Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(jovka @ 2012 11 29, 10:28)
Radaau va internete tokį puslapiuką http://www.pasmama.l...i...y=64&page=1, tai kai kurie pratimai išbandyti ir tikrai efektyvus, tik tose padėtyse, kaip parodyta reikia kažkiek laiko užlaikyt. Tikrai stiprina pilvo presą.  4u.gif

Ach, visgi sunkiausia moterims susitvarkyti su apatine pilvo dalimi.. verysad.gif
Atsakyti
Vakar nepavyko pasportuoti, bet va siandiena daviau nusilusi, visa pamelusi buvau blink.gif thumbup.gif na siaip labai greit raudonuoju, tai po intensyvaus sporto manes nes sunus nepazino lotuliukas.gif bet zinokit kolkas upas auga, nes dar po trenkiu lekiu i vonia su masazine vonia, tai po to jauciuosi puikiai , tikiuos, kad upas ir toliau tik dides. 4u.gif
P.s. sakykite ka dazniausiai valgote vakarienei ir kada paskutinis valgymas buna. Ar prie tv uzkandziaujate dar? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 11 29, 22:16)
Labas vakaras  4u.gif
Ach, visgi sunkiausia moterims susitvarkyti su apatine pilvo dalimi..  verysad.gif

jo cia tai nezinau ar man pavyks sutavrkyti verysad.gif schmoll.gif nes po dvieju cezariu as ir pilvas kabo kaip maisas doh.gif doh.gif
Atsakyti

Mazule, vakariene pas mane dazniausiai rimciausias valgymas dienos buna. Pusryciams darausi kose, ar sausus pusrycius, sumustinuku kokiu, pietums kiausiniene, salotas, blynus ir t.t. O vakarienei dazniausiai mesa, vistiena, jautiena ar aviena su virtom darzovem arba ryziais su salotomis, arba visokiausius troskinius megstu. O uzkandziams visada vaisiu ar kokiu riesutu, duoniuku pagriauziu smile.gif
Nera cia super sveikiausias mitybos variantas, bet as stengiuos neobsessinti per daug del visiskai idealios mitybos.
Man kazkaip uztenka to, kad vengiu perdirbtu produktu, saldumynu, ir visokiu nesamoniu kaip cipsai, fri bulvytes ir t.t.

Mano vakariene dazniausiai apie 8 valanda buna. O veliausias pakramsnojimas ivairiai, jei tikrai noriu kazko, tai einu ir pasidarau kad ir pirma nakties smile.gif

Nu zodziu visai as cia nepritampu prie musu temos sveikuoliu biggrin.gif
Atsakyti
Aš stengiuosi ne vėliau kaip 2 val. prieš miegą ir taip, mano vakarienė irgi būna gana gausi, nes per dieną gana nedaug valgau palyginus. Gana dažnai valgau varškę su priedais ar jogurtą. Aišku, būna ir kruopų, nes tikrai ne visada pavyksta teisingai.

Beje, net sunku dar kol kas patikėti, nes dar taip neseniai galvojau, kad negalėsiu gyventi be mėsos, bet žinokite, vis mažiau ir mažiau jos noriu, ypač kiaulienos tai visai ne. Kas iš viso keisčiausia, kad MB toks buvęs iš viso mėsėdis jau irgi ima ja šlykštėtis... ax.gif Tai tada nežinau ką su vakarienėm darysime, jei palaipsniui jos visai atsisakysime. Bet manau, kad kažką sugalvosime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 11 29, 23:46)
Man kazkaip uztenka to, kad vengiu perdirbtu produktu, saldumynu, ir visokiu nesamoniu kaip cipsai, fri bulvytes ir t.t.

Mano vakariene dazniausiai apie 8 valanda buna. O veliausias pakramsnojimas ivairiai, jei tikrai noriu kazko, tai einu ir pasidarau kad ir pirma nakties smile.gif

Nu zodziu visai as cia nepritampu prie musu temos sveikuoliu  biggrin.gif

O kaip sauniai, ir as stengiuos, vengti tu visokiu nesveiku, saldainiu (guminuku kuriuos dievinu blush2.gif ) cipsu, greito uzkandzio ir t.t manau, kad jau tai yra gerai, aisku ir namie rinksiuos daugiau darzoviu ir jokiu lasinuku 21 val blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 11 30, 00:13)
Beje, net sunku dar kol kas patikėti, nes dar taip neseniai galvojau, kad negalėsiu gyventi be mėsos, bet žinokite, vis mažiau ir mažiau jos noriu, ypač kiaulienos tai visai ne. Kas iš viso keisčiausia, kad MB toks buvęs iš viso mėsėdis jau irgi ima ja šlykštėtis... ax.gif Tai tada nežinau ką su vakarienėm darysime, jei palaipsniui jos visai atsisakysime. Bet manau, kad kažką sugalvosime smile.gif

mes mesos labai mazai valgom . bet tai yra nuo pat santuokos pradzios, mb geriau keptu bulviu su darzovemis nei mesos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2012 11 29, 20:22)
Vakar nepavyko pasportuoti, bet va siandiena daviau nusilusi, visa pamelusi buvau  blink.gif  thumbup.gif na siaip labai greit raudonuoju, tai po intensyvaus sporto manes nes sunus nepazino lotuliukas.gif bet zinokit kolkas upas auga, nes dar po trenkiu lekiu i vonia su masazine vonia, tai po to jauciuosi puikiai , tikiuos, kad upas ir toliau tik dides. 4u.gif
P.s. sakykite ka dazniausiai valgote vakarienei ir kada paskutinis valgymas buna. Ar prie tv uzkandziaujate dar? biggrin.gif
Papildyta:

jo cia tai nezinau ar man pavyks sutavrkyti  verysad.gif  schmoll.gif nes po dvieju cezariu as ir pilvas kabo kaip maisas doh.gif  doh.gif

4u.gif Kas ūpas niekur nedingtų.
O dėl apatinės pilvo dalies, tai mano po dviejų vaikų nėra ideali, bet negaliu skūstis, vasarą su atviru maudymuku nebaisu pasirodyt ir tai gerai biggrin.gif

Dėl maisto, tai valgau tada kada noriu, jei užeina noras pavalgau ir 10, 11 vakaro, bet aš niekad gyvenime nesu turėjus ansvorio, tai kažkaip per daug nesielvartauju dėl to.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 11 30, 00:24)
4u.gif Kas ūpas niekur nedingtų.
O dėl apatinės pilvo dalies, tai mano po dviejų vaikų nėra ideali, bet negaliu skūstis, vasarą su atviru maudymuku nebaisu pasirodyt ir tai gerai  biggrin.gif

Dėl maisto, tai valgau tada kada noriu, jei užeina noras pavalgau ir 10, 11 vakaro, bet aš niekad gyvenime nesu turėjus ansvorio, tai kažkaip per daug nesielvartauju dėl to.

Aciukas mirksiukas.gif
Pas mane po gimdymo biski yra dar virssvoris, bet jisai laikui begant dings, man labiau rupi dailios linijos, be celiulito ir suglebimo doh.gif ax.gif Ne, as nesu tokia drasi, nors vyras ir sako, kad viskas ok, as nedrystu tokio uzsideti schmoll.gif
Atsakyti
Zinot kada zmogus persimoko? Kai mokaisi, mokaisi, nueini i egzamina, o ten... tuscia! Pasirodo ne ta diena, net ne tas penktadienis! lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal zinote kodel Suzana isejo is bodyrock kanalo ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 11 30, 14:51)
Zinot kada zmogus persimoko? Kai mokaisi, mokaisi, nueini i egzamina, o ten... tuscia! Pasirodo ne ta diena, net ne tas penktadienis!  lotuliukas.gif

O tai tau biggrin.gif Bet tai gal bent nepavėlavai? Čia tai būtų tragedija.
QUOTE(lauryna @ 2012 11 30, 15:44)
Gal zinote kodel Suzana isejo is bodyrock kanalo ?  blush2.gif

Dėl neaiškių priežasčių išsiskyrė su tuo Fredžiu. Jinai apie tai tyli, o jis ją kaltina. Bet lyg ir neatrodo, kad ji kitą diedą iš karto po to būtų turėjusi g.gif Gal tiesiog daėdė tas seks manjakas. Ką dabar jis su ta dabartine Liza išdarinėja, ji jau į žmogų nepanaši unsure.gif
O Zuza labai atsigavusi, išgražėjo dar daugiau ir nepriklausomai nuo jo veda sportą.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 11 30, 15:51)
Zinot kada zmogus persimoko? Kai mokaisi, mokaisi, nueini i egzamina, o ten... tuscia! Pasirodo ne ta diena, net ne tas penktadienis!  lotuliukas.gif

Kaip prajuokino biggrin.gif Bet tikrai geriau jau per anksti nueiti, nei pramiegoti smile.gif

Man irgi smalsu, kas ten tikrai ivyko tarp ju biggrin.gif
Bet, kad ir kokios priezastys bebutu, Zuzana be jo man zymiai labiau patinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 11 30, 15:49)
O tai tau biggrin.gif Bet tai gal bent nepavėlavai? Čia tai būtų tragedija.

Dėl neaiškių priežasčių išsiskyrė su tuo Fredžiu. Jinai apie tai tyli, o jis ją kaltina. Bet lyg ir neatrodo, kad ji kitą diedą iš karto po to būtų turėjusi g.gif Gal tiesiog daėdė tas seks manjakas. Ką dabar jis su ta dabartine Liza išdarinėja, ji jau į žmogų nepanaši unsure.gif
O Zuza labai atsigavusi, išgražėjo dar daugiau ir nepriklausomai nuo jo veda sportą.

Aha, Zuzana labai pagrazejo. smile.gif Tinka jai sviesus plaukai. wub.gif
As tai Lisos nesuprantu, kas ji per viena ? Ji sportininke ? Tie implantai siaubingi, daug graziau atrode naturalia krutine., o lupos tai siaubu siaubas. doh.gif Figuryte tai tobula, gal pora kg deretu priaugt. Neisivaizduoju kiek reikia sportuoti norint isgauti toki rezultata, g.gif
Fredis is vis man baisuoklis. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 30 lapkričio 2012 - 15:54