Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

sveika grįžus, tikėkimės, kad grįžus, a? wink.gif

Jergus, tik nepradėk save nuvertinti dėl tokių dalykų.. mėšlungis savotiškas ranką suėmė... organizmas greitai sureaguoja, jei trūksta kažkokių mikroelementų ir staiga kažkoks stresas jam sukeliamas.. visi mes, mūsų kūneliai skirtingi..skirtingai reaguoja į lašelį kažko praradimą.. vienas be vandens neišbūna poros valandų, nes pripratęs siurbčioti, o kitas tik vakare prieš miegą atsigers ir gerai jausis..o visokios mineralinės medžiagos iš vis .... individualu... svetimos rankos jausmą žinau, man naktim taip, nes užguliu... nemalonus jausmas, tiesa... bet tik dėl to nenuvertink savęs. Endorfinų pavartok kartais, ir grįši į stangrumo vėžes wink.gif 4u.gif
Atsakyti
VV ir S 4u.gif 4u.gif aciu....

kaip smagu kad guodziat mane biggrin.gif

nu bet kaip paaiskint ta fakta. stamboka moteris/mergina ir taip greitai pereina trasa. galbut po lasinukais slypi nemazi raumenukai? galbut galbut. taciau as paauglystej panasi buvau. po lasinukais raumenukai...nu bet tikrai tuomet tokia vikri nebudavau. o cia...lasiniu maziau, raumenu gi daugiau, o sitaip gavos. esu ne vien tarzankej istvermes liapsusu ir raumenu spazmu patyrus, todel ir ima kabinti abejones ...........

S, as manau, kad as grizus. rolleyes.gif bent 3 kartai i savaite tai tikrai. my modified Insanity version bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 gruodžio 2012 - 16:53
QUOTE(given444 @ 2012 12 08, 09:43)

nu zodziu, ziauriai nefainai. kitoms mamoms nieko panasaus nebuvo. dar vienas pastebejimas. viena tokia mamyte, su lb stambiom ir slaunim ir visa apatine dalimi, visk visk, sunkiausias dvi trasas perejo.  g.gif nieko nesuprantu. tai cia prigimtis ar siaip, o kitas ziurek, sportuos sportuos, bet gatvej praeivis kaip pastums ta sportuotoja ir kris ant sono kaip lapelis.

Na matai Tarzanija ne rodiklis. Čia tau nepasisekė, kad taip nesmagiai paslydai. Pati kai buvau Tarzanijoj praitą kartą irgi nesmagiai buvo, kai raudonoj trasoj ant riedlentės pargriuvau, bandžiau atsistot riedlentė apsivertė, tai baisiai daug jėgų išnaudojau tą atkarpą praiedama, tai likusi dalis tokia sunkoka pasirodė... Nors prieš tai kažkada buvau, tai ta raudonoji trasa tikrai neatrodė sunki.
O dėl kitų perėjimo, tai tikrai nežinai kaip jos perėjo, na nebnt paskui ėjai ir viską matei. biggrin.gif Nes kai pati esu buvus ne tik Tarzanijoj, bet ir kituose parkuose, tai teko matyti visokių ėjikų. Vieni tikrai tvarkingai ir greitai eina, o yra dalis tokių, kurie prisikabina ratuką ir pračiuožia, o paskui girias, kad perėjo juodą trasą.

Dėl sprinto bėgimo, tai labai daug lemia prigimtis. Pati visad labai greit bėgdavau, kažkada lankiau net treniruotes ir praįjus kokiems 10m, o gal ir daugiau, kaip nebėgioju, teko su kitom merginom palenktyniauti (visos sportuojančios, bet ne bėgiojančios, kai kurios net per pus jaunesnės) likau pirma. Matyt jau šitoj vietoj įgimta. Bet va užtat lankstumas, tai tragiškas pas mane atrodo ir dirbu šitoj srity, bet tobulėju baisiai lėtai sraigės greitumu doh.gif
Atsakyti
jovka, 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, noriu jungtis į kompaniją, užsikrėčiau insanity programa, tai bandysim i savo gyvenimo režimą įtalpinti ir valandike sporto blush2.gif
Tik norėjau užklausti, iš po darbų grįžtu apie 17val ir ruošiu vakarienę, tai gal geriau pasportuot ir paskui valgyt, ar kaip man čia geriau padarius g.gif
Laukiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Holibush @ 2012 12 10, 00:43)

Aš tai taip ir darau, pirmiausia pasportuoju, tada po kokios valandos valgau vakarienę- kažką, kur daug baltymų. Nes pavalgius sportuot, tai neeee smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o mane kažkokios negandos užpuolė verysad.gif su širdim lyg viskas gerai, pamiegojau, pailsėjau daugiau - dabar viskas gerai. Pas gyd. nėjau,nes tiesiog esu tikra, kad čia nuo amžino miego stygiaus, pervargimo, žindymo... doh.gif
Bet dabar kita bėda - jau prieš savaitę pradėjo skaudėti kelių sąnarius unsure.gif Grynai tose vietose, kur lenkiasi keliai. Ir abiejų kojų. Jaučiuos kaip invalidė. Puoliau Marijos Treben žoles gerti, dedu kompresus, vakar jau ir vaistukų Ibumetin nusipirkau. Neįsivaizduoju nuo ko čia,nes treniruotės programos nekeičiau, atrodo, nieko nepatempiau. Buvau vaistinėj pasitarti, tai man pradėjo kažką aiškinti apie žindymą ir sportą, neva, žindant vyksta visokios hormoninės reakcijos, silpninančius raiščius, sąnarius, raumenyną. Vaistininkė pati bijojo komentuoti, bet sakė, neva girdėjusi apie tai kažką. unsure.gif g.gif Dar turiu tokį variantą, gal man labai trūksta pvz. kalcio, magnio, cinko - bemaitindama galbūt organizmas "išplovė" šitus elementus. g.gif Tai aš dabar išvis kažkokioj duobėj. Savaitę nesportavau visai, o šiandien vien pilvo presui dariau pratimukus, kad visai neištižčiau prieš šventes. Mergaitės abi serga verysad.gif mažoji, ir taip nevalgiukė, dabar išvis tik pienelį čiunkia. Tai lakstau aplink abi su arbatom ir skaudančiom kojom. verysad.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 10 gruodžio 2012 - 21:20
Sveikos, as kaip insanity- myletoja siulau pirma pasportuot paskui valgyt, ir tik baltymu su salotom, isbandziau visus budus ir pries darba 5.15 ir po darbo iskart ir pavalgius lengvai po valandos bet man pasiteisino uzkaiciu vakariene ant mazos ugnies ir insanity play, o valgau paskui. du kartus padariau 1 menesi ir po recoverio emiausi antro, bet.... po pirmos savaites labai skaudejo keliai, padariau 4 d pertrauka ir per jas dariau JM 30 day shereda, ir zinokit viskas ok dabar darau mixa is pirmo menesio is antro kai mazai laiko fast and furious ir taip man labai tinka tiesiog iprotis nedingo, bet grafikas lankstus treniruociu sunkumo atzvilgiu. Kitos INSANITY gerbejos ar visada darot kaip parasyta be improvizaciju????
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 12 10, 22:19)
Sveikos, o mane kažkokios negandos užpuolė  verysad.gif  su širdim lyg viskas gerai, pamiegojau, pailsėjau daugiau - dabar viskas gerai. Pas gyd. nėjau,nes tiesiog esu tikra, kad čia nuo amžino miego stygiaus, pervargimo, žindymo...  doh.gif
Bet dabar kita bėda - jau prieš savaitę pradėjo skaudėti kelių sąnarius  unsure.gif  Grynai tose vietose, kur lenkiasi keliai. Ir abiejų kojų. Jaučiuos kaip invalidė. Puoliau Marijos Treben žoles gerti, dedu kompresus, vakar jau ir vaistukų Ibumetin nusipirkau. Neįsivaizduoju nuo ko čia,nes treniruotės programos nekeičiau, atrodo, nieko nepatempiau. Buvau vaistinėj pasitarti, tai man pradėjo kažką aiškinti apie žindymą ir sportą, neva, žindant vyksta visokios hormoninės reakcijos, silpninančius raiščius, sąnarius, raumenyną. Vaistininkė pati bijojo komentuoti, bet sakė, neva girdėjusi apie tai kažką.  unsure.gif  g.gif  Dar turiu tokį variantą, gal man labai trūksta pvz. kalcio, magnio, cinko - bemaitindama galbūt organizmas "išplovė" šitus elementus.  g.gif Tai aš dabar išvis kažkokioj duobėj. Savaitę nesportavau visai, o šiandien vien pilvo presui dariau pratimukus, kad visai neištižčiau prieš šventes. Mergaitės abi serga  verysad.gif  mažoji, ir taip nevalgiukė, dabar išvis tik pienelį čiunkia. Tai lakstau aplink abi su arbatom ir skaudančiom kojom.  verysad.gif  angel_sadangel.gif

gali buti kad kazkokius pratimus neteisingai darei,arba organizmui jie per sunkus buvo.man buna kartais.bet jau istyriau nuo ko ir nedarau tu pratimu,keiciu i lengvesni varianta.pvz negaliu daryti itupstu su pasokimu.buna JM treniruotese ir daznai HIIT treniruotes(jumping lounges ar pan).po dienos kitos treniruociu gal ir nieko.bet per laika labai iskausta kelius.darau itupstus tiesiog tada ir viskas.ziuriu kad teisingai padaryciau ir problemu kaip nebuta.pritupimai,itupimai,viskas keliams kliuna.reikia lb ziureti saves ir klausyti savo organizmo.
siaip priejau isvados,kad ne varzyboms kokioms ruosiuosi,nera ko saves kankinti.niekas nezino po desimties metu istisinio kasdieninio sporto gal nebepaeisim,nes busim nudroze tiek sanarius tiek sirdi.apie sirdi irgi skaiciau kad tos HIIT treniruotes nera tokios jau nekaltos ir gali hipertrofuot savo sirdies raumeni.uk treneris nepriziuri musu,sirdies pulso nematuojam sportuodamos,tai is kur zinom kad neperzengiam ribu?
pailsek drugeli gerai savaite ar dvi ir tada jei skausmai apmazes lengvai grizk i sporta.kalcis ir magnis gerai yra sportuojant.o kalcio ypac gali trukti maitinant jei pienisku produktu nelabai vartoji.siaip nestumo metu labai susilpneja raisciai ir pan,tai reikia atsargiai sportuoti kad traumu negaut.bet gal ir maitinant kazkas yra.nzn.bet reikia klausyti organizmo.jei kazkas skauda,reiskia kazkas negerai,kazkas nepatinka.nuovargis irgi daug gali priduoti.tiesiog gal organizmas tiesiog nori pasakyt sustok,leisk atsikvepti,man visko per daug?
beje,sportuojant magnio buna kad truksta nes su prakaitu daug pasisalina.o magnis sirdziai lb reikalingas.
zodziu,litanijas prirasiau,bet manau reikia gero miego tiesiog ir pilsio,ir gal koki viena kita papilduka pagert, ir viskas bus ok;)
Atsakyti
Sveikos sportuojančios ir sportuojantys.
Vakar gym'e pabandžiau padaryti Insanity Asylum Strength Workout, tai šiandien visą kūną jaučiu- maudžia tiek nugarą, tike kojas.
Niekaip negaliu mesti Insanity - programos tikrai mano stiliaus,ir jas darydama jaučiuos pasportavus, ne taip kaip darydama sudarytą trenerio programą schmoll.gif
Atsakyti
jurgita-d , dėkui tau už tokį išsamų komentarą. Gali būti, kad visko per daug, leisiu sau pailsėti. Šiandien prastai miegojau, atsikėliau su 38 temp., gal čia man dar ir koks gripas kabinasi, o tie visi skausmai prieš laiką prasidėjo unsure.gif Oi, merginos, atsiprašau, kad aš čia tokia dėjuotoja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 12 11, 06:36)
Sveikos sportuojančios ir sportuojantys.
Vakar gym'e pabandžiau padaryti Insanity Asylum Strength Workout, tai šiandien visą kūną jaučiu- maudžia tiek nugarą, tike kojas.
Niekaip negaliu mesti Insanity - programos tikrai mano stiliaus,ir jas darydama jaučiuos pasportavus, ne taip kaip darydama sudarytą trenerio programą  schmoll.gif

o taip! taip ir būna, kai atrandi, kas tau patinka, tinka, įkrauna ir iškrauna biggrin.gif taip ir toliau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti