Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(lauryna @ 2012 11 30, 16:54)
Figuryte tai tobula, gal pora kg  deretu priaugt. Neisivaizduoju kiek reikia sportuoti norint isgauti toki rezultata, g.gif
Fredis is vis man baisuoklis. doh.gif

ne tiek ir kosmiškai daug biggrin.gif , nors reikia truputį mirksiukas.gif čia labai mityba sužaidžia ( nė gramo blogo maisto) , nes Liza pinai :nusidžiovinusi" todėl ir matosi visi raumenukai wub.gif

nors Zuskė vis tiek geriau atrodydavo/ atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 11 30, 16:51)
Zinot kada zmogus persimoko? Kai mokaisi, mokaisi, nueini i egzamina, o ten... tuscia! Pasirodo ne ta diena, net ne tas penktadienis!  lotuliukas.gif

Jei cia nepavelimas, bent tiek gerai, nebereikes mokintis, jau viska moki ir turesi laisvu dienu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ne, nepavelavau. Kita penktadieni bus. Ejau namo ir juokiausi visa kelia. Ryskiai reikia smegeneles perkraut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 11 30, 22:09)
Ne, nepavelavau. Kita penktadieni bus. Ejau namo ir juokiausi visa kelia. Ryskiai reikia smegeneles perkraut  biggrin.gif

dabar neperkrauk, nes viskas issitrins ir tada vel reikes mokintis biggrin.gif po egzo paspaus "restart" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 11 28, 23:22)
Su manim tai keistas toks dalykas vyksta, dėl kurio ėmiau nerimauti. Jau kokią savaitę kažkas darosi su širdim. Aš ją jaučiu, lyg nemaloniai sumaudžia, nediegia, bet maudžia, kartais pasidaro lyg ir sunku orą kvėpti, nemoku tiksliai apibūdinti to keisto jausmo, vakare atsigulus būna staiga toks sunkumas, pradedu dūsauti - taip norisi kažkodėl, dūsauti  unsure.gif  Nežinau,kas čia darosi, bet man jau neramu. Va ir dabar sėdžiu ir jaučiu savo širdį, sunkumą tokį...  verysad.gif

Man irgi yra taip buvę ir manau, čia tiesiog lėtinis nuovargis, reiktų mažinti krūvį fizinį (jei toks yra) ir šiaip padoriai išsimiegoti, išsigulėti ir pavalgyti. Jeigu labai neramu, galima pas gydytoją nueiti, tyrimus pasidaryti, dėl šventos ramybės. Man tąkart pakako poros savaičių gero tikro poilsio-patinginiavimo.
Atsakyti
Kita medalio puse. Pasilinksminkit mergaites, ir Gyti nesupyk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

http://screen.yahoo....-000000175.html
Atsakyti
Sedindriuke biggrin.gif Koks fainas video, prajuokino biggrin.gif Ypac kur bernas i savo uzpakali persisukes ziuri hanteliukus bekilnodamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 12 01, 20:20)
Sedindriuke  biggrin.gif Koks fainas video, prajuokino  biggrin.gif  Ypac kur bernas i savo uzpakali persisukes ziuri hanteliukus bekilnodamas  biggrin.gif

tai va kad taip nebutu merginos, kaip kad pasisaipe cia is tu merginu, kuriuos ateina i gymus treningu pasirodyt, pasikraipyt, ant takelio pavaiksciot ir vaizduot kad pasportavo biggrin.gif paskui aisku Acai papildu pagert kad nesirauksletu oda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 12 01, 21:20)
Kita medalio puse. Pasilinksminkit mergaites, ir Gyti nesupyk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

http://screen.yahoo....-000000175.html

Geras lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip atsisiusti tuos video? reikia tureti torrentus?smile.gif
Atsakyti
sveikos visos besportuojancios, S ir visos kitos 4u.gif
jau trys menesiai beveik be sporto, ir jo norisi norisi, reikia kazka su tuo daryti. kunas tiesiog eme sauktis ir tiek, kaip narkotiko.
dar pusantro men laikesi tie stangrumai, o db jau norisi susistangrinti, ypac slaunis...
noriu pasidalinti vienu ivykiu, kuris mane suglumino, pasirodo, isvis neismanau nieko apie sporta ir savo fizinius pajegumus.

pvz, ar esat mate koki drucki ar pilnesni zmogu, ir pagalvoje, va uz ji tai as jau geriau/greiciau? mane nesyk paauglsytej taip yr buve, kuomet, deja tas druckis geriau pasirodydavo nei as? atmenu pora mergaiciu kurios greiciau net ir nubegdavo sprinteriu ir dar kazka atlikdavo, nors as manydavau, nu jau jos tai - ne pro kur.

buvau spalio pabaigoj trasose su savo klase, nu ka tu vienas kaifas, alytaus Tarzanijoj. vaikai kaip bezdzioneles visur rangesi, ir vaziavo kartu su manim dar pora mamu. kaip sakiau, abi stambesnes uz mane ir zianu kad tikrai nesportuoja laisvalaikiu.
buvo 2 men praejo nuo intensyvaus mano sportavimo, bet tikrai nesijauciau sulgebus, istizus, na, tik tas kad buvau su nepatogiais batais ir ciut skaudanciu menisku (kaip visad - mano chroniska problema cool.gif ). nu ir ka. viena trasa bedarant, ivyko mane sukretes dalykas. uzsikabinau ant virves, buvo labai nepatogu, itampa rankoms ir raumenims didziausia, ir ciuoziau taip virve visa kelia link kito medzio per bedugne. atsitrenkiau smarkiai dar plius visa krutine i medi, nesugebejau koju atstatyt kaip kitais kartais, greitis milziniskas. na ka, atsistoju ant platformos salia medzio, ir viena kaire ranka eme...traukuliuotis. matyt is tos itampos. ka bedaryciau ji manes neklauso, tarsi svetima. stoviu ant bedugnes, auksciausiam taske, su viena sveika ranka, nieko negaliu padaryt. is apacios instruktore saukia: atpalaiduok, atpalaiduok...pieno rugstys gal susikaupe, pernelyg isitempei. na, aisku, as labai ziauriai savim iskart nusivyliau. kaip galejo nuo tokio dalyko man taip isitempt raumenys ir blabal, kur cia mano istverme raumenu ir tt. ziauriai nefainai. bandau ranka atpalaiduot, pabunu ramiai, pakratau, vel pakratau. na, ji dar man ilgai pasikrate kaip vaiduoklis ir tt. juk reikejo dar nuo kitos virves nuziuozt, turejau atgaut ranka, kitaip su kranu butu mane nueme...juokauju.
nu zodziu, ziauriai nefainai. kitoms mamoms nieko panasaus nebuvo. dar vienas pastebejimas. viena tokia mamyte, su lb stambiom ir slaunim ir visa apatine dalimi, visk visk, sunkiausias dvi trasas perejo. g.gif nieko nesuprantu. tai cia prigimtis ar siaip, o kitas ziurek, sportuos sportuos, bet gatvej praeivis kaip pastums ta sportuotoja ir kris ant sono kaip lapelis.
zodziu, nelabai malonus pastebejimai. ax.gif
aisku, tai neatmuse man noro sportuoti, nei sporto naudos nei endorfinu teikiamos palaimos. smile.gif
tik lb nusivyliau savo kuno patvarumu, ir dar labiau pasijutau pazeidziamesne. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 08, 09:43)
sveikos visos besportuojancios, S ir visos kitos  4u.gif

Laba, pasiilgau tavęs 4u.gif Gerai, kad užsukai smile.gif
Nesinervink, man regis Tarzankės nėra rodiklis. Aš irgi patyrusi tenais gėdingą įvykį. Man tai dar blogiau buvo. Prieš mane praėjo gal 12 begąsdinančių vienas kitą, besikratančių visaip nu ne paauglių, bet gal kokių devyniolikmečių, o aš pradžioje trąsos kritau blush2.gif biggrin.gif Ten iš tiesų labai sunki vieta, bet... jie tai praėjo cool.gif Pabandysiu nupasakoto tą vietą: tokie kaip kelmai, tik žymiai siauresni, maždaug tokio pločio, kad pilnai dvi pėdos suglaustos netelpa pakabinti tarp dviejų grandinių. Jie aišku labai juda ir toli vienas nuo kito. Prakštikai turi stoti ant vieno ir greitai ant kito vos ne špagatindamasis. Nu ir kažkokie persirūkę ir persigėrę alučio devyniolikmečiai, įskaitant mergiotes praėjo unsure.gif O man tai pasirodė misija neįmanoma... Bliamba, aišku labai pikta, bet... Aš užtat kaip tarzanė tikrais kalnais karstausi. Aš pasikeliu save grandinėmis, aš nebijau prarajų, aš įtelpų į žemėlapio laikus (vidutinius) net eidama su šuniuku, kurį reikia tomis grandinėmis nešti ir kai kur dar padėti.
Nenuvertinkime savęs dėl vienkartinių nutikimų 4u.gif
Atsakyti