sveikos visos besportuojancios, S ir visos kitos
jau trys menesiai beveik be sporto, ir jo norisi norisi, reikia kazka su tuo daryti. kunas tiesiog eme sauktis ir tiek, kaip narkotiko.
dar pusantro men laikesi tie stangrumai, o db jau norisi susistangrinti, ypac slaunis...
noriu pasidalinti vienu ivykiu, kuris mane suglumino, pasirodo, isvis neismanau nieko apie sporta ir savo fizinius pajegumus.
pvz, ar esat mate koki drucki ar pilnesni zmogu, ir pagalvoje, va uz ji tai as jau geriau/greiciau? mane nesyk paauglsytej taip yr buve, kuomet, deja tas druckis geriau pasirodydavo nei as? atmenu pora mergaiciu kurios greiciau net ir nubegdavo sprinteriu ir dar kazka atlikdavo, nors as manydavau, nu jau jos tai - ne pro kur.
buvau spalio pabaigoj trasose su savo klase, nu ka tu vienas kaifas, alytaus Tarzanijoj. vaikai kaip bezdzioneles visur rangesi, ir vaziavo kartu su manim dar pora mamu. kaip sakiau, abi stambesnes uz mane ir zianu kad tikrai
nesportuoja laisvalaikiu. buvo 2 men praejo nuo intensyvaus mano sportavimo, bet tikrai nesijauciau sulgebus, istizus, na, tik tas kad buvau su nepatogiais batais ir ciut skaudanciu menisku (kaip visad - mano chroniska problema

). nu ir ka. viena trasa bedarant, ivyko mane sukretes dalykas. uzsikabinau ant virves, buvo labai nepatogu, itampa rankoms ir raumenims didziausia, ir ciuoziau taip virve visa kelia link kito medzio per bedugne. atsitrenkiau smarkiai dar plius visa krutine i medi, nesugebejau koju atstatyt kaip kitais kartais, greitis milziniskas. na ka, atsistoju ant platformos salia medzio, ir viena kaire ranka eme...traukuliuotis. matyt is tos itampos. ka bedaryciau ji manes neklauso, tarsi svetima. stoviu ant bedugnes, auksciausiam taske, su viena sveika ranka, nieko negaliu padaryt. is apacios instruktore saukia: atpalaiduok, atpalaiduok...pieno rugstys gal susikaupe, pernelyg isitempei. na, aisku, as labai ziauriai savim iskart nusivyliau. kaip galejo nuo tokio dalyko man taip isitempt raumenys ir blabal, kur cia mano istverme raumenu ir tt. ziauriai nefainai. bandau ranka atpalaiduot, pabunu ramiai, pakratau, vel pakratau. na, ji dar man ilgai pasikrate kaip vaiduoklis ir tt. juk reikejo dar nuo kitos virves nuziuozt, turejau atgaut ranka, kitaip su kranu butu mane nueme...juokauju.
nu zodziu, ziauriai nefainai. kitoms mamoms nieko panasaus nebuvo. dar vienas pastebejimas. viena tokia mamyte, su lb stambiom ir slaunim ir visa apatine dalimi, visk visk, sunkiausias dvi trasas perejo.

nieko nesuprantu. tai cia prigimtis ar siaip, o kitas ziurek, sportuos sportuos, bet gatvej praeivis kaip pastums ta sportuotoja ir kris ant sono kaip lapelis.
zodziu, nelabai malonus pastebejimai.
aisku, tai neatmuse man noro sportuoti, nei sporto naudos nei endorfinu teikiamos palaimos.
tik lb nusivyliau savo kuno patvarumu, ir dar labiau pasijutau pazeidziamesne.