Cushy aš ne myliu jūra, bet Insanity jau 3 kartus kartojau, tai galiu pasakyti, kad per recovery week ir reikia daryti tą vieną mankštą (tokia gana lengvutė ji), o paskui pradėti antrą mėnesį, taip ir išeina, kad tarp dviejų fit test išeina ilgesnis laiko tarpas, nei dvi savaitės

QUOTE(Ixora @ 2013 01 23, 21:00)
Cushy aš ne myliu jūra, bet Insanity jau 3 kartus kartojau, tai galiu pasakyti, kad per recovery week ir reikia daryti tą vieną mankštą (tokia gana lengvutė ji), o paskui pradėti antrą mėnesį, taip ir išeina, kad tarp dviejų fit test išeina ilgesnis laiko tarpas, nei dvi savaitės 

Ačiū už atsakyma

Aš čia jau esu minėjus savo rezultatus - lil'Angel buvau
gal neskaitėt, rezultatai puikūs buvo, dabar dėl įtempto grafiko beveik mėnesio pertrauką dariau, pirmadienį vėl pradėsiu
tiko ir patiko, mitybos beveik nekeičiau (nesu šlamštmaisčio mėgėja) bet rezultatai buvo tokie, kad pažįstami vis klausdavo, kaip mano kūnas taip pagražėjo greitai

Aš antrą savaitę pradėjau
Man nesigaus daryt kiekviena dieną, bet kiek įmanoma bandysiu laikytis grafiko. Nežinau kaip reiks ištvert, nes baisiai nemėgstu kardio
Man labiau prie širdies jėgos pratimai
Bet kažkaip neprailgsta tos treniruotės, kažkodėl sunkiausios man būna pirmos 3 apšilimo minutės
paskui kitos jau lengviau einasi

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 01 22, 23:25)
Ū-Ū
Eik sau
Pas mane tai Blogo užpakalio
kompleksas, 600 pratimų. Siaube, vienas iš jų buvo naujas rankoms, tai tik rankas dabar ir jaučiu
Gerai, kad savo žolių kokteilį išgėriau, tai nors žolių jėga pasiremti galėjau
Dėl treniruoklio bijau spėliot. Neišeina kažkaip bandant logiškai išmąstyt? Sudėtingas toks?

Eik sau

Dėl treniruoklio bijau spėliot. Neišeina kažkaip bandant logiškai išmąstyt? Sudėtingas toks?

oho, kiek pratimų

o kokių žolių kokteilį daraisi? kokios žolės viduržiemį?

QUOTE(MO @ 2013 01 25, 10:20)
oho, kiek pratimų
ar vis pagal Zuzką darai (gal daug praleidau
)?

Aha, 2010 metų spalio galas

Lapinis kopūstas, špinatai, dilgėlė, petražolė, liucerna, cikorija, kiaulpienė, kviečių želmenys, paskaninti citrina

QUOTE(Ixora @ 2012 11 10, 15:10)
Myliu-jūra visiškai Jūs suprantu, man tas pats buvo su Insanity
Smagu, kad nepasidavėte ir, kad Jums ta beprotybė kelia malonumą 

merginos, o kas tas Insanity? Visaip bandau ieškot ir šifruotis, bet manau bet kažkieno asmeninio konkretaus paaiškinimo nieko nesuprasiu

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 01 25, 11:48)
Aha, 2010 metų spalio galas
Lapinis kopūstas, špinatai, dilgėlė, petražolė, liucerna, cikorija, kiaulpienė, kviečių želmenys, paskaninti citrina
Kas sušaldyta, kas išauginta, reikia kažkaip ir žiemą manytis, o ką daryt? 

Hm, o pvz. dilgėlių, kiaulpienių prisišaldei ir dabar tik atšildai?

QUOTE(MO @ 2013 01 25, 14:23)
Jo, šaldymo būdas nėra blogai. Be to, kad ir kaip ten bebūtų, tai nieko kito ir nesuvalgosi iš esmės mūsų sąlygom.
QUOTE(Eleina @ 2013 01 25, 14:19)
merginos, o kas tas Insanity? Visaip bandau ieškot ir šifruotis, bet manau bet kažkieno asmeninio konkretaus paaiškinimo nieko nesuprasiu 

Sporto programa

Laba diena, kukliai jungiuosi į jūsų būrį, pirma savaitė insanity, prieš ją apšilimui 20min pasunkintas lankas Tikiuosi iki pavasario sustiprėt ir aišku pasidailint kūno linijas