Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(MO @ 2013 01 14, 23:02)
Sveikos.
Nepasportavau šiand per savo žioplumą  doh.gif
Sakyčiau, toks neblogas jausmelis, kai uždarai mašinos dureles, o pirštas lieka viduj  biggrin.gif bandyti nerekomenduoju  biggrin.gif
Dabar laukiam pasekmių, nueis nagas ar ne  smile.gif

O dievuleliau.. atejau pasiskaityt,kaip sekasi sportuot,o cia taip neskaniai... buvo ir man taip,tai prisiminimai sukilo su visais skausmais.. man nagas nuejo tada..
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2013 01 20, 23:29)
Ne pavasaris dar.Zmones ziemos miegu tebemiega lotuliukas.gif

nius, budinames, paskui pavasari soka gausim lotuliukas.gif

QUOTE(NIDA @ 2013 01 21, 09:39)
O dievuleliau.. atejau pasiskaityt,kaip sekasi sportuot,o cia taip neskaniai... buvo ir man taip,tai prisiminimai sukilo su visais skausmais.. man nagas nuejo tada..

neskaityk, praleisk lotuliukas.gif 4u.gif uzuojauta doh.gif 4u.gif man to ''malonumo'' neteko patirt, tik pamelynavo smile.gif
Atsakyti
merginos, gal patarsite... po kiek laiko po ligos galima pradeti sportuoti? buvo virusas, kelios dienos temperatura auksta laikesi, kosulys, dar gerkle truputi skauda,bet labai norisi vel sportuoti verysad.gif tik bijau pakenkti, kad vel nesusirgti. manksta jau vel darau kas ryta, bet del rimtu treniruociu dar susilaikau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaKuz: 21 sausio 2013 - 22:26
Kokios turi būti treniruotės, ypač jei pačios dėliojatės ar iš interneto bet kokias griebiat, nesubalansuotas..

http://www.myomytv.c...orkout-routine/
Atsakyti
QUOTE(EvaKuz @ 2013 01 22, 00:25)
merginos, gal patarsite... po kiek laiko po ligos galima pradeti  sportuoti? buvo virusas, kelios dienos temperatura auksta laikesi, kosulys,  dar gerkle truputi skauda,bet labai norisi vel sportuoti verysad.gif  tik bijau pakenkti, kad vel nesusirgti. manksta jau vel darau kas ryta, bet del rimtu treniruociu dar  susilaikau

Aš visada žiūriu pagal savo savijautą, geriau jau kelias dienas nesportuot, pilnai pasveikt, tada atgavus jėgas vėl kibt pilnu tempu. Kai dar prastokai jautiesi, tai ir treniruotės nepilnavertiškos gaunasi smile.gif

Norėjau paklaust tų, kurios sportavo ar sportuoja su Insanity. Ten yra kelios dienos su dviem treniruotėm. Tas dvi treniruotes reikia daryt vieną po kitos iš karto, ar pvz vieną ryte, kitą vakare? Jei viską iš karto, tai vienas apšilimas ir vienas tempimas atkrenta, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(EvaKuz @ 2013 01 21, 22:25)
merginos, gal patarsite... po kiek laiko po ligos galima pradeti  sportuoti? buvo virusas, kelios dienos temperatura auksta laikesi, kosulys,   dar gerkle truputi skauda,bet labai norisi vel sportuoti verysad.gif  tik bijau pakenkti, kad vel nesusirgti. manksta jau vel darau kas ryta, bet del rimtu treniruociu dar  susilaikau

Pagal savijautą reik žiūrėt. Nes po ligų kiekvienas žmogus atsigauna skirtingai. Be to virusas virusui nelygu. Pamenu prieš 3m turėjau pūlingą anginą, tai praktiškai kai tik pasveikau jau ėjau ant ledo ir neatkritau, o draugė irgi turėjo pūlingą anginą, tikrai nesportavo ir vis tiek atkrito...

O aš šiandien ilsiuos nuo sporto. Pagaliau priverčiau dirbt vidinius raumenukus, tai po 3 dienų treniruočių baisiai skauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 22 sausio 2013 - 12:27
Sveikos smile.gif

Atsiprašau, kad taip įsiveržiu į jūsų temą, bet kilo klausimą, į kurį tikiuosi jūs žinosite atsakymą rolleyes.gif Radau bute "palikimą", va tokį treniruoklį, bet neįsivaizduoju, kaip jį naudoti
user posted image

Gal galėsite man pagelbėti? g.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust tų, kurios sportavo ar sportuoja su Insanity. Ten yra kelios dienos su dviem treniruotėm. Tas dvi treniruotes reikia daryt vieną po kitos iš karto, ar pvz vieną ryte, kitą vakare? Jei viską iš karto, tai vienas apšilimas ir vienas tempimas atkrenta, ar kaip?

Sveikos,ten kalbiturbut apie abs papildoma treniruote ir fit testa, as asmeniskai darydavau abi kai pirmakart visa programa darau, dabar kai darau tik 4 kart i savaite, tai antru treniruociu nebedarau isvis,kartais kai reik trumpiau sugaist laiko kaip atskiras pasiemu abs arba fit testa
Atsakyti
cushy,jovka dekoju uz atsakymus. nors ir kaip noriu grizti prie sporto, tikriausiai geriau palaukti, nes gerkle niekaip nepraeina. Pakentesiu iki pirmadienio, nors ir nelankau dabar sporto klubo, bet namie kasdien padarau manksta ryte ir vakare preso pratimus, tai nesijauciu visai uzmetus sporta. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano sąskaitoj šiand dvi trefkės, vienos jų dalis- pasilakstymas minus keliolika šaltuke thumbup.gif

QUOTE(cushy @ 2013 01 22, 11:32)
Aš visada žiūriu pagal savo savijautą, geriau jau kelias dienas nesportuot, pilnai pasveikt, tada atgavus jėgas vėl kibt pilnu tempu. Kai dar prastokai jautiesi, tai ir treniruotės nepilnavertiškos gaunasi  smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif

Man pirma mintis, šovusi dėl treniruoklio, gal skirtas rankoms, įsispiri kojomis ir trauki auštyn-žemyn, nelygu, ar rankos prie šonų bus, ar plačiai, skirtingi raumenys dirbs. g.gif
Atsakyti
Ū-Ū 4u.gif
QUOTE(MO @ 2013 01 22, 21:52)
Sveikos,
Mano sąskaitoj šiand dvi trefkės, vienos jų dalis- pasilakstymas minus keliolika šaltuke  thumbup.gif
pritariu  drinks_cheers.gif

Man pirma mintis, šovusi dėl treniruoklio, gal skirtas rankoms, įsispiri kojomis ir trauki auštyn-žemyn, nelygu, ar rankos prie šonų bus, ar plačiai, skirtingi raumenys dirbs.  g.gif

Eik sau blink.gif Pas mane tai Blogo užpakalio biggrin.gif kompleksas, 600 pratimų. Siaube, vienas iš jų buvo naujas rankoms, tai tik rankas dabar ir jaučiu cool.gif Gerai, kad savo žolių kokteilį išgėriau, tai nors žolių jėga pasiremti galėjau biggrin.gif

Dėl treniruoklio bijau spėliot. Neišeina kažkaip bandant logiškai išmąstyt? Sudėtingas toks? smile.gif
Atsakyti
myliu-jura, ar reikia daryt 5-tą savaitę (recovery week)? Tą, kur visas dienas viena ir ta pati treniruotė? Nes tam grafike taip įdomiai- eina 1,2,3,4, po to "recovery week", po to 5,6,7,8. Tai man viso gaunasi 9 savaitės g.gif Žodžiu aš jau pati susipainiojau doh.gif
Atsakyti