Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(jurgita-d @ 2012 11 27, 21:03)

prideciau dar ''Nenori sportuot ta diena... tiesiog nu nenori ziauriai... kai dazniausiai troksti, nori'' biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, po begales pasizadejimu sau ir ranku nuleidimu pradedu rimtai mankstintis smile.gif
jau antra diena sekmingai treniruojuosi pagal siuos pratimukus http://www.youtube.c...h?v=D_zJJnQA3M8
taip pat papildomai atlieku ir kitu. domina vienas dalykas, ar atsilenkimai duoda naudos pilvo presui, nes esu girdejus, kad yra daug naudingesniu pratimu uz si, tai nezinau ar vistik uzsiimti tais atsilenkimais ar ieskoti kazko veiksmingesnio?
taip pat bandau deliotis mityba, itraukiu kuo daugiau baltymu - pasukos, liesa varske, zuvis, mesa..
stengiuosi mazinti saldumynu, arba juos vartoti tik pirmoje dienos puseje.
esu 172 ir sveriu 73 kg, tad noriu numesti svorio ir sutvirtinti kuna, taip kad jei kazkas turite kazkokiu patarimu butu malonu, kad pasidalintumete, nes kaip pradedancioji nelabai ismanau, kurie pratimai veiksmingiausi ir reikalingiausi, norint stiprinti visa kuna, labiau akcentuojant apatine kuno dali smile.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 11 28, 19:06)

Na, aš tai siūlyčiau ne pavienius pratimus, o atsisiųsti pabandyt kokias nors programas iš pirmo psl. Patarčiau pradėti pvz nuo Jillian Michaels 30 day shred. Tikrai pradžiai pats tas. thumbup.gif na, gal ką dar senbuvės patars.

Atsakyti
sveikos sportininkes as taip pat pradejau nuo Jillian Michaels 30 day shred ir draugem kurios naujokes tik sita siulau, nes pati isbandzius esu ir kol susiformuoja iprotis sportuot tai yra pats tas, aisku cia subjektyvu, bet pabandyti verta
Atsakyti
Su manim tai keistas toks dalykas vyksta, dėl kurio ėmiau nerimauti. Jau kokią savaitę kažkas darosi su širdim. Aš ją jaučiu, lyg nemaloniai sumaudžia, nediegia, bet maudžia, kartais pasidaro lyg ir sunku orą kvėpti, nemoku tiksliai apibūdinti to keisto jausmo, vakare atsigulus būna staiga toks sunkumas, pradedu dūsauti - taip norisi kažkodėl, dūsauti unsure.gif Nežinau,kas čia darosi, bet man jau neramu. Va ir dabar sėdžiu ir jaučiu savo širdį, sunkumą tokį... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 28 lapkričio 2012 - 22:23
Sunku pasakyti. Geriausia tokiais atvejais kreiptis pas daktarus. Apskritai laikas nuo laiko reiketu pasitikrinti sveikata.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 11 28, 22:22)
Su manim tai keistas toks dalykas vyksta, dėl kurio ėmiau nerimauti. Jau kokią savaitę kažkas darosi su širdim. Aš ją jaučiu, lyg nemaloniai sumaudžia, nediegia, bet maudžia, kartais pasidaro lyg ir sunku orą kvėpti, nemoku tiksliai apibūdinti to keisto jausmo, vakare atsigulus būna staiga toks sunkumas, pradedu dūsauti - taip norisi kažkodėl, dūsauti  unsure.gif  Nežinau,kas čia darosi, bet man jau neramu. Va ir dabar sėdžiu ir jaučiu savo širdį, sunkumą tokį...  verysad.gif

O ar turi antsvorį? Jei taip, tai gali būti nuo to, kad sujudinai kūną ir jis dar nepratęs, sunku širdžiai ir pan. Reikia palaukti, susitvarkyti mitybą ir turi pagerėti. Bet jei neturi antsvorio, tai negerai, krūvio nepakelia ir jei nenormaliai nesiplėšai tuose pratimuose, tuomet širdelė nepakankama reiškias...
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 11 29, 00:22)
Su manim tai keistas toks dalykas vyksta, dėl kurio ėmiau nerimauti. Jau kokią savaitę kažkas darosi su širdim. Aš ją jaučiu, lyg nemaloniai sumaudžia, nediegia, bet maudžia, kartais pasidaro lyg ir sunku orą kvėpti, nemoku tiksliai apibūdinti to keisto jausmo, vakare atsigulus būna staiga toks sunkumas, pradedu dūsauti - taip norisi kažkodėl, dūsauti  unsure.gif  Nežinau,kas čia darosi, bet man jau neramu. Va ir dabar sėdžiu ir jaučiu savo širdį, sunkumą tokį...  verysad.gif

Butinai pasirodyk gydytojui, tikrai blogiau nebus, o ir pati busi ramesne. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 11 28, 21:22)

Mazule, pasidaryk kardiograma... na geriau nespeliot...
Atsakyti
o si Jillian Michaels 30 day shred programa visam kunui skirta? ax.gif jau siunciuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 11 28, 19:06)

domina vienas dalykas, ar atsilenkimai duoda naudos pilvo presui, nes esu girdejus, kad yra daug naudingesniu pratimu uz si, tai nezinau ar vistik uzsiimti tais atsilenkimais ar ieskoti kazko veiksmingesnio?
taip pat bandau deliotis mityba, itraukiu kuo daugiau baltymu - pasukos, liesa varske, zuvis, mesa..
stengiuosi mazinti saldumynu, arba juos vartoti tik pirmoje dienos puseje.
esu 172 ir sveriu 73 kg, tad noriu numesti svorio ir sutvirtinti kuna, taip kad jei kazkas turite kazkokiu patarimu butu malonu, kad pasidalintumete, nes kaip pradedancioji nelabai ismanau, kurie pratimai veiksmingiausi ir reikalingiausi, norint stiprinti visa kuna, labiau akcentuojant apatine kuno dali  smile.gif  dekui  4u.gif

Kažkiek naudos tikrai duoda. 4u.gif
Radaau va internete tokį puslapiuką http://www.pasmama.l...i...y=64&page=1, tai kai kurie pratimai išbandyti ir tikrai efektyvus, tik tose padėtyse, kaip parodyta reikia kažkiek laiko užlaikyt. Tikrai stiprina pilvo presą. 4u.gif

QUOTE(drugelis. @ 2012 11 28, 22:22)

O tai gal susiję su krūvio pakeitimu ar pan? Bet aš kaip ir dauguma čia rašiusių sakyčiau reikia pasitikrinti dėl visa ko... 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pastebėjimus, su gydytoja dar neskubėsiu, padarysiu pertraukėlę sportui keletą dienų. Manau, kad gal čia viskas susidėjo - sportas, nemiegotos naktys ( kiekviena tokia naktis), žindymas, nuovargis...
Atsakyti