasti SAVO treniruotes, užsiėmimus, tuomet ir rezulatai akivaizdūs.
neblogas būdas pajudėti namuose  thumbup.gif bežiūrint atrodo viskas paprasčiau, bet kai reikia sujungti rankų ir kojų judesius, prasideda makalynė  biggrin.gif  doh.gif

Va va būtent SAVO, bet realiai baletas nėra mano sportas. Tikras mano sportas yra Dailusis čiuožimas, o baletas tik priedas atėjęs vėliau 4u.gif

Va čia tai tikrai menas. Blogiausia, kad kai pradedi galvot, kaip dėliot rankas, tai kojos ne taip dirba, jei apie kojas, tai rankos "š..."mala
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 05, 13:43)
neblogas būdas pajudėti namuose  thumbup.gif bežiūrint atrodo viskas paprasčiau, bet kai reikia sujungti rankų ir kojų judesius, prasideda makalynė  biggrin.gif  doh.gif

Kaip sako: jeigu sugebi vienu metu abiem rankom skirtingus judesiu atlikti, gali tapti pianistu biggrin.gif Tai čia su šitais tas pats, jeigu sugebi suderinti vienu metu skirtingus judesius rankų ir kojų biggrin.gif Aš būčiau prasta šokėja lotuliukas.gif
Labas dienas, vakar pradėjau 3 savaitę, jaučiuosi puikiai thumbup.gif Tik nežinau ką su mityba daryti, pas mane ji tragiška doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos sportininkes smile.gif
PADEKIT MAN KAS SPORTUOJA PAGAL LIZA
man su anglu prastai tai gal Jus padesit, pvz cia treniruote
http://www.bodyrock....-it-hiit-lite-1
ar teisingai suprantu, kad reikia viska pakartoti 3 kartus? (ten vaizdo gale ji sako)
Ir dar : ar ji daro pries tai apsilima ar tempimo pratimus?
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 06, 08:43)
Va va būtent SAVO, bet realiai baletas nėra mano sportas. Tikras mano sportas yra Dailusis čiuožimas, o baletas tik priedas atėjęs vėliau  4u.gif

Va čia tai tikrai menas. Blogiausia, kad kai pradedi galvot, kaip dėliot rankas, tai kojos ne taip dirba, jei apie kojas, tai rankos "š..."mala

ooo, dailaus čiuožimo juodai pavydžiu wub.gif wub.gif
vaikystė praleista ant pačiūžų, kiek nuo kalnų kalnelių skrista, tiek sniegu, tiek oru lotuliukas.gif wub.gif norėčiau turėti galimybę vėl tai prisiminti...

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 06, 14:21)
Kaip sako: jeigu sugebi vienu metu abiem rankom skirtingus judesiu atlikti, gali tapti pianistu biggrin.gif T
ką su mityba daryti, pas mane ji tragiška doh.gif

biggrin.gif
o kokia ta tragiška?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 06 vasario 2013 - 14:41