Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(drugelis. @ 2012 12 11, 08:10)
jurgita-d , dėkui tau už tokį išsamų komentarą. Gali būti, kad visko per daug, leisiu sau pailsėti. Šiandien prastai miegojau, atsikėliau su 38 temp., gal čia man dar ir koks gripas kabinasi, o tie visi skausmai prieš laiką prasidėjo  unsure.gif  Oi, merginos, atsiprašau, kad aš čia tokia dėjuotoja...  doh.gif

Labas rytas,
jokia tu nedejuotoja 4u.gif Vaikutį pagimdyti nėra kažkas tokio lengvo ir paprasto smile.gif Laikykis ir nepasiduok. Gali mėginti stipri9nti imunitetą daržovių ir vaisių kokteiliais rytais, jei tai galima maitinant.

Vakar dariau Body Like a Carry Out Workout ir seno BR. Bliamba, nu rimts pas mane rankos stipresnės už kojas, kaip diedas koks biggrin.gif Be to ir sapnavau šiandien keistą sapną, diedišką tokį. Kad kažkoks bernas pasijuokė iš MB. Sapne buvo vasara ir MB su savo tokia maike, su didele kaukole, o tas bernas sako: ariol. Nu tipo erelis. MB negirdėjo to, tik aš. Ir aš labai užpykau, nužvelgiau tą berną, kad toks nelabai aukštas ir galvoju - prigriebsiu koviniais veiksmais. Bet žiūriu, kad šalia tokia apvalus, tuščiaviduris, bet tvirtas vamzdelis guli, tai aš tuo vamzdeliu: šnai, šnai, šnai jam doh.gif lotuliukas.gif Primušiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 12 10, 21:19)
Sveikos, o mane kažkokios negandos užpuolė  verysad.gif  su širdim lyg viskas gerai, pamiegojau, pailsėjau daugiau - dabar viskas gerai. Pas gyd. nėjau,nes tiesiog esu tikra, kad čia nuo amžino miego stygiaus, pervargimo, žindymo...  doh.gif
Bet dabar kita bėda - jau prieš savaitę pradėjo skaudėti kelių sąnarius  unsure.gif  Grynai tose vietose, kur lenkiasi keliai. Ir abiejų kojų. Jaučiuos kaip invalidė. Puoliau Marijos Treben žoles gerti, dedu kompresus, vakar jau ir vaistukų Ibumetin nusipirkau. Neįsivaizduoju nuo ko čia,nes treniruotės programos nekeičiau, atrodo, nieko nepatempiau. Buvau vaistinėj pasitarti, tai man pradėjo kažką aiškinti apie žindymą ir sportą, neva, žindant vyksta visokios hormoninės reakcijos, silpninančius raiščius, sąnarius, raumenyną. Vaistininkė pati bijojo komentuoti, bet sakė, neva girdėjusi apie tai kažką.  unsure.gif  g.gif  Dar turiu tokį variantą, gal man labai trūksta pvz. kalcio, magnio, cinko - bemaitindama galbūt organizmas "išplovė" šitus elementus.  g.gif Tai aš dabar išvis kažkokioj duobėj. Savaitę nesportavau visai, o šiandien vien pilvo presui dariau pratimukus, kad visai neištižčiau prieš šventes. Mergaitės abi serga  verysad.gif  mažoji, ir taip nevalgiukė, dabar išvis tik pienelį čiunkia. Tai lakstau aplink abi su arbatom ir skaudančiom kojom.  verysad.gif  angel_sadangel.gif

Na dėl to, kad maitini, tai nemanau, kad negalima sportuot. Pati po antrosios gimimo, praktiškai po 2mėn pradėjau sportuot, tik su trenere, bet tikrai nieko neskaudėjo, nors sėkmingai maitinau.
O va magnio vienu tarpu, tai tikrai trūkumas buvo, tik tik dabar nebepamenu ar jau buvau ką tik baigus maitinti ar dar tebemaitinau. Bet man tai raumenuką traukė vienos kojos.
O va kelis yra skaudėjęs, bet man tai tada buvo jo uždegimas. Ir skaudėjo tikrai stipriai, laiptais lipant verkti norėjos. Bet tada buvau labai stipriai sumušus kelį, o po to prasidėjo uždegimas.
Atsakyti
Laba diena. Noriu pasiklausti ar jums yra taip buve. Pasiskaitinejau cia ir pradejau Insanyti programa. Pradzioj viskas gerai, aisku as su jais nespeju, bet darau kiek galiu. Visa laika jauciausi gerai. O va siryt pasportavau ir i dusa, tai sunkiai man sekes nusimaudyt vis uztempdavo akyse. Ir kai nusimaudziau vos iki lovos nureplinau. Nu baisoka, nes per diena bunu viena su maze. Tai bijau, kad nugriusiu su ja ant ranku.
Patarkit ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 12 13, 10:48)
Laba diena. Noriu pasiklausti ar jums yra taip buve. Pasiskaitinejau cia ir pradejau Insanyti programa. Pradzioj viskas gerai, aisku as su jais nespeju, bet darau kiek galiu. Visa laika jauciausi gerai. O va siryt pasportavau ir i dusa, tai sunkiai man sekes nusimaudyt vis uztempdavo akyse. Ir kai nusimaudziau vos iki lovos nureplinau. Nu baisoka, nes per diena bunu viena su maze. Tai bijau, kad nugriusiu su ja ant ranku.

Jei tik šiandien, tai yra aplink kas dar prastokai jaučiasi. Gal nuo oro. Buvo kažkokia pūga pranešta ar pan. O toliau jau sek save. Sportuojant ypatingai svarbu mityba, reikia padidintų magnio, cinko, kalcio kiekių ir t.t.
Atsakyti
Man irgi šiandien ryte taip kelį sudūrė, kad iki darbo šlubuodama atėjau doh.gif Bet pailsinau koją lyg viskas gerai. Na žiūrėsim vakare eisiu pasportuot, tikiuos nieko blogo nepajausiu.
Atsakyti
na sveikutes 4u.gif 4u.gif ir as pasirodau ax.gif
pas mane jokiu pakeitimu , vaikstau dar su ramentais, tiksliau su vienu ( o jau pora sav. praejo) . Turejau susitikima su daktaru kuris operavo, tai jis pasake, kad ne meniska operavo( kaip galvojo pries operacija) o nupjove dali krezles . Tai dabar nezinau kas blogiau ar menisko ar klezles operacija blush2.gif bet esme tokia , kad vistiek jie vienas su kitu susije ir panasioje padetyje randasi ...Laukiu , nesulaukiu kada vel galesiu gryzti i sporta. Daktaras sake, kad jeigu viskas gerai tai 6 sav. po operacijos jau galesiu eiti i gym'a biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, sportininkės.

Gal kas nors gali pakomentuot "express" treniruotes. Padariau dabar dvi tae bo express po 10min. Kažin, jei kiekvieną diena darytum po 10 min, ar būtų koks nors efektas? Ar tos treniruotės daugiau skirtos tik kai kuriems kartams, kai laiko mažai turi?
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 12 13, 15:47)
na sveikutes  4u.gif  4u.gif  ir as pasirodau  ax.gif
pas mane jokiu pakeitimu , vaikstau dar su ramentais, tiksliau su vienu ( o jau pora sav. praejo) . Turejau susitikima su daktaru kuris operavo, tai jis pasake, kad ne meniska operavo( kaip galvojo pries operacija) o nupjove dali krezles . Tai dabar nezinau kas blogiau ar menisko ar klezles operacija  blush2.gif  bet esme tokia , kad vistiek jie vienas su kitu susije ir panasioje padetyje randasi ...Laukiu , nesulaukiu kada vel galesiu gryzti i sporta. Daktaras sake, kad jeigu viskas gerai tai 6 sav. po operacijos jau galesiu eiti i gym'a  biggrin.gif

Sveik vargšyte greičiau ir grįžk pas mus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2012 12 14, 13:44)
Sveikos, sportininkės.

Gal kas nors gali pakomentuot "express" treniruotes. Padariau dabar dvi tae bo express po 10min. Kažin, jei kiekvieną diena darytum po 10 min, ar būtų koks nors efektas? Ar tos treniruotės daugiau skirtos tik kai kuriems kartams, kai laiko mažai turi?

Manau, kad niekas neatsakys kaip tik tas, kas jas veda. Ex BR Zuzana tai tarkime viską aiškina kas kur kada ir kiek.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 12 14, 16:01)
Manau, kad niekas neatsakys kaip tik tas, kas jas veda. Ex BR Zuzana tai tarkime viską aiškina kas kur kada ir kiek.

Reiks pas Billy Blanks paklaust biggrin.gif
Gal kas iš savo patirties ką nors pasakys?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2012 12 14, 12:44)
Sveikos, sportininkės.

express ir tinka,.. kai laiko nėra, nori pajudėt, išsikraut, bet tada intensyvią pasiimt kokią reikia, kad ir tabatos intervalais... aymuši, suprakaituoji, ir toliau dieną leidi. Ilguoju laikotarpiu ne. Ilguoju laikotarpiu reikia įvairovės daugiau mažiau ir su intensyvumu nesidrožti.
Atsakyti
mergos drinks_cheers.gif , kaip vakar puikiai prisisokau/prisisportavau...uzsileidau tokia hip hop ir senas estradas ir ka tu...pavariau su itupstais ypac slaunims ir pilnais nemoteriskais atsispaudimais. ju tai ypac neramiai laukiau, nes maniau kad po 3 men rankos bus kaip isglebe zele maiseliai. na ir nieko. padarau 4, ir vel suolis i virsu, vel 4 atsispaudimai ir vel suolis i virsu. po to visokie itupstai slaunims, ir tt. ir taip kaitaliojau, belakstydama/besidraikydama po kambari. keista net ir nesuprakaitavau su vilnoniu pusiau rubu, taip smarkiai kaip tikejaus.

(dabar neatmenu ar prakaitavimas tolygu didesniam riebalu ar kaloriju deginimui ar ne? ai, tiekto...)

tai vot. kadangi taip smagiai stripinejau, ir taip puikiai atsispaudinejau, maniau, na, j..., kita diena tau bus amba, gels visus raumenis. (nes taip budavo - po ilgo nesportavimo.) ax.gif nu ir ka- siandien rytas, ir nieeeeko. jokio skausmelio biggrin.gif

snd irgi laukia tas pats 4u.gif rytoj taip pat pavaryt ketinu 4u.gif (idomiausiai tai vaikas i mane ziurejo - isprotejo mama, turbut mane...nespejo kartoti paskui....)
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2012 12 13, 10:48)

Sveikos! Atsiprašau, kad taip įsiterpiu, kartais jus paskaitau motyvacijai.. blush2.gif
Man dažnai po sporto, ar po dušo, akyse temsta. Čia staigiai spaudimas nukrenta (sportuodami raumenys visą greitai įsisavinamą energiją sunaudoja), jei dažnai kartojasi, reikia įprasti 1-1,5val prieš sportą kažką labai labai lengvo užkąsti, arba kai tik jauti silpnumą, saldainį sučiulpk arba po liežuviu cukraus palaikyk, iškart atsigausi.. 4u.gif
Atsakyti