Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(MO @ 2013 01 31, 20:58)
tai kad prakaituojama bet ką sportuojant (ne simuliuojant)  biggrin.gif kai parbėgau pabėgiojusi minus keliolikos šalty, visa nugara, veidas šlapi buvo  smile.gif
Oho, beveik dvi val. yra daug, jeigu viską skauda, gal reikia pamažint krūvį  4u.gif

Na matai aš gal čia pagal save sprendžiu. Pati beveik neprakaituoju, nors tikrai sportuoju nesimuliuoju.
Kažkada rimtai bėgiojau, rimtos treniruotės, varžybos ir t.t. Ir niekad šlapia nebūdavau. Dabar irgi kiek sportuoju, tai šlapia būnu tik vasarą, kai temperatūra virš 20.

Dėl krūvio, tai šiandien ilsiuos, o ryt namie lengva treniruotė.
Reikia grįžt į kažkada buvusią ištvermę. Sugebėdavau po 3h sportuot. O dabar va jau po 2h žiūriu sunku. Bet man tai tas skausmas toks malonus, nes labiausiai skauda vidinius raumenukus, kurių iki šiol vis nepavykdavo priverst dirbt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 01 31, 21:23)
Na matai aš gal čia pagal save sprendžiu. Pati beveik neprakaituoju, nors tikrai sportuoju nesimuliuoju.
Kažkada rimtai bėgiojau, rimtos treniruotės, varžybos ir t.t. Ir niekad šlapia nebūdavau. Dabar irgi kiek sportuoju, tai šlapia būnu tik vasarą, kai temperatūra virš 20.

Dėl krūvio, tai šiandien ilsiuos, o ryt namie lengva treniruotė.
Reikia grįžt į kažkada buvusią ištvermę. Sugebėdavau po 3h sportuot. O dabar va jau po 2h žiūriu sunku. Bet man tai tas skausmas toks malonus, nes labiausiai skauda vidinius raumenukus, kurių iki šiol vis nepavykdavo priverst dirbt.  blush2.gif

Na, aš pagal save parašiau blush2.gif nes nesvarbu kiek ir kada pajudu, iškart šlapia doh.gif
Matyt, geriausia įsiklausyti į savo organizmą, nepertempti jo 4u.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif
gal kas zinote efektyviu pratimu uzpakaliui, pakelti, padidinti, sustangrinti...
bet norisi tik ant dupces dirbti, ne ant koju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ema( . )( . ) @ 2013 02 01, 02:58)
Labu  4u.gif
gal kas zinote efektyviu pratimu uzpakaliui, pakelti, padidinti, sustangrinti...
bet norisi tik ant dupces dirbti, ne ant koju  ax.gif

Sveika,
yra tema skyriuj "pratimai atskiroms kūno dalims". Ten gal kažką rasi. Šioj temoj merginos treniruoja visą kūną smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, o man vakar kažkokia sunki treniruotė buvo, nors ją ne pirmą kartą dariau g.gif jau per apšilimą pakirto kojas, vis toks jausmas, kad pūslė pilna, per pertraukėlę nubėgau į tualetą ir išspaudžiau kelis lašus g.gif Visą dieną jaučiau maudimą pilvo apačioje (prasirgau praėjusią savaitę), jaučiau visą pilvo apačią, jėgų tiek nebuvo kaip įprastai. Svarstau kelis variantus: arba kabinasi pūslės uždegimas arba labai stipri ovuliacija doh.gif
Sportuosiu šiandien ,reiks atkreipti dėmesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 01 31, 21:51)

Matyt, geriausia įsiklausyti į savo organizmą, nepertempti jo  4u.gif

Šiandien jau gerai jaučiuos, vadinas viskas gerai per daug nebuvo... 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 01, 08:13)
Labas rytas, o man vakar kažkokia sunki treniruotė buvo, nors ją ne pirmą kartą dariau g.gif jau per apšilimą pakirto kojas, vis toks jausmas, kad pūslė pilna, per pertraukėlę nubėgau į tualetą ir išspaudžiau kelis lašus g.gif Visą dieną jaučiau maudimą pilvo apačioje (prasirgau praėjusią savaitę), jaučiau visą pilvo apačią, jėgų tiek nebuvo kaip įprastai. Svarstau kelis variantus: arba kabinasi pūslės uždegimas arba labai stipri ovuliacija doh.gif
Sportuosiu šiandien ,reiks atkreipti dėmesį smile.gif

Jei turėjusi uždegimą, gal pirmas variantas, nors galimas ir antras g.gif Man dažnai būna pilnumo jausmas, jeigu nesusilaikau bent valandą prieš sportą negėrusi (geriu daug ir nuolat), tai stengiuos prieš treniruotę be vandens kažkiek išbūt.

QUOTE(jovka @ 2013 02 01, 11:58)
Šiandien jau gerai jaučiuos, vadinas viskas gerai per daug nebuvo...  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 01, 14:17)
Sveikos,
Jei turėjusi uždegimą, gal pirmas variantas, nors galimas ir antras  g.gif Man dažnai būna pilnumo jausmas, jeigu  nesusilaikau bent valandą prieš sportą negėrusi (geriu daug ir nuolat), tai stengiuos prieš treniruotę be vandens kažkiek išbūt.
thumbup.gif

visgi manau buvo antras variantas, šiandien popiet mažiau skysčių išgėriau, tai nejutau nieko panašaus, dingo ir "pilvo" pojūtis. smile.gif treniruotės metu geriu kiek organizmas reikalauja smile.gif
na, mergaitės, kaip savaitgalį pradėjot? visos sportuojat, kad čia taip apmirę? g.gif aš šiandien pliusą jau užsidėjau.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 01, 20:56)
visgi manau buvo antras variantas, šiandien popiet mažiau skysčių išgėriau, tai nejutau nieko panašaus, dingo ir "pilvo" pojūtis.  smile.gif treniruotės metu geriu kiek organizmas reikalauja smile.gif
na, mergaitės, kaip savaitgalį pradėjot? visos sportuojat, kad čia taip apmirę? g.gif aš šiandien pliusą jau užsidėjau.

liuksum drinks_cheers.gif
dar nesportavau, išvis, dabar buvo toks išbalansuotas laikotarpis, metas susiimti, net MB ryte paminkė ranką, sako, marš atsispaudimų daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Leiskite prisidėti smile.gif

Aš irgi sportuoju namie, tris kartus per savaitę, po 40 min.-1 valandą. Norėčiau pkalusti, ar nieko tokio, kad vakarais, likus 2 valandoms iki miego, kitaip man niekaip neišeina.
Atsakyti
QUOTE(Just a girl @ 2013 02 03, 09:44)

Aš irgi sportuoju namie, tris kartus per savaitę, po 40 min.-1 valandą. Norėčiau pkalusti, ar nieko tokio, kad vakarais, likus 2 valandoms iki miego, kitaip man niekaip neišeina.

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif aš sportuoju irgi prieš miegą, nes kitaip galimybės nėra mirksiukas.gif manau svarbiausia išvis judėt
Atsakyti
Labu,

QUOTE(Just a girl @ 2013 02 03, 09:44)

sveika prisijungus 4u.gif
Aš kadais irgi prieš miegą sportuodavau, nebuvo kitos išeities, svarbiausia įsiklausyti į organizmą, juk kiekvieno bioritmas kitoks, vienam galbūt visiškai netinka sportas vakare, kitam daug geriau nei ryte ir t. t.

Merginos, ką manot apie zumbą? smile.gif
Atsakyti