QUOTE(Sedindriuke @ 2013 01 12, 01:25)
Na taip, įvairiapusiški, nenuobodūs workoutai. Bent jau man

QUOTE(MO @ 2013 01 12, 16:13)
nzn, as turbut per daug akcentuoju tuos sanarius, bet kai pati turiu su jais bedu, + paveldimumas + kai pagalvoju, kad darant kazka netinkamo ar nereikalingo malonuma tai daryt turesi pora metu, o sudrosi visam laikui, tai vis atsirenku, kas reikalinga, kas ne
pratimu tai begale...

Sutinku, jeigu yra problemų ir/ar trūksta atitinkamo pasiruošimo, geriau iš vis nedaryti. Man asmeniškai tokie ir kiti panašūs pratimai, kad ir labai retai darau, neturi žymių šalutinių pasekmių, atlieku iš karto ir nesunkiai. Gal dėl to, kad nemažai metų intensyviai užsiėminėjau žirgų sportu, lengvąja atletika, plaukimu, treniruokliais ir kt.

Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 01 13, 13:01)
Laba sekmadienį
Žmonės, kas žinot patikimus šaltinius nete, susijusius su kraujo grupėmis ir mityba? Gali būti ir angliškai, tik nelabai suprantu jų žymėjimą, ar atitinka tos raidės, vardinamos iš eilės mūsų skaičiukus? Metai tai eina, tai žmogus ir nori labai su savimi draugauti, o ne prieštarauti prigimčiai

Žmonės, kas žinot patikimus šaltinius nete, susijusius su kraujo grupėmis ir mityba? Gali būti ir angliškai, tik nelabai suprantu jų žymėjimą, ar atitinka tos raidės, vardinamos iš eilės mūsų skaičiukus? Metai tai eina, tai žmogus ir nori labai su savimi draugauti, o ne prieštarauti prigimčiai

Turiu savo šeimoje ir pažįstamų tarpe medikų. Nu nei vienas tam judėjimui dar nėra pritaręs/ rekomendavęs propaguoti/ patys tai darę. Asmeniškai man tai su Palmyros horoskopų dimensija asocijuojasi