QUOTE(drugelis. @ 2012 12 10, 22:19)
Sveikos, o mane kažkokios negandos užpuolė

su širdim lyg viskas gerai, pamiegojau, pailsėjau daugiau - dabar viskas gerai. Pas gyd. nėjau,nes tiesiog esu tikra, kad čia nuo amžino miego stygiaus, pervargimo, žindymo...
Bet dabar kita bėda - jau prieš savaitę pradėjo skaudėti kelių sąnarius

Grynai tose vietose, kur lenkiasi keliai. Ir abiejų kojų. Jaučiuos kaip invalidė. Puoliau Marijos Treben žoles gerti, dedu kompresus, vakar jau ir vaistukų Ibumetin nusipirkau. Neįsivaizduoju nuo ko čia,nes treniruotės programos nekeičiau, atrodo, nieko nepatempiau. Buvau vaistinėj pasitarti, tai man pradėjo kažką aiškinti apie žindymą ir sportą, neva, žindant vyksta visokios hormoninės reakcijos, silpninančius raiščius, sąnarius, raumenyną. Vaistininkė pati bijojo komentuoti, bet sakė, neva girdėjusi apie tai kažką.

Dar turiu tokį variantą, gal man labai trūksta pvz. kalcio, magnio, cinko - bemaitindama galbūt organizmas "išplovė" šitus elementus.

Tai aš dabar išvis kažkokioj duobėj. Savaitę nesportavau visai, o šiandien vien pilvo presui dariau pratimukus, kad visai neištižčiau prieš šventes. Mergaitės abi serga

mažoji, ir taip nevalgiukė, dabar išvis tik pienelį čiunkia. Tai lakstau aplink abi su arbatom ir skaudančiom kojom.
gali buti kad kazkokius pratimus neteisingai darei,arba organizmui jie per sunkus buvo.man buna kartais.bet jau istyriau nuo ko ir nedarau tu pratimu,keiciu i lengvesni varianta.pvz negaliu daryti itupstu su pasokimu.buna JM treniruotese ir daznai HIIT treniruotes(jumping lounges ar pan).po dienos kitos treniruociu gal ir nieko.bet per laika labai iskausta kelius.darau itupstus tiesiog tada ir viskas.ziuriu kad teisingai padaryciau ir problemu kaip nebuta.pritupimai,itupimai,viskas keliams kliuna.reikia lb ziureti saves ir klausyti savo organizmo.
siaip priejau isvados,kad ne varzyboms kokioms ruosiuosi,nera ko saves kankinti.niekas nezino po desimties metu istisinio kasdieninio sporto gal nebepaeisim,nes busim nudroze tiek sanarius tiek sirdi.apie sirdi irgi skaiciau kad tos HIIT treniruotes nera tokios jau nekaltos ir gali hipertrofuot savo sirdies raumeni.uk treneris nepriziuri musu,sirdies pulso nematuojam sportuodamos,tai is kur zinom kad neperzengiam ribu?
pailsek drugeli gerai savaite ar dvi ir tada jei skausmai apmazes lengvai grizk i sporta.kalcis ir magnis gerai yra sportuojant.o kalcio ypac gali trukti maitinant jei pienisku produktu nelabai vartoji.siaip nestumo metu labai susilpneja raisciai ir pan,tai reikia atsargiai sportuoti kad traumu negaut.bet gal ir maitinant kazkas yra.nzn.bet reikia klausyti organizmo.jei kazkas skauda,reiskia kazkas negerai,kazkas nepatinka.nuovargis irgi daug gali priduoti.tiesiog gal organizmas tiesiog nori pasakyt sustok,leisk atsikvepti,man visko per daug?
beje,sportuojant magnio buna kad truksta nes su prakaitu daug pasisalina.o magnis sirdziai lb reikalingas.
zodziu,litanijas prirasiau,bet manau reikia gero miego tiesiog ir pilsio,ir gal koki viena kita papilduka pagert, ir viskas bus ok;)