kuriose dienose yra tos sujungtos treniruotės? nematau aš
QUOTE(cushy @ 2013 01 27, 18:46)
Merginos, man dar dėl insanity ne viskas aišku
Kai yra dvi treniruotės pvz 4+5, tai reikia 4 pilnai padaryt su tempimu pabaigoj, o paskui vėl apšilinėt iš naujo su 5, ar tą tempimą ir apšilimą iš vidurio išmest???

Aš tai darydavau su apšilimais ir tempimais (nes pats apšilimas toks paprakaituoti verčiantis), bet kai trūkdavo laiko, antro apšilimo nedarydavau su tempimu ir pirmos mankštos gale irgi tempimo nedarydavau

šiandien baigiau pirmą insanity savaitę, rytoj užtarnautas poilsis

QUOTE(vasara_ @ 2013 01 27, 20:05)
kuriose dienose yra tos sujungtos treniruotės? nematau aš
Pirma sujungta yra antros savaitės šeštą dieną
QUOTE(cushy @ 2013 01 29, 07:05)
Pirma sujungta yra antros savaitės šeštą dieną
jau pamačiau

šiandien man prasideda antra savaitė. vakar išsimatavau, pasisvėriau, seksiu rezultatus, viską susirašau į rest langelį

Sveikos
Noriu paklausti.
Esu 15 - metė. Esu liekna, bet noriu labiau išryškinti pilvo presą. Kokią programą man rinktis? Insanity? Ar tiesiog daryti kokius nors pratimus pilvo presui?
Ačiū

Noriu paklausti.
Esu 15 - metė. Esu liekna, bet noriu labiau išryškinti pilvo presą. Kokią programą man rinktis? Insanity? Ar tiesiog daryti kokius nors pratimus pilvo presui?
Ačiū

QUOTE(plepatuska @ 2013 01 29, 12:49)
Sveikos
Noriu paklausti.
Ačiū

Noriu paklausti.
Ačiū

aš manau daryk tą, kas tau teikia malonumą. Gal tau bus smagiau zumba šokti ar aerobiką negu insanity

QUOTE(vasara_ @ 2013 01 29, 10:03)
jau pamačiau
ta mankšta manau bus kaip savotiškas poilsis tarps skirtingų treniruočių,

Nemanau, kad poilsis

QUOTE(cushy @ 2013 01 29, 16:25)
Nemanau, kad poilsis
Kaip tik bus didesnis krūvis. Juk darysit ~40 min vieną treniruotę ir dar plius ~ 18 min papildomą abs. Jau gaunasi apie valandą. Čia bus krūvis ohoho
Man jau poryt šita diena laukia, knieti grečiau išmėgint, bus šioks toks paįvairinimas tarp tų pačių treniruočių.

antra savaitė ar jau toliau pažengusi?

ir tas poilsis toks, kad nuplušusi pabaigoj neperšoksi iškart ant dar intensyvesnės treniruotės, o darysi tempimo pratimus, aš vadinu savotišku poilsiu. niekas nesako, kad atsisėdę visi saldainius valgysit

Antra savaitė pas mane eina į pabaigą. Man kaip tik šiose visose trenirotėse abs trūkumas
tai laukiu dvigubos treniruotės su nekantrumu
Tik dabar supratau, kad vasara_ "ta mankšta" vadina tempimo pratimus po treniruotės

Tik dabar supratau, kad vasara_ "ta mankšta" vadina tempimo pratimus po treniruotės

na ir kaip jaučiatės?
aš šiandien pasijaučiau vėl kaip pirmą kartą po tos dienos pertraukos
taip, tą ir turėjau galvoje