Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Katiniena @ 2012 12 28, 14:22)
nepaminėjau, kad labiau domina pratimai akcentuoti į kojas ir pilvuką ax.gif  žinau, kad programos visam kūnui skirtos, bet dėl visa ko sakau blush2.gif

daug kas, tame tarpe ir as, sportus pradejom nuo Jillian Michaels 30 days shred.superine programa pradinukams:) kojos gauna tikrai pakankamai kruvio jos programose:)
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 12 28, 21:01)
daug kas, tame tarpe ir as, sportus pradejom nuo Jillian Michaels 30 days shred.superine programa pradinukams:) kojos gauna tikrai pakankamai kruvio jos programose:)

dėkui, bandysiu tada ir aš 4u.gif
Atsakyti
Visus su prajesiomis ir ateinanciomis sventemis 4u.gif Ramybes, santarves ir laimes jusu namams:kaledos
P.s. apleidau sportavima, po nauju metu ketinu vel susimti blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

norėjau paklausti patarimo, kaip reikėtų malšinti raumenų skausmus (grįžtu prie sporto po nemažos pertraukos, tai viską maudžia, nors krūvis tikrai nėra didelis, tačiau turbūt pakako ir to blush2.gif ) ?
Atsakyti
QUOTE(HFT @ 2013 01 02, 22:13)
Labas  4u.gif

norėjau paklausti patarimo, kaip reikėtų malšinti raumenų skausmus (grįžtu prie sporto po nemažos pertraukos, tai viską maudžia, nors krūvis tikrai nėra didelis, tačiau turbūt pakako ir to  blush2.gif  ) ?

silta vonia gerai,lengvi tempimo pratimukai,masaziukas,ei yra kas pamasazuoja smile.gif
Atsakyti
Laba, su naujais sveikuoliai 4u.gif wub.gif

Sedindriuke, kokie linkėjimai wub.gif Susišlaviau visus, net ir tuos, kurie man nepriklauso, a vnuž prireiks biggrin.gif Kur tu? Tikiuosi, kad ir sau prisilinkėjai? tongue.gif

Kartojau šiandien senieną, lygiai su Zuza padariau, smagu smile.gif

Beje, nepasakojau. Manyje kardinaliai visų laipsnių kampais kai kas apsivertė ax.gif Visgi kokia yra mūsų proto galia ir kaip logiškai žmogus gali imti elgtis ir paminti kas jam įgimta ir rimtai susimąsčius priimti sprendimą, kurio laikysis ir nesigręžios atgal ax.gif Aš jau antras mėnuo maždaug kaip vegetarė ir labai tuo džiaugiuosi tongue.gif Labai mane įkvėpė stipriausios pasaulio beždžionės, kurios žmonių neėda biggrin.gif

Kas pas jus?

P.S. raumenims gerai ir kremukai, kuo daugiau augaliniai, tuo geriau. Iš pigių assorti.lt turi "gelbėjimosi ratų".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 02 sausio 2013 - 23:31
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 01 03, 00:25)
Laba, su naujais sveikuoliai 4u.gif  wub.gif

Sedindriuke, kokie linkėjimai wub.gif Susišlaviau visus, net ir tuos, kurie man nepriklauso, a vnuž prireiks biggrin.gif Kur tu? Tikiuosi, kad ir sau prisilinkėjai? tongue.gif

Kartojau šiandien senieną, lygiai su Zuza padariau, smagu smile.gif

Beje, nepasakojau. Manyje kardinaliai visų laipsnių kampais kai kas apsivertė ax.gif Visgi kokia yra mūsų proto galia ir kaip logiškai žmogus gali imti elgtis ir paminti kas jam įgimta ir rimtai susimąsčius priimti sprendimą, kurio laikysis ir nesigręžios atgal ax.gif Aš jau antras mėnuo maždaug kaip vegetarė ir labai tuo džiaugiuosi tongue.gif Labai mane įkvėpė stipriausios pasaulio beždžionės, kurios žmonių neėda biggrin.gif

Kas pas jus?

P.S. raumenims gerai ir kremukai, kuo daugiau augaliniai, tuo geriau. Iš pigių assorti.lt turi "gelbėjimosi ratų".

Mano svajone vegetarizmas,bet labai labai megstu mesa,tai nzn ar ta svajone nors kada virs realybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2013 01 03, 22:32)
Mano svajone vegetarizmas,bet labai labai megstu mesa,tai nzn ar ta svajone nors kada virs realybe g.gif

Dar pusmetį prieš tai, man būtų pasakęs kas, kad nevalgysiu mėsos, būčiau davus per kuprą ir iš jo šašlyką padarius mirksiukas.gif Tik protas ir tik jis nurodė kelią. Aš juk begalinė gyvūnų mylėtoja, tai realiai kaip aš juos galiu valgyti? unsure.gif Tiesa, bijodama dėl sveikatos ir dėl šiaurietiško krašto, neatsisakau jūrų gėrybių ir žuvies. Tai toks tas 'vegetarizmas', turbūt jis nėra tas pilnas ir tikrasis. Na bet aš ne etikečių pavadinimų vaikaus, o dėl savo sveikatos ir suderinamumo su įsitikinimais to ėmiausi, tai nesvarbu kaip tau tiksliai vadinasi. Aišku, neišmatuosiu aš žuvų bei krevetkų jausmų, bet visgi, tai jau šis tas į tą geresnį kelią, mano manymu. Tiesa, šuo mano ir toliau liks mėsėdis sad.gif Iš plėšrūno, aštriom iltim ir negromuluojančiu žandikauliu žvėries atimti mėsas kažkaip nežinau... unsure.gif Yra ir šunų vegetarų asociacijos, aiškina kaip jiems gerai, bet nežinau... Nebent reiktų tuo labai rimtai pasidomėti. Bet tos paklaikusios akys, kai šuo doroja mėsą, man regis pasako daug, kai tai įgimta natūra g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noriu ir aš prisijungti į Jūsų šaunų būrį! ax.gif Nuo vaikystės aktyviai sportavau, bet pastaruosius metus nelabai pavykdavo viską suderinti (darbas, šeima, bitės ir kt. biggrin.gif). Anksčiau sportavome su vyru namuose pagal P90x programą, dabar į ją pažvelgti nelabai noriu, atsibodo smile.gif Dukrai gimus po poros mėnesių atradau BodyRock. Sportavau 5,5 mėn. intensyviai namuose, vasarą kartais kieme (tas labai patiko). Taip pat paderinau mitybą, kūnas pasidarė laibas, net vyras nebuvo manęs tokios matęs ir patarė nebeplonėt. Tada padariau pertrauką, baigiau maitinti dukrą ir kažkas atrodo atsitiko su mano organizmu (įtariu hormonus) – jaučiuosi kaip ne savame kūne. Auga spuogai, sausėja oda, slenka plaukai, riebaliukai vėl ant šlaunų, formuojasi pilvas, jaučiuosi ne savimi. Vėl pradėjau sportuoti namuose ir iš karto savijauta pagerėjo.

Tikiuosi karts nuo karto čia užsukti pasisemti pozityvios energijos iš jūsų visų!
Labai patiko skaityti ką rašote kai kuriais mitybos klausimais, tas man taip pat aktualu. Pastebėjau, kad dažnai perspaudžiu save sportuodama ir po to organizmas pervargsta. Gal dėl tos pačios nepakankamai pilnavertės mitybos...

Gal kas nors susidūrėte su panašia į mano problema? Po gimdymo kartais tirpsta čiurnų srityje, ypač gulint. Geriu magnį, bet nelabai praeina.

Tai tiek. Dar labai įdomu iš kokių miestų čia esate, gal darote meetus? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Vajė kaip ilgai pas jus jau nesilankiau. Nežinau net, ar vis dar pamenat mane ax.gif Visą šį laiką nesportavau (prisipažįstu, kalta biggrin.gif ), bet svorio nepriaugau nei kiek. Dabar norėčiau vėl šiek tiek pradėti mankštintis, tiesiog dėl geros savijautos. O jei dar ir kūnas padailės, tai tada išvis super bus smile.gif Ieškausi dabar kokios nors mankštos, kuri prie širdies būtų.
Atsakyti
Sveikos, nagi visai apleidau sporta, na niekaip nerandu laiko, kartais lovoje pakilnoju kojas, bet tik tiek doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(jurgita-d @ 2013 01 04, 00:32)

O mes namie labai nedaug vartojame mesos, tiesiog taip gaunasi, labiau vertiniam bulves, makaronus, mesa vos ne kaip svente pas mus namie ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos namu sportininkes gal kas gyvenat ar bandet gyvent vadovaudamiesi intermittent fasting principais kai valgoma pvz 5 val i para? as meginu, gal turit kas patirties
Atsakyti