Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(vasara_ @ 2013 01 25, 19:50)
Laba diena, kukliai jungiuosi į jūsų būrį, pirma savaitė insanity, prieš ją apšilimui 20min pasunkintas lankas Tikiuosi iki pavasario sustiprėt ir aišku pasidailint kūno linijas ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Apšilimui geriau kuo įvairesnių pratimų 4u.gif
Atsakyti
Smagu kad priimat 4u.gif o kiek laiko turetu vykti apsilimas? Tai gal ir del lanko pakonsultuosit? Galj net neverta sukti? Pas mane kumpiai ant sonu yra ir ant liemens riebaliuko kuri noriu panaikint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 01 26, 09:37)
Smagu kad priimat 4u.gif o kiek laiko turetu vykti apsilimas? Tai gal ir del lanko pakonsultuosit? Galj net neverta sukti? Pas mane kumpiai ant sonu yra ir ant liemens riebaliuko kuri noriu panaikint ax.gif

Na, kad neliktų neapsšilusios vietelės biggrin.gif aš nžn, mano apšilimas gal 10-15 min. trunka, kiti ilgiau daro. Lanko nesuku, tai nžn, kitos sako, kad efektyvu, bet faktas, kad vien lanko sukimas to riebaliuko nepanaikins, čia tik šalutinė pagalbinė priemonė 4u.gif
Atsakyti
Insanity parsisiunciau is rutracker.org, paziurekit mergaites pirmam puslapyje sito forumo visko ten marios.... o jei jums dar pries insanity reik apsilimo.... tai as pasiduodu:)))) o jei rimtai tai manau darant pagal programa nuosekliai ar su daugiau dienu laisvu rezultatu nepasiekti neimanoma, as kaip minejau 2,5 sav pertrauka dariau, nes sirgau, siandien vel nuo pradziu testas ir dar Fast-5 mitybos laikausi jau po kaledu, nes iki tol vien Insanity buvo ir tai rezultatai akivaizdus, nors kg tik pora numeciau, bet vaizdas patikekit pasikeites. Pirmaji menesi dariau kasdien su viena iseigine per savaite, siek tiek daugoka nespeja organizmas pailset, bent man kai pilna darbo diena dirbu, vaikas mazas, visa buitis....aisku veza ta programa tikrai.... ir smagu ir issukis ir rezultatai yra...
Atsakyti
Man taip pat per akis to apšilimo, kur insanity yra smile.gif
Atsakyti
apsilimas pries insanity, juokingai nuskambejo, ypac kuomet insanity reiskia cardio plius jegos treniruot, HIT kaip sakoma....

o as dievinu visokius itupstus, gaila kad meniskas vis primena apie save ir kaip reikiant neleidzia pastripinet muzika pasileidzus....nuo itupstu visad susigrazinu slaunu stangruma, 1-2-sav taip pasisportavus, man nieko ner graziau uz apatinemoteru kuno dali, tvirta liekna sstangru...
Atsakyti
Jei gerai pamenu, į Insanity yra įtrauktas apšilimas? g.gif
Pagal programas nesportuoju, tai nžn ax.gif

QUOTE(myliu-jura @ 2013 01 26, 16:22)
Fast-5 mitybos laikausi jau po kaledu, n

kas čia?
Atsakyti
kiek dariau (šiandien 5 diena) tai apšilimas yra pradžioj g.gif aš lanką suku nes gerulius kumpius turiu ant šonų, sakau gal padės, pabandysiu pamatysiu mirksiukas.gif
o kas pagal insanity darot, ar viską kartu spėjat? man labai šoną durt pradeda, nespėju kvėpuoti (nemoku gal), kaip taisyklingai tą reikia padaryti?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 01 26, 12:17)
Na, kad neliktų neapsšilusios vietelės  biggrin.gif aš nžn, mano apšilimas gal 10-15 min. trunka, kiti ilgiau daro. Lanko nesuku, tai nžn, kitos sako, kad efektyvu, bet faktas, kad vien lanko sukimas to riebaliuko nepanaikins, čia tik šalutinė pagalbinė priemonė  4u.gif

Na gal riebaliukas riebaliukui nelygu. Pamenu po pirmosios dukros tik lanką sukau. Kasdien po 10-15min. Tinginė buvau daugiau nieko nesportavau. Bet kūno linijos pagražėjo, kg nukrito smile.gif Gal ir ne nuo jo, nes po mažės nesukau jokio lanko, tik sportas, bet daug intensyvesnis. Tai kg sunkiau krito (bet gal jau amžius kaltas buvo, nes vis tik jau vyresnė buvau smile.gif ), o kūno linijos tai irgi pagražėjo.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 01 26, 23:27)
kiek dariau (šiandien 5 diena) tai apšilimas yra pradžioj g.gif aš lanką suku nes gerulius kumpius turiu ant šonų, sakau gal padės, pabandysiu pamatysiu mirksiukas.gif
o kas pagal insanity darot, ar viską kartu spėjat? man labai šoną durt pradeda, nespėju kvėpuoti (nemoku gal), kaip taisyklingai tą reikia padaryti?

5 diena tai turetu dar visur skaudet:))) jei bandei max is saves ispaust per tas dienas. jei tikrai mes apie ta pacia INSANITY programa snekam tai ir be lanko tavo kumpiai pajudes, o su lanku gal dar greiciau:))) kartu spet viska bent as tai po 2 menesiu pradejau....tai nenusimink yra kur stengtis
Atsakyti
QUOTE(myliu-jura @ 2013 01 26, 23:45)
5 diena tai turetu dar visur skaudet:))) jei bandei max is saves ispaust per tas dienas. jei tikrai mes apie ta pacia INSANITY programa snekam tai ir be lanko tavo kumpiai pajudes, o su lanku gal dar greiciau:))) kartu spet viska bent as tai po 2 menesiu pradejau....tai nenusimink yra kur stengtis

tai ir skauda biggrin.gif pirmom dienom kojos kaip kaladės buvo, ištiest pilnai nėjo, bet persilaužiau, nenumečiau, skausmas slūgsta jau, jaučiuosi vis geriau, su kai kuriais pratimais spėju, o su kitais dar "daug pievos reik apkakot" kad padaryčiau biggrin.gif labai silpnos mano rankos, atsispaudimų nepadarau nei vieno, neprisilenkiu prie kojų savo, nepasiekiu delnais žemės, būna, kad bedarydama pratimą krentu ant žemės, nes jėgų nebėr. manau tas pats insanity 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 27 sausio 2013 - 11:13
Merginos, man dar dėl insanity ne viskas aišku smile.gif Kai yra dvi treniruotės pvz 4+5, tai reikia 4 pilnai padaryt su tempimu pabaigoj, o paskui vėl apšilinėt iš naujo su 5, ar tą tempimą ir apšilimą iš vidurio išmest???
Atsakyti