Sveiki,
Noriu ir aš prisijungti į Jūsų šaunų būrį!

Nuo vaikystės aktyviai sportavau, bet pastaruosius metus nelabai pavykdavo viską suderinti (darbas, šeima, bitės ir kt.

). Anksčiau sportavome su vyru namuose pagal P90x programą, dabar į ją pažvelgti nelabai noriu, atsibodo

Dukrai gimus po poros mėnesių atradau BodyRock. Sportavau 5,5 mėn. intensyviai namuose, vasarą kartais kieme (tas labai patiko). Taip pat paderinau mitybą, kūnas pasidarė laibas, net vyras nebuvo manęs tokios matęs ir patarė nebeplonėt. Tada padariau pertrauką, baigiau maitinti dukrą ir kažkas atrodo atsitiko su mano organizmu (įtariu hormonus) jaučiuosi kaip ne savame kūne. Auga spuogai, sausėja oda, slenka plaukai, riebaliukai vėl ant šlaunų, formuojasi pilvas, jaučiuosi ne savimi. Vėl pradėjau sportuoti namuose ir iš karto savijauta pagerėjo.
Tikiuosi karts nuo karto čia užsukti pasisemti pozityvios energijos iš jūsų visų!
Labai patiko skaityti ką rašote kai kuriais mitybos klausimais, tas man taip pat aktualu. Pastebėjau, kad dažnai perspaudžiu save sportuodama ir po to organizmas pervargsta. Gal dėl tos pačios nepakankamai pilnavertės mitybos...
Gal kas nors susidūrėte su panašia į mano problema? Po gimdymo kartais tirpsta čiurnų srityje, ypač gulint. Geriu magnį, bet nelabai praeina.
Tai tiek. Dar labai įdomu iš kokių miestų čia esate, gal darote meetus?