Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 13, 11:44)
I skrydi buvo neimanoma uzsiregistruot, per visa vasara skraidino gal 5 dienas ir atitinkamai vietos buvo uzimamos per pusvalandi. Paslaugu teikejas pazadejo, kad prates kupono galiojimo laika neribotai, bet deja, veliau apie savo pazada uzmirso.
Depiliacijai gavau vietos uz 1.5 men po uzrasymo, pries viena diena parase zinute kad negali priimti ir perkele kitai dienai, tada dar atejus tai dienai vel parkele. O galiausiai pareiske kad galiojimo laikas baigesi ir nepriims.
Masazui paskambinau uzsirasyt likus 3.5 savaites iki kupono laiko pabaigos (viso galiojo 2 menesius), buvo pasakyta kad laisvu vietu jau nebera (nors man tiko bet kuris laikas) ir kad po kupono galiojimo laiko pabaigos jau nepriims.
Visus siuos kuponus pirkau per beta arba grupini (tai ta pati firma).

Beja, teko pirkti kupona pedikiurui per kartu.lt, uzsirasiau rugpjucio viduryje rugsejo 20 d (anksciau nebuvo vietos), o 19 diena vakare gaunu zinute kad tuo laiku manes priimti negali ir pasiule ta pacia diena bet visai kita valanda kuri man netiko, tad nesutikau. Pazadejo kita diena paskambinti ir pasiulyti man patogu laiko. Bet taip ir nepaskambino, skambinau as, tai du kartus atsiliepe ir sake atsius sms zinute su laiku, o galiausiai net nekeldavo ragelio. Kreipiausi i kartu, ir nors kupono galiojimas buvo jau 4 dienas kaip pasibaiges, bet be problemu grazino pinigus.

Nu nieko sau unsure.gif

Klausineju, kadangi esu dabar nusipirkusi Silko tapybos kursus, ir ziuriu, kad cia analogiska istorija gaunasi... Isigyjau kursus dar rugsejo men.pradzioje, iki siol negali manes uzrasyti, nors registravausi ta pacia diena, kai isigyjau kupona. Sako, kad veliau, veliau, o jau tuoj ir kuponas baigsis, jis galioja iki lapkricio 30 d.
Karta jau net i laiska nebeatrase...Tada paskambinau, sakau, kame reikalas, tai bus tie kursai ar ne. Tipo bus bus, tiesiog nesinori atrasyti neaisku atsakyma, todel delsiame - nu, normaliai, nezino, ka atrasyt, tai geriau tylet doh.gif
Sako, nepergyvenkite, kuponas galios ir po jo pabaigos...Bet as kazkaip baiminuosi, ar tiketi jais. Paprasiau, kad el.laisku patvirtintu, jog kursai tikrai ivyks ir kuponas galios net po jo pabaigos, tai patvirtino, laukiu toliau. O dabar galvoju, gal geriau tegul pinigus grazina, jei nesugeba suteikti paslaugos laiku g.gif
Kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 13 lapkričio 2012 - 10:54
QUOTE(sbo @ 2012 11 13, 11:53)

Visokių pasitaiko ir sąžiningų ir ne. Gali būti visaip. Teks pačiai nuspręst....
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 11 13, 10:53)
Nu nieko sau  unsure.gif

Klausineju, kadangi esu dabar nusipirkusi Silko tapybos kursus, ir ziuriu, kad cia analogiska istorija gaunasi... Isigyjau kursus dar rugsejo men.pradzioje, iki siol negali manes uzrasyti, nors registravausi ta pacia diena, kai isigyjau kupona. Sako, kad veliau, veliau, o jau tuoj ir kuponas baigsis, jis galioja iki lapkricio 30 d.
Karta jau net i laiska nebeatrase...Tada paskambinau, sakau, kame reikalas, tai bus tie kursai ar ne. Tipo bus bus, tiesiog nesinori atrasyti neaisku atsakyma, todel delsiame - nu, normaliai, nezino, ka atrasyt, tai geriau tylet  doh.gif
Sako, nepergyvenkite, kuponas galios ir po jo pabaigos...Bet as kazkaip baiminuosi, ar tiketi jais. Paprasiau, kad el.laisku patvirtintu, jog kursai tikrai ivyks ir kuponas galios net po jo pabaigos, tai patvirtino, laukiu toliau. O dabar galvoju, gal geriau tegul pinigus grazina, jei nesugeba suteikti paslaugos laiku  g.gif
Kaip manot?

Aisku, pinigus susigrazinti. Kam sau nervus gadintis. Jei nesako tiesaus atsakymo ir kazka muilina, kam dar pas tokius eiti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2012 11 12, 19:08)
o gal kas saketes taupykle su foto is copy1, per beta.lt, kur man dabar su tuo kuponu eiti i beta ar i copy1, ten dar reikia uzsisakyti kazkaip kad foto uzdetu...

Taip.reikia eiti pagal nurodytus adresus su savo nuotrauka, kuria ten vietoj patvarkys ir uzdes
Atsakyti
Ar kas ką žinot apie šitą termometrą:
bekontaktis termometras
Namie yra vaikų pasergančių ax.gif

Ir slidinėjimo kojinės domina:

slidinėjimo kojinės su vilna
Atsakyti
Merginos noreciau patarimo.
Pirkau FM moduliatoriu. Na atejo laikas jau kupono isigaliojimui, atsiunte. Penktadieni. Moduliatorius naudotas. Ne tai, kad naudotas, bet sodroztas, apibraizytas, apibraukytas. Is karto paskambinau i ta portala. http://laikaspirkti.lt / Pradzioje moteris gana issaukianciai kalbejo "mes tikrai ju nenaudojam", paskui kazkaip sutarem, kad issiuncia man nauja, atitinkanti aprasyma, issiuntus man i emeila atsiuncia registruotos siuntos numeri, as issiunciu jiems sena.
Laukiu. Siandien antradienis. Siuntos numerio as negavau. Kaip patartumete - ar jau laikas vel skambinti ir skatinti juos greiciau judeti, ar tiesiog as labai nekantri? g.gif
user posted image
cia mano gautas stebuklas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zytos @ 2012 11 13, 11:24)
Ir slidinėjimo kojinės domina:

slidinėjimo kojinės su vilna

Sudėtis gera, manau, kad kaina irgi gera
Atsakyti
https://grupinis.lt/...dNaujasDizainas

gal kuri jau pirko tikia striuke arba visa kombi?
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2012 11 13, 10:35)
rasau perspedama nepirkti tokios dezes
http://grupinis.lt/l...aiktams-laikyti
totalus sh doh.gif uz dyka tokios neimciau- uztrauktukas pats prasiskleide vos prisilietus, siules irsta, galvojau bus su kokiu pakietinimu. ji tokia popierine, net nzn ka joje laikyt imanoma g.gif
Panašias pirkau mxm,kai buvo - 40% akcija,arba išpardavimas.
Atsakyti
Atsiemiau vakar skalbimo miltelius pirktus per Beta, atklijavau lipduka su lietuvisku aprasymu ir voila - pagaminimo data 2010 11 14, galioja 24 menesius nuo pagaminimo datos, reiskia milteliai jau negaliojantys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 13, 13:13)
Atsiemiau vakar skalbimo miltelius pirktus per Beta, atklijavau lipduka su lietuvisku aprasymu ir voila - pagaminimo data 2010 11 14, galioja 24 menesius nuo pagaminimo datos, reiskia milteliai jau negaliojantys  tongue.gif
Eina sau! mad.gif
Grąžinčiau. unsure.gif
Atsakyti
Is tikro, kaip paziuriu, tai isvis neimanoma pasitiketi tomis akcijomis verysad.gif
Atsakyti