QUOTE(venus*from*mars @ 2012 11 28, 19:06)
domina vienas dalykas, ar
atsilenkimai duoda naudos pilvo presui, nes esu girdejus, kad yra daug naudingesniu pratimu uz si, tai nezinau ar vistik uzsiimti tais atsilenkimais ar ieskoti kazko veiksmingesnio?
taip pat bandau deliotis mityba, itraukiu kuo daugiau baltymu - pasukos, liesa varske, zuvis, mesa..
stengiuosi mazinti saldumynu, arba juos vartoti tik pirmoje dienos puseje.
esu 172 ir sveriu 73 kg, tad noriu numesti svorio ir sutvirtinti kuna, taip kad jei kazkas turite kazkokiu patarimu butu malonu, kad pasidalintumete, nes kaip pradedancioji nelabai ismanau, kurie pratimai veiksmingiausi ir reikalingiausi, norint stiprinti visa kuna, labiau akcentuojant apatine kuno dali

dekui
Kažkiek naudos tikrai duoda.
Radaau va internete tokį puslapiuką
http://www.pasmama.l...i...y=64&page=1, tai kai kurie pratimai išbandyti ir tikrai efektyvus, tik tose padėtyse, kaip parodyta reikia kažkiek laiko užlaikyt. Tikrai stiprina pilvo presą.
QUOTE(drugelis. @ 2012 11 28, 22:22)
Su manim tai keistas toks dalykas vyksta, dėl kurio ėmiau nerimauti. Jau kokią savaitę kažkas darosi su širdim. Aš ją jaučiu, lyg nemaloniai sumaudžia, nediegia, bet maudžia, kartais pasidaro lyg ir sunku orą kvėpti, nemoku tiksliai apibūdinti to keisto jausmo, vakare atsigulus būna staiga toks sunkumas, pradedu dūsauti - taip norisi kažkodėl, dūsauti

Nežinau,kas čia darosi, bet man jau neramu. Va ir dabar sėdžiu ir jaučiu savo širdį, sunkumą tokį...
O tai gal susiję su krūvio pakeitimu ar pan? Bet aš kaip ir dauguma čia rašiusių sakyčiau reikia pasitikrinti dėl visa ko...