Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sedindriuke, labai ačiū už paaiškinimą 4u.gif Man svoris mažiau nei vyrui turbūt krito dukros maitinimo laikotarpiu ir antsvorio neturiu g.gif
O dabar kai baigiau maitinti prasidėjo visokie kitokie įdomūs dalykėliai kaip plaukų slinkimas, odos sausėjimas, spuogai ir t.t. Bet čia turbūt irgi hormonai daugiausia, o ne kažkokios organizme slypinčios problemos tai įtakoja...
Atsakyti
QUOTE(Voveris @ 2013 01 06, 19:14)
Sedindriuke, labai ačiū už paaiškinimą  4u.gif  Man svoris mažiau nei vyrui turbūt krito dukros maitinimo laikotarpiu ir antsvorio neturiu  g.gif
O dabar kai baigiau maitinti prasidėjo visokie kitokie įdomūs dalykėliai kaip plaukų slinkimas, odos sausėjimas, spuogai ir t.t. Bet čia turbūt irgi hormonai daugiausia, o ne kažkokios organizme slypinčios problemos tai įtakoja...

Plaukų slinkimas, tai kaip ir natūralus dalykas, jei nėštumo ir maitinimo metu neslinko. O va spuogai nežinau, nes su tuo tiesiog nesusidūrus.
Atsakyti
Uhu, sveikos sportininkės!
http://www.facebook....8...e=2
Nebloga moytvacija, ką? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 06 sausio 2013 - 21:31
QUOTE(Scelerum. @ 2013 01 06, 20:29)
Uhu, sveikos sportininkės!
http://www.facebook....8...e=2
Nebloga moytvacija, ką?  biggrin.gif

Oho, geras thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai truksta motyvacijos, tokie video padeda( bent jau man ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveris @ 2013 01 06, 18:14)
Sedindriuke, labai ačiū už paaiškinimą  4u.gif  Man svoris mažiau nei vyrui turbūt krito dukros maitinimo laikotarpiu ir antsvorio neturiu  g.gif

nera uz ka. po gimdymu ypac moteru organizmai patampa kitokie, ir su svoriu sunkiau buna kovoti... gamtos suredyta.. ik ik ane smile.gif hormonu sutrikimas ar nenormalus svyravimai ir yra sutrikimas... spuogai irgi ne vienadienis dalykas, organizmo reakcija, hormoninis, uzdegiminis dalykas. Priesuzdegiminiai dalykai (sanariu skausmai, berimai, spuogeliai, maudimai visokie, sausejimai, nagu silpnumai, plaukai...) pamegink pagerti didesnem dozem omega3, ar zuvu taukus, vitamina D, A, E.. (aisku ne is karto viska). Kartais net vienos dozes didesnes uztenka ziurek maisto alergijai nuimti kaip ranka... kokosu aliejus sako super padeda odai-sito nemeginau, geriau suvalgau ji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 07 sausio 2013 - 08:58
Anksčiau esu sirgusi atopiniu dermatitu, vaikščiodavau kaip tikra panda biggrin.gif ir oda iki šiol jautroka pas mane. Bet čia ne į temą... Ko jau ko, bet kokosų aliejaus negalėčiau rekomenduoti. Tepiau veidą ir kūną kurį laiką, po to oda labai suprastėjo, nemoku net apibūdinti, bet labai nepasiteisino man tas aliejus. Reikėjo kelias savaites odą atstatinėti.
Kas man asmeniškai iš natūralių aliejų tinka tai sviesmedžio aliejus smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
po biski ir as pradedu sportuoti, pavasaris gi neuzkalnu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Voveris @ 2013 01 06, 21:14)

O man kazkaip kaip tik viskas po gimdymo pagerejo ir odos bukle ir plaukai sustiprejo, bet gal todel ,, kad visa nestumo geriau vitaminus, o i bpabaiga zuvu taukus ir dabar dar geriu, net aplinkiniai pastebejo, kad mano plaukai labai sustiprejo ax.gif O siaip nuolat slinkdao ir oda pas mane jautri, nuolat serpetodavo ypac siuo metu laiku, o va daba neskaitant kapiliaru, labai gerai atrodo blush2.gif mirksiukas.gif va ir pasigyriau blush2.gif blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites, kaip nauji gyvates metai?? ar sportiski??
as tai jau pradejau po truputi sportuoti, pirma nuo dviracio minimo, svoriai rankoms... 4u.gif liuks...jau nuo operaciojos praejo virs menesio, bet mano kelias vistiek istines labai, dabar ir guzai vakarais atsiranda .... doh.gif doh.gif ar nebus kokie vandenys susirinke doh.gif reikes pas daktarus eiti unsure.gif
Tiesa, skaiciau info kad ryt pasirodo Zuzkos DVD su 90 dienu programa, ten 3 cd bus..tai kada gal pasirodys ir interneto platybese parsisiusti biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien atsportuota : du Tiffany Rothes pratimai šonams po 12min, Six pack level2 pusė ir 8 minutes ABS. Kaip po švenčių tai jaučiuosi kalnus nuvertus bigsmile.gif

Gaila, kad sportuoju, bet va tokių pratimų niekaip negaliu padaryt schmoll.gif
Pratimas
Atsakyti
Sveiki gyvi smile.gif
QUOTE(overlook @ 2013 01 07, 15:03)
Pratimas

Šie sunkūs turbūt daug kam. Man apskritai atsiremti ant alkūnių žiauroka, skauda. Man daug geriau tuomet remtis pilna ištiesta ranka ir netgi tuomet visam kūnui geriau ir lengviau laikytis.

Šiandien pas mane tikrai sunkus kompleksas, atrodo tik trys roundai, bet kažin ar visus įveiksiu, nes yra pratimas su štanga, o tai tikrai vargina. Aišku, nenusiteiksiu blogai ir stengsiuos.
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 01 07, 15:03)
Šiandien atsportuota : du Tiffany Rothes pratimai šonams po 12min, Six pack level2 pusė ir 8 minutes ABS. Kaip po švenčių tai jaučiuosi kalnus nuvertus bigsmile.gif

Pratimas

Suintrigavai. Grįšiu namo reiks pabandyt, o tai darbe nepavyks net pabadyt biggrin.gif
Atsakyti