Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Labai patinka Zumba thumbup.gif Man labai pakelia nuotaika, padeda pailseti po sunkiu darbu. Tik zumba labiau patinka sporto klube negu namie.
Atsakyti
QUOTE(EvaKuz @ 2013 02 03, 16:25)
Labai patinka Zumba  thumbup.gif Man labai pakelia nuotaika, padeda pailseti po sunkiu darbu. Tik zumba labiau patinka sporto klube negu namie.

Mąstau, eit porąkart per sav. ar neit, kiek peržiūrėjau youtubėj, nu nesuprantu aš jos, be ryšio g.gif blush2.gif o tikslas mano koordinaciją, laikyseną pagerinti, nežinau, kas šiuo atveju padėtų, kad baliuose kojų nemindyčiau ir lanksčiai vingiuočiau biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 03, 16:47)
Mąstau, eit porąkart per sav. ar neit, kiek peržiūrėjau youtubėj, nu nesuprantu aš jos, be ryšio  g.gif  blush2.gif o tikslas mano koordinaciją, laikyseną pagerinti, nežinau, kas šiuo atveju padėtų, kad baliuose kojų nemindyčiau ir lanksčiai vingiuočiau  biggrin.gif  g.gif

Labuka,
pole dances ar kaip ti vadinasi g.gif nu žodžiu strip dances biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 02 03, 18:39)
Labuka,
pole dances ar kaip ti vadinasi g.gif nu žodžiu strip dances biggrin.gif  bigsmile.gif

šituos jau seniai nusižiūrėjau biggrin.gif juolab, kad youtubėj mačiau, negrė kaip šešios aš visai neblogai šoka. bet nėra galimybių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 03, 16:47)
Mąstau, eit porąkart per sav. ar neit, kiek peržiūrėjau youtubėj, nu nesuprantu aš jos, be ryšio  g.gif  blush2.gif o tikslas mano koordinaciją, laikyseną pagerinti, nežinau, kas šiuo atveju padėtų, kad baliuose kojų nemindyčiau ir lanksčiai vingiuočiau  biggrin.gif  g.gif

Jei laikysenai ir kordinacijai tai baletas tiktų. Pati lankau tai ir rekomenduoju. . O ir sportas superinis, jei aišku nesimuliuoji, o sąžiningai dirbi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 03, 22:03)
Jei laikysenai ir kordinacijai tai baletas tiktų. Pati lankau tai ir rekomenduoju. . O ir sportas superinis, jei aišku nesimuliuoji, o sąžiningai dirbi  4u.gif

oioioi, mano drambliškas sudėjimas tam visai netiktų schmoll.gif verysad.gif o kur lankai, ta prasme, yra kžk grupės suaugusiems?
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 03, 11:28)
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif aš sportuoju irgi prieš miegą, nes kitaip galimybės nėra mirksiukas.gif manau svarbiausia išvis judėt

Ačiū smile.gif
na taip, irgi manau, kad geriau judėt, nei nejudėt- rytais man asmeniškai nėra laiko ir sunku išsijudinti aplamai..
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 03, 22:16)
oioioi, mano drambliškas sudėjimas tam visai netiktų  schmoll.gif  verysad.gif o kur lankai, ta prasme, yra kžk grupės suaugusiems?

Taip yra grupės suaugusiems. Kaune žinau dvi vietas, Vilniuje vieną gal ir yra kur dar, bet nesidomėjau biggrin.gif
O va sudėjimą, tai visad galima pakeisti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 04, 15:23)
Taip yra grupės suaugusiems.  Kaune žinau dvi vietas, Vilniuje vieną gal ir yra kur dar, bet nesidomėjau  biggrin.gif
O va sudėjimą, tai visad galima pakeisti.  4u.gif

Galima, bet ne iki balerūniško sudėjimo schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 04, 16:17)
Galima, bet ne iki balerūniško sudėjimo  schmoll.gif  4u.gif

Man iki tokio sudejimo irgi toli. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 04, 21:09)
Man iki tokio sudejimo irgi toli.  4u.gif

Svarbiausia- būt lanksčiam? g.gif

Nuvariau visgi šiand į zumbą. Matau, kokia nerangi palikus, reikia išsijudint, gi ir lanksti kažkada buvau, ir t.t. verysad.gif Ta valanda kaip minutė praėjo, gerai praleidau laiką thumbup.gif bet kad jausčiausi pasportavus, tai schmoll.gif namuose pabaigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 03, 17:47)

laikysenai ir koordinacijai manau labiau tiktu body balance treniruote, zumba labiau plastikai sakyciau

Atsakyti