QUOTE(drugelis. @ 2012 12 10, 21:19)
Sveikos, o mane kažkokios negandos užpuolė

su širdim lyg viskas gerai, pamiegojau, pailsėjau daugiau - dabar viskas gerai. Pas gyd. nėjau,nes tiesiog esu tikra, kad čia nuo amžino miego stygiaus, pervargimo, žindymo...
Bet dabar kita bėda - jau prieš savaitę pradėjo skaudėti kelių sąnarius

Grynai tose vietose, kur lenkiasi keliai. Ir abiejų kojų. Jaučiuos kaip invalidė. Puoliau Marijos Treben žoles gerti, dedu kompresus, vakar jau ir vaistukų Ibumetin nusipirkau. Neįsivaizduoju nuo ko čia,nes treniruotės programos nekeičiau, atrodo, nieko nepatempiau. Buvau vaistinėj pasitarti, tai man pradėjo kažką aiškinti apie žindymą ir sportą, neva, žindant vyksta visokios hormoninės reakcijos, silpninančius raiščius, sąnarius, raumenyną. Vaistininkė pati bijojo komentuoti, bet sakė, neva girdėjusi apie tai kažką.

Dar turiu tokį variantą, gal man labai trūksta pvz. kalcio, magnio, cinko - bemaitindama galbūt organizmas "išplovė" šitus elementus.

Tai aš dabar išvis kažkokioj duobėj. Savaitę nesportavau visai, o šiandien vien pilvo presui dariau pratimukus, kad visai neištižčiau prieš šventes. Mergaitės abi serga

mažoji, ir taip nevalgiukė, dabar išvis tik pienelį čiunkia. Tai lakstau aplink abi su arbatom ir skaudančiom kojom.
Na dėl to, kad maitini, tai nemanau, kad negalima sportuot. Pati po antrosios gimimo, praktiškai po 2mėn pradėjau sportuot, tik su trenere, bet tikrai nieko neskaudėjo, nors sėkmingai maitinau.
O va magnio vienu tarpu, tai tikrai trūkumas buvo, tik tik dabar nebepamenu ar jau buvau ką tik baigus maitinti ar dar tebemaitinau. Bet man tai raumenuką traukė vienos kojos.
O va kelis yra skaudėjęs, bet man tai tada buvo jo uždegimas. Ir skaudėjo tikrai stipriai, laiptais lipant verkti norėjos. Bet tada buvau labai stipriai sumušus kelį, o po to prasidėjo uždegimas.