Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 01 12, 01:25)
BR nėra programa noriu dar pataisyti smile.gif tai workoutai tiesiog smile.gif)

Na taip, įvairiapusiški, nenuobodūs workoutai. Bent jau man smile.gif

QUOTE(MO @ 2013 01 12, 16:13)
nzn, as turbut per daug akcentuoju tuos sanarius, bet kai pati turiu su jais bedu, + paveldimumas + kai pagalvoju, kad darant kazka netinkamo ar nereikalingo malonuma tai daryt turesi pora metu, o sudrosi visam laikui, tai vis atsirenku, kas reikalinga, kas ne  g.gif  blush2.gif pratimu tai begale...

Sutinku, jeigu yra problemų ir/ar trūksta atitinkamo pasiruošimo, geriau iš vis nedaryti. Man asmeniškai tokie ir kiti panašūs pratimai, kad ir labai retai darau, neturi žymių šalutinių pasekmių, atlieku iš karto ir nesunkiai. Gal dėl to, kad nemažai metų intensyviai užsiėminėjau žirgų sportu, lengvąja atletika, plaukimu, treniruokliais ir kt. smile.gif Jeigu kažką ne taip daryčiau, seniai nesportuočiau, nes skaudėtų.

Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 01 13, 13:01)
Laba sekmadienį smile.gif

Žmonės, kas žinot patikimus šaltinius nete, susijusius su kraujo grupėmis ir mityba? Gali būti ir angliškai, tik nelabai suprantu jų žymėjimą, ar atitinka tos raidės, vardinamos iš eilės mūsų skaičiukus? Metai tai eina, tai žmogus ir nori labai su savimi draugauti, o ne prieštarauti prigimčiai ax.gif

Turiu savo šeimoje ir pažįstamų tarpe medikų. Nu nei vienas tam judėjimui dar nėra pritaręs/ rekomendavęs propaguoti/ patys tai darę. Asmeniškai man tai su Palmyros horoskopų dimensija asocijuojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveris @ 2013 01 13, 14:33)
Turiu savo šeimoje ir pažįstamų tarpe medikų. Nu nei vienas tam judėjimui dar nėra pritaręs/ rekomendavęs propaguoti/ patys tai darę. Asmeniškai man tai su Palmyros horoskopų dimensija asocijuojasi smile.gif

Matai, visi mes turime savo įsitikinimus, kurie dažnai ateina iš patirties. Mano šeimą apima tokia patirtis, kad daug blogybių gyvenime nutiko beklausant būtent medikų, o daug gerų dalykų po to, kai jų nebeklausėme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 01 13, 14:31)
Matai, visi mes turime savo įsitikinimus, kurie dažnai ateina iš patirties. Mano šeimą apima tokia patirtis, kad daug blogybių gyvenime nutiko beklausant būtent medikų, o daug gerų dalykų po to, kai jų nebeklausėme mirksiukas.gif

Tada valgyti iš vis reikėtų tik pagal kraujo pH smile.gif

Kraujo grupių dieta, vėlgi viena iš fad dietų, kuri nėra moksliškai pagrįsta.. numesti svorio, žinoma, kad numesi, nes apribosi racioną.. trumpuoju laikotarpiu.. ilguoju laikotarpiu pradės vaidentis produktai , kurių nori ir kiti reiškiniai darytis kurių trūks racione. Aišku įsitikinimai, sava patirtis, noras išmėginti, mėginimai, savęs tyrinėjimai, tai tik skatintina ir sveikintina. Nes paprasčiausiai ta tema ne ką gali pasakyti, jei pats nesi mėginęs.
Tiesiog tos knygutės apie kraujo grupes.. be pagrindimų. Yra lietuviška ir ne viena manau apie kraujo grupes.. ženkliukų nebepamenu.. pirma (hmmm), antra (A) , ketvirta (AB berods), nulinė 0 biggrin.gif

kad ir kokią patirtį turiu su medikais, artimųjų tarpe ir, ir neapdairume, ir labai dideliam rūpesty... vis tiek be medikų gyvenime neapsieisim, nes panacėjos nėra niekur, nei valgant žoles, nei geriant pieną.. vis tiek senatvė ateis, ir nuo nieko nemirsime smile.gif aišku kiekvienas ir siekiam ne nemirtingumo , o gyvenimo ilgos kokybės. Einam sportuot. biggrin.gif vakare...
Atsakyti
pirma- 0 (nuline), antra A, trecia B, ketvirta AB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 01 13, 15:40)
Kraujo grupių dieta, vėlgi viena iš fad dietų, kuri nėra moksliškai pagrįsta.. numesti svorio, žinoma, kad numesi, nes apribosi racioną.. trumpuoju laikotarpiu.. ilguoju laikotarpiu pradės vaidentis produktai , kurių nori ir kiti reiškiniai darytis kurių trūks racione. Aišku įsitikinimai, sava patirtis, noras išmėginti, mėginimai, savęs tyrinėjimai, tai tik skatintina ir sveikintina. Nes paprasčiausiai ta tema ne ką gali pasakyti, jei pats nesi mėginęs.
Tiesiog tos knygutės apie kraujo grupes.. be pagrindimų. Yra lietuviška ir ne viena manau apie kraujo grupes.. ženkliukų nebepamenu..  pirma (hmmm), antra (A) , ketvirta (AB berods), nulinė 0 biggrin.gif 

kad ir kokią patirtį turiu su medikais, artimųjų tarpe ir, ir neapdairume, ir labai dideliam rūpesty... vis tiek be medikų gyvenime neapsieisim, nes panacėjos nėra niekur, nei valgant žoles, nei geriant pieną.. vis tiek senatvė ateis, ir nuo nieko nemirsime smile.gif aišku kiekvienas ir siekiam ne nemirtingumo , o gyvenimo ilgos kokybės. Einam sportuot. biggrin.gif vakare...

Bet žinok, kai imu save analizuoti, nes jau patirties metų turiu, tai bac, nu tinka g.gif Sukūsti man nėra nuo ko ir nereikia ir nemanau, kad kūsčiau, jei vistiek porcijas normalias valgyčiau. Bet sakau, man organizmas ir protas ėmė pats rodyt, tu visgi ne mėsėdė bigsmile.gif Ir labai tuo džiaugiuosi thumbup.gif O daugiau ne ką ten ir labai riboti ax.gif Gal mandarinų, bananų gaila, bet iš esmės būtent šie vaisiai ir sugeba man paburbuliuoti pilve ir net mane tukinti g.gif O vat tarkime vynuogių kilogramai - ne. Gal žirninių kiek gaila, bet juk ir taip nevalgau jų dažnai ir tiek, kiek kada suvalgysiu nenuodys. Na ir paprikų gal gaila, bet vėlgi, pas mus ne ta šalis, kad valgome kilais. Po to tie žoliniai grybai, kai bandžiau nepajaučiau jokių imuniteto pakėlimų ar energijos.
Tiesiog tai man kaip kažkoks takelis, kaip gairės, o ne nuprotėjusiojo aklas fanatizmas.

Ačiū už grupių žymėjimą, po to pati įsiskaičiau ir anglų perpratau smile.gif
Atsakyti
Ar naudojate (jei naudojate, tai kokius) skersinius namuose? Seniai noriu šito daikto namuose, bet bijau, kad mūsiškės durų staktos greičiausiu atveju neatlaikys rolleyes.gif
Atsakyti
Beje, gal žinojote tokią svetainę? http://lieknas.com/
Neseniai jie pradėjo platinti video su savo receptais, pvz.
Atsakyti
Sveikos.
Nepasportavau šiand per savo žioplumą doh.gif
Sakyčiau, toks neblogas jausmelis, kai uždarai mašinos dureles, o pirštas lieka viduj biggrin.gif bandyti nerekomenduoju biggrin.gif
Dabar laukiam pasekmių, nueis nagas ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 01 14, 20:02)
Sveikos.
Nepasportavau šiand per savo žioplumą  doh.gif
Sakyčiau, toks neblogas jausmelis, kai uždarai mašinos dureles, o pirštas lieka viduj  biggrin.gif bandyti nerekomenduoju  biggrin.gif
Dabar laukiam pasekmių, nueis nagas ar ne  smile.gif

4u.gif 4u.gif
as penkta ryto sportinau. Rytoj darysiu tik nugaros treniruote su svoriais, tik susidaryti ja dar reikes. Net be cardio manau, nes smarkus cardiio siandien buvo tad dvi paros nervu sistemai ir raumenims atsigauti.

nagas... deja, manau nueis zinok... bet kaip uzjauciu del skausmo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 01 15, 01:42)
4u.gif  4u.gif
as penkta ryto sportinau. Rytoj darysiu tik nugaros treniruote su svoriais, tik susidaryti ja dar reikes. Net be cardio manau, nes smarkus cardiio siandien buvo tad dvi paros nervu sistemai ir raumenims atsigauti.

nagas... deja, manau nueis zinok... bet kaip uzjauciu del skausmo...  4u.gif

zinok, nenuejo.... bigsmile.gif matyt, pirstine isgelbejo g.gif
Sveikos 4u.gif ko cia taip tylu?
Atsakyti
Ne pavasaris dar.Zmones ziemos miegu tebemiega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2013 01 21, 01:29)
Ne pavasaris dar.Zmones ziemos miegu tebemiega lotuliukas.gif

Nemiega nemiega smile.gif Aš pagaliau insanity pradėjau, dar tik pirma savaitė, bet man jau patinka thumbup.gif Prisiskaičius komentarų, maniau bus LABAI sunku, už tai vis atidėliojau. Pasirodo nėra taip labai sunku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 21 sausio 2013 - 07:56