Nors ir ne manęs klausi, bet džiovinu išplautą galvą, neturiu ką veikti, tai ir aš pasisakysiu
Mano tėvų šeimoje Kalėdos nepriliurlintos, sveikuoliškos, Kūčios kas be ko, juk ten ir priklauso kuo paprasčiau, pasninkiškiau. Nuvažiuojam pas uošvius, būna prižadėta sveikuoliškai, bet priliurlina vistiek
Nu tai ką, išsirenki žmogus ką ne ką ir sėdi pikts ir alkans. Tada ilgai neužsibūni ir skuodi namo - valgyti

A, svarbiausias dalykas: tortas ir alkoholis. Torto nebūna, pyragą kepam patys, o vynas irgi savas, tėtukas aprūpina, tai pienių, tai iš uogų
Aišku, mum gal lengviau, nėra mažų vaikų šeimoje

Mano tėvų šeimoje Kalėdos nepriliurlintos, sveikuoliškos, Kūčios kas be ko, juk ten ir priklauso kuo paprasčiau, pasninkiškiau. Nuvažiuojam pas uošvius, būna prižadėta sveikuoliškai, bet priliurlina vistiek

A, svarbiausias dalykas: tortas ir alkoholis. Torto nebūna, pyragą kepam patys, o vynas irgi savas, tėtukas aprūpina, tai pienių, tai iš uogų

Aišku, mum gal lengviau, nėra mažų vaikų šeimoje

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 11 26, 23:38)

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 11 26, 23:35)
MO, patikrink FB pirmiausia, atkudakuok man laiskeli
Mandy333, taip ... gražiai parašei
Palaikymo ir motyvacijos ateik čia, dykai dalinsim
))

Mandy333, taip ... gražiai parašei

Palaikymo ir motyvacijos ateik čia, dykai dalinsim

einu žiūrėt

kur Mendė rašė

man raik išmaniojo, tuomet galėsiu kiaurą parą su jumis kabot

QUOTE(jurgita-d @ 2012 11 26, 23:37)
jep

QUOTE(MO @ 2012 11 26, 23:28)
Aha. Tik dabar namie sportuoju. Turiu siokia tokia stanga ir hanteli. Kaip po pertraukos visai uztenka.
QUOTE(Gytis` @ 2012 11 26, 23:54)
Aha. Tik dabar namie sportuoju. Turiu siokia tokia stanga ir hanteli. Kaip po pertraukos visai uztenka.
šaunu, po truputį vėl įsivažiuosi į ritmą

pas mus iprasta visada budavo net arbatgerio einant i svecius nestis ka nors..o tam geriausia budavo vaisiai... visi pas mus nesdavos po to ir tik vaisius
sudetingesniems baliukams, galima pasisiulyti savo vezti..balandelius.. snicelius.. kepta vista... nu tiesiog pabut egoistu mielu ir del saves nusivezt.... kalna vaisiu veztis..mandarinu 5 kilogramus.. ir efektingai atrodys kashikas pintas mandarinu nei kad sakotis
juk seimos sventes.... tikiu kad ne vienas zmogus visiskai rupinasi paserti puse gimines... nu galima pamegint susitarti, kad siemet ''padeti''' galim
) norint tu variantu galima rasti
) nu nemegdavau vaikystej ir to kugelio ar vedaru, kurie ant stalo beveik tebudavo... na tradicijos tokios..dabar ir panasiai.. bet dievindavau kugelio pluta.. po pecium kai keptas kugelis..tai nusisauk skani ta pluta, traskka... jeezzz... nu ir ka buvau lietuvoj, ir valgiau plutos gabala... ir vis tiek valgiau ... o po to jau sausainiai, vaisiai nebedomino (na vaisiai man blogybe valgyt ant maisto.. nes ziauri savijauta buna... issiputi tai tada kitu kaledu lauki kol susileidi... juokas.. bet is tikro.. oi nekas.... )...
namie deja siemet kaledos is vis bus debiliskos.. sorry uz zodi... kukuosiu viena, maniskis dirbs... tai rimtai pasijungsiu kompe tv3 ir jausiuosi esanti lietuvoje
silkiu ruosiau pernai triju rusiu, vyrai norejo koldunu su grybais, zuvies tesloje, dar kazkokiu pievu dariau... nu blin..iprastine vakariene..juk suvalgom lekste ir uztenka iprastai..o man cia ismislas prikirsti kaip penkios vakarienes..ir dar tiek visko primaisyt... aisku sunku, akys mato, nors imk ir grusk i akis o ne i pilva..na reik moket save suvaldyti ypac kai atsisegi dirza nes nebetelpa pilvas i kelnes, bet tiesi dar ranka vistos kulsi pasiimti...
) biski saiko reikia..
tada nebus visokiu dvieju savaiciu aka detoksikaciju ir grizimo i vezes

sudetingesniems baliukams, galima pasisiulyti savo vezti..balandelius.. snicelius.. kepta vista... nu tiesiog pabut egoistu mielu ir del saves nusivezt.... kalna vaisiu veztis..mandarinu 5 kilogramus.. ir efektingai atrodys kashikas pintas mandarinu nei kad sakotis

namie deja siemet kaledos is vis bus debiliskos.. sorry uz zodi... kukuosiu viena, maniskis dirbs... tai rimtai pasijungsiu kompe tv3 ir jausiuosi esanti lietuvoje

QUOTE(mažulė @ 2012 11 26, 18:41)
Gyvenu tokiame miestelyje kuriame nera sporto klubo, tad nera kur pasilankyti, todel ir lieka tik namai
saunuole tu, kad ir trenkes lanaki ir dar namie, valios turi begalines, ko as nelabai turiu
bet tikiuos,kad ji vis dides

Šitoj vietoj, tai taip sutinku man pasisekė gyvenu Kaune ir pasirinkimas gan didelis. Esu išbandžius daug ką, apsistojau kas širdžiai mieliausia.

O dėl valios, tai nuo vaikystės visad sportavau, kol mokaiusi mokykloj, vėliau univere. Po to buvo ~5m pertrauka. O dabar vėl ~7m sportuoju. Tai jau gaunas, kaip gyvenimo būdas ir neįsivaizduoju kitokio gyvenimo.
QUOTE(MO @ 2012 11 26, 22:28)
Prisiminiau savaitgalio topą,kai tipo kepiau bulvinius blynus, ir įtarkavau cukinijos

Na mano situacija kiek kitokia, mažoji valgesnė ir cukinijas valgo, nes pasakaiu, kad tai vitaminai. Sėdi abi valgo ir mažoji rėkia : sesė vitaminus išrankioja.

Tai taip ir gaunas, kad sportuojam, bet maitinamės belekaip.

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 11 27, 01:35)
be to dabar ir negaliu pieno produktu, alkoholiu, cukru vartot.. ir net nenoriu... ant stalo atsirenku..
O medų ir natūralų jogurtą vartoji? Nes aš irgi dėl asmeninių priežasčių nevartoju tavo išvardintų produktų. Jei tokios pačios priežastys, kaip ir pas mane, tai aš galvoju, kad reiks bandyt labai sumažinti džiovintus ir šviežius vaisius...

Kad būtų į temą- kaupiuosi kaupiuosi ir niekaip nesusikaupiu INSANITY pradėt

Sportuoju kokius 4 kart per savaitę po 30 min, o norėčiau dažniau, bet nesigauna. Užtai ir atidėlioju INSANITY, kad negalėsiu pilnai pagal grafiką daryt
QUOTE(cushy @ 2012 11 27, 13:27)
Kad būtų į temą- kaupiuosi kaupiuosi ir niekaip nesusikaupiu INSANITY pradėt
Sportuoju kokius 4 kart per savaitę po 30 min, o norėčiau dažniau, bet nesigauna. Užtai ir atidėlioju INSANITY, kad negalėsiu pilnai pagal grafiką daryt

Man irgi labai sunku suderint, nes šiai programai tikrai reikia daug laiko skirti

Sveikos
Bandau pasisakyti siuos dienos savo pasiekimus
Atsikelusi issiviriau grikiu koses, be druskos su kefyru, po vlandeles padariau mankstele tokia kokia darydavome per kuno kulturos pamokas mokykloje
veliau pabandziau kardio pratimus padaryti, bet visos programos nepadariau
padusau ir pajauciau silpnuma, tad nutraukiau, atgavusi kvapa padariau siaip keleta ivairiu pratimu kojoms. Jauciuos dabar gerai, dar darzovienes troskiny pasidariau (beje pirma karta gyvenime
) ir sunus valge ir gyre
Jei pavyks kiekviena diena pasportuoti tikiuos, kad vis daugiau ir daugiau igausiu jegu ir istvermes
P.s. idomu ar jus geriate kava? Man kavos gerimas yra kaip ritualas, kiekviena ryta kai dar turiu keleas laisvas minutes pasidarau kavos ir relaksuoju ja gurksnodama, bet ja geriu su cukrum. O po pietu jau geriu tik zalia arbata be cukraus ir kokius 3 puodelius iki labanaktuko isgeriu (dar prie to nuolat gurksnoju vandeni)

Bandau pasisakyti siuos dienos savo pasiekimus

P.s. idomu ar jus geriate kava? Man kavos gerimas yra kaip ritualas, kiekviena ryta kai dar turiu keleas laisvas minutes pasidarau kavos ir relaksuoju ja gurksnodama, bet ja geriu su cukrum. O po pietu jau geriu tik zalia arbata be cukraus ir kokius 3 puodelius iki labanaktuko isgeriu (dar prie to nuolat gurksnoju vandeni)

QUOTE(mažulė @ 2012 11 27, 14:13)

Aš geriu, perku kokybiškas pupeles, pati maluosi, naudoju šaukštelį be kaupo rudojo ar šiaip nerafinuoto cukraus (man tiek užtenka saldumui). Man tai irgi ritualas ir tikrai nežadu niekada atsisakyti vieno puodelio kiekvieną rytą. Kaip ir minėjau, nemažai tyrimų yra, kad kava kaip tik gerai, jei nepiktnaudžiauji. Aišku, gal reiktų visai nesaldinti ir tiesiog bandyti ir persilaužti. Bet iš esmės tiesiog net netikiu, kad jei esi sveikas, kad toks ritualas su trupučiu cukrelio taip imtų ir kenktų. Ir neįtikins niekas