Natūroj ši lėlė atrodo kaip purvinas kūdikis senuko veidu Turim,nežaidžia.Jokių mielų lietimų ir kt seilių.Pas mus berniukas -sėdi ant lentynos,mest gaila
sveiki, esu labai nusivylusi suchi house pasiulymu, buvusi akcija rase, kad porcija 6-8 zm., jus butumet mate tuos suhi, mes 4- iese nepavalgem-absurdas, bent ja rasytu kad 4 iems,,tai galvotum besociai, o kai raso 6-8,,liudna
Prekes, kurios nepatiko visada galite grazinti per 2 sav nuo pirkimo laiko ir susigrazinti visus pinigus, o jeigu pardavejas nenurode tiksliu ismatavimu, tai dar ir atgauti visus pinigus bei pasto islaidas.
Siandien maciau kaip Betoj atnese grazinimui Snuggie pleda (ne del defekto, tiesiog nepatiko). Reikejo tureti kupono koda ir uzpildyt prasyma. Beja, teko ciupineti Top Shopo pleda, tai sis is paziuros kurkas prastesnes kokybes, nors dezute labai panasi i Top Shopo
Aš turiu man visai patiko čia principas toks, kad tepi tušu, po to šiais šereliais, vėl tušu ir t.t. prisilipinini kiek nori aišku šerelių prikrenta apie akis, bet šiaip šaunus dalykėlis