Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

Paemiau pirstines is Masinis.lt-tiek stipriai nusyviliau doh.gif ilgos,nuotraukose atrode normaliai,bet matyt lelem padarytos lotuliukas.gif China
Pati kalta.Galvojau prie liemenes bus pats tas-deja
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2012 11 12, 19:27)
Paemiau pirstines is Masinis.lt-tiek stipriai nusyviliau doh.gif ilgos,nuotraukose atrode normaliai,bet matyt lelem padarytos  lotuliukas.gif China

Prekes, kurios nepatiko visada galite grazinti per 2 sav nuo pirkimo laiko ir susigrazinti visus pinigus, o jeigu pardavejas nenurode tiksliu ismatavimu, tai dar ir atgauti visus pinigus bei pasto islaidas. smile.gif
Atsakyti
merginos, gal kas turit ką nors panašaus namuose?:
http://beta.lt/klaip...rack_type=image

ar verta? namie batai tikrai mėtosi, taip tvarkos norėtųsi g.gif
Atsakyti
http://grupinis.lt/s...leifrei-striuke

kazi kaip si striuke? jei ji man netiktu ar iseitu pinigus susigrazinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 11 12, 19:35)
http://grupinis.lt/s...leifrei-striuke

kazi kaip si striuke? jei ji man netiktu ar iseitu pinigus susigrazinti? g.gif

Kadangi pati beta.lt leidzia pasiulyma galite buti tikri, kad preke galesite pakeisti / grazinti. smile.gif
Atsakyti
Kreipiausi kelis kartus i beta ir grupini kai negalejau pasinaudoti pasiulymais, nes paslaugu teikejas arba neturedavo laiko iki kupono laiko pabaigos ir atsisakydavo priimti veliau, ar nuolat nukeldavo apsilankyma ir pan. Deja, bet nei vienu atveju grupinio pirkimo portalai (kalbu konkreciai apie beta ir grupini) man nepadejo, pasiule kreiptis tiesiai i paslaugu teikeja, o jei nepavyks susitarti i vartotoju teises.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 12, 21:01)
Kreipiausi kelis kartus i beta ir grupini kai negalejau pasinaudoti pasiulymais, nes paslaugu teikejas arba neturedavo laiko iki kupono laiko pabaigos ir atsisakydavo priimti veliau, ar nuolat nukeldavo apsilankyma ir pan. Deja, bet nei vienu atveju grupinio pirkimo portalai (kalbu konkreciai apie beta ir grupini) man nepadejo, pasiule kreiptis tiesiai i paslaugu teikeja, o jei nepavyks susitarti i vartotoju teises.

Siuo atveju reiketu prasyti vadybininko, atsakingo uz si pasiulyma kontaktu, arba jo virsininku. Kitas variantas, jeigu akcija nepasibaige, tiesiog susigrazinti pinigus uz kupona, ka jie privalo padaryti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2012 11 12, 20:27)
Paemiau pirstines is Masinis.lt-tiek stipriai nusyviliau doh.gif ilgos,nuotraukose atrode normaliai,bet matyt lelem padarytos  lotuliukas.gif China

Kurios čia pirštinės ir kas pardavėjas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PapuosaluRojus @ 2012 11 12, 22:12)
Siuo atveju reiketu prasyti vadybininko, atsakingo uz si pasiulyma kontaktu, arba jo virsininku. Kitas variantas, jeigu akcija nepasibaige, tiesiog susigrazinti pinigus uz kupona, ka jie privalo padaryti. smile.gif

visais atvejais kupono galiojimas buvo pasibaige, nes paslaugu teikejai zadejo priimti po kupono pabaigos, bet deja..
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 12, 21:01)

cia gal apie masaza uz 29lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2012 11 12, 22:41)
cia gal apie masaza uz 29lt? g.gif

Apie masaza, skrydi parasparniu ir depiliacija smile.gif
Atsakyti
sveiki, esu labai nusivylusi suchi house pasiulymu, buvusi akcija rase, kad porcija 6-8 zm., jus butumet mate tuos suhi, mes 4- iese nepavalgem-absurdas, bent ja rasytu kad 4 iems,,tai galvotum besociai, o kai raso 6-8,,liudna sad.gif
Atsakyti