Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(miyako @ 2012 12 04, 00:33)
Kita savaite vaziuosiu atsiimti kita puodeli...jei iki siol neissivedins sitie, ir kitas bus su kvapu, tai vietoj ir grazinsiu...
Idomu, ar po savaites dar galesiu grazinima padaryt...gal zinot?
Nesu susidurus su kuponu parduotuvem grazinimo atvejais, tai todel ir klausiu  4u.gif

Gaila labai, kad preke itartinos kokybes..ilgai norejau termopuodelio..apsidziaugiau, kad butent bergner puodeliai uz gera kaina, bet pasiduriau...  ax.gif

Iš kokio miesto esate?! Kiek mokėjote už Bergner puodelį?

Nuo naujos prekės atsiėmimo galit per savaitę ją grąžinti..Geriausia vietoje tikrinti..
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2012 12 04, 08:15)
Ar kas yra pirke si zaisla, ar ne pigi kienietiska preke, noreciau vaikams nupirkti.. ax.gif

user posted image

http://kartu.lt/akci..._campaign=daily

Man tai panašu į pigią kinietišką nesąmonę. Kuri suges po mėnėsio.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2012 12 04, 11:28)
Man tai panašu į pigią kinietišką nesąmonę. Kuri suges po mėnėsio.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 04, 12:07)
Iš kokio miesto esate?! Kiek mokėjote už Bergner puodelį?

Nuo naujos prekės atsiėmimo galit per savaitę ją grąžinti..Geriausia vietoje tikrinti..

Vilniuj gyvenu, ir Vilniuj Ogmijos centre ir atsiemiau. Kazkaip net nebuvo kilus mintis patikrint.. Panasu, kad teks nuvezti atgal. Grisiu, ziuresiu, ar neisgaravo kvapas. Isemiau is pakuociu prasivedint.
Mokejau 19. bet pasiemiau kelis.ir dar viena turiu atsiimti..
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 12 04, 11:49)
Vilniuj gyvenu, ir Vilniuj Ogmijos centre ir atsiemiau. Kazkaip net nebuvo kilus mintis patikrint.. Panasu, kad teks nuvezti atgal. Grisiu, ziuresiu, ar neisgaravo kvapas. Isemiau is pakuociu prasivedint.

Mano pažistamas prekiauja originaliais Bergner termosiukais-puodeliais, man jis pardavė už 25 lt bet superiniai man jie..Praeitą žiemą migdydama mažylį lauke po 3val pravaikščiodavau su karšta arbata.Jei netiks ir tie galiu paprašyti parduoti jums su nuolaida, t.y. 25 lt..Jei domina susirašom per AŽ..
Atsakyti
Ar grupinis saitas nepasikeitė per paskutinę savaitę? g.gif

Niekaip nepamenu, kuriame saite turėjau 10 lt kuponą ir dar prieš kelias dienas jis galiojo, bandžiau doh.gif dabar niekaip neatrandu. Visad galvojau, kad tai buvo grupinis - kairėje pusėje ilgas sąrašas miestų ar tai paslaugų, kurias tipo pati galėčiau įkelti į saitą, o apačioje kuponai linkas buvo ir ten buvo tas 10 lt, dabar nors užmušk nerandu jo doh.gif

Gal kas susidūręs supras apie ką aš čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 04, 12:55)
Mano pažistamas prekiauja originaliais Bergner termosiukais-puodeliais, man jis pardavė už 25 lt bet superiniai man jie..Praeitą žiemą migdydama mažylį lauke po 3val pravaikščiodavau su karšta arbata.Jei netiks ir tie galiu paprašyti parduoti jums su nuolaida, t.y. 25 lt..Jei domina susirašom per AŽ..

As tokius ir pasiemiau termosiukus-puodelius. Is tikro, jie superiniai. Bet kad kazkokia nekokybiska partija...Bandysiu grazint rytoj doh.gif Tuomet susisieksiu su Jumis. Nes poros tikrai rekia..
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 12 04, 12:06)
As tokius ir pasiemiau termosiukus-puodelius. Is tikro, jie superiniai. Bet kad kazkokia nekokybiska partija...Bandysiu grazint rytoj  doh.gif Tuomet susisieksiu su Jumis. Nes poros tikrai rekia..

Ok, susisieksime..Tik iškart parašau, kad esu iš Kauno, tad reiktų Jums siųsti 4u.gif
Įmetu nuorodą iš kur aš pirkau juos 4u.gif Bergner puodelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 04 gruodžio 2012 - 12:45
QUOTE(miyako @ 2012 12 04, 12:49)

Aš saviškius anais metais atsiiminėjau kažkokioj parduotuvėlėj Minsko Iki rolleyes.gif

------------------------------------------------

Pasiėmiau šiandien kelių rūšių šampūną ir balzamą, iš pirmo įspūdžio nieko blogo nematau, garantija iki 2014 metų, balzamai su dozatorium - patogu rolleyes.gif

https://grupinis.lt/...affiliate=email

12 Lt už 24 Lt vertės lietuvišką šampūną ir balzamą be parabenų MELISA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 gruodžio 2012 - 13:43
Gal kas gali apie siuos ciuzinius pakomentuot,gal turi kas sios firmos.Nes neuzilgo reikes ciuzinuko,tai mastau apie si g.gif
http://beta.lt/vilni...track_type=name
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 12 04, 15:37)
Gal kas gali apie siuos ciuzinius pakomentuot,gal turi kas sios firmos.Nes neuzilgo reikes ciuzinuko,tai mastau apie si g.gif
http://beta.lt/vilni...track_type=name

tokio tipo ciuziniai tiek ir kainuoja , be jokiu akciju smile.gif O gal pavaiksciojus po parduotuves dar ir pigiau rastumet. Be to as esu nusiderejusi parduotuveje kai pirkau savo ciuzini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 12 04, 12:49)

Kazkuri mamyte neseniai rase, kad pirko tokius puodukus Gariunuose po 15 lt.
Atsakyti