Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(Flika @ 2012 12 03, 12:33)
Beta.lt pardavinėja neišsipilantį dubenėlį vaikams,ką manot?!

PAti neturiu, bet tai nera originali Top Shop preke, tai atitinkamai kokybe nekazka bus, plius pagaminta is neaiskau plastiko, kad nepakentu g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 12 03, 14:17)
PAti neturiu, bet tai nera originali Top Shop preke, tai atitinkamai kokybe nekazka bus, plius pagaminta is neaiskau plastiko, kad nepakentu  g.gif

nepasakyciau, kad is top shop prekiu kokybe butu auksta
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2012 12 03, 15:35)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tie patys kinietiski produktai, tiek, kad ipakuoti i dezutes su topshopo uzrasais
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2012 12 03, 15:35)

Butent, o ne Top Shopo prekiu kopijos, kiek teko bandyti/ciupineti, kokybe dar prastesne smile.gif
Kas del tos lekstutes, tai mano bendradarbe turi tokia, tik is Top Shopo, sake vaikas ta pacia diena ismoko isverst ja. Ir bendrai gavus valgyti is jos, maistas tampa antraeiliu dalyku, o pirmoj vietoj zaidimas su lekstute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 03 gruodžio 2012 - 14:57
Tokią lėkštutę parsiuntė draugė, kainavo gal 10lt nepamenu iš kur, siuntimas nemokamas buvo. Neitin reikalingas daiktas, ir išbyra pasistengus ax.gif
Atsakyti
Dėkui už nuomonę dėl bliudelio..

QUOTE(raar @ 2012 12 03, 13:45)
Kaip glavojat - ar galėčiau jį apkirpti ir neplyštų?

Galit apkarpyti manau, gamintojas rašo, kad galima karpyti kaip patogu, nors aš nesu to bandžiusi daryti..Vėlgi priklauso nuo gamintojo,nes esu jau rašiusi,kad skiriasi jų kokybės..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 03, 16:02)
Galit apkarpyti manau, gamintojas rašo, kad galima karpyti kaip patogu, nors aš nesu to bandžiusi daryti..Vėlgi priklauso nuo gamintojo,nes esu jau rašiusi,kad skiriasi jų kokybės..

Kurio gamintojo (pardavėjo) kokybiški kilimėliai o kurio ne? Norisi gerą išsirinkti, tai palaukčiua, kol išmes akciją - apstebėjau dažmnai jų būna, tik nesekiau, kad pardavėjas...
Atsakyti
sveiki, nepirkit nieko is kasdienpoakcija .lt, nes as gavau nekokybiska preke, ir JAU SAVAITE NIEKS MAN NEKELIA RAGELIO, NIEKS NEATSAKO I LAISKUS
KAIP MANOTE, ar vartotoju teises pades?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 03, 10:48)
Labai įdomu kas nepatiko smile.gif aš tada kupono nepirkau, bet vis tiek smalsu...

http://www.masinis.l...ilniuje-2/2613/

Mastai ką gausi įsigijęs šį kuponą? O gi:
•Vakarienė dviems jaukiame restorane "Vingriai";
•Galimybė rinktis iš viso meniu (Arabiškų ir europietiškų patiekalų) už 70 Lt dviems asmenims;
•Plius dovana butelis putojančio vyno "Freixenet Carta Nevada" (kurio vertė 30 Lt);
•Vadinasi moki 50 Lt už kuponą, o gauni 100 Lt vertės vakarienę dviems!

Friexenet S.A. gamintojo baltas pusiau sausas putojantis vynas puikus pasirinkimas prie gardžios vakarienės.

Šis putojantis vynas yra populiariausias Ispanijoje, įvertink jo skonį ir tu!

O buvo viskas taip biggrin.gif

Rezervavau staliuką 6 asmenims, apie pietus paskambinau pranešiau , kad būsime keturi nes sesuo sugripavo, tai nusprendėlikti namuose.
Atvykus iškart nužvelgiau salę, kitoje salėje vyko banketas, tačiau šioje salėje didžiausi stalai buvo keturių vietų, iškart kilo klasumas kur jiemus šešis būtų pasodine??? vietos mažai, realiai net sustumti neįmanoma, sėdėjome ant skersvėjo , kas išeina parukyti duris palieka, pačios neprisitrauke, o ir uždarius pučia, stiklinės doh.gif
Tada nusprendėme užsisakyti ... salotos 6 žodžiu išsirinkti sunku, cezario, graikiškos, su lašiša, tunu, krevetėm, ir žalios doh.gif nu šiaip netaip, prisiverčiau paimti cezario, kaip dabar čia jums pasakyti ... džiuvėsėliai ir tie permirke kažkelintu aliejumi lotuliukas.gif
O tada prasidėjo linksmoji dalis - sulaukėm dovanos bigsmile.gif
•Plius dovana butelis putojančio vyno "Freixenet Carta Nevada" (kurio vertė 30 Lt); doh.gif padavėjas pasimetes atneša tris (turėjau tris kuponus, džiaugiuosi, kad nusprendžiau juos visus ir išleisti, nes mano kojos ten daugiau nebus) buteliukus po 200 ml. putojančio vyno doh.gif čia pas juos BUTELIS blink.gif
Va tada linksmybės ir parsidėjo, mes su broliene nusprendėm irgi pasilinksminti ir "restorane" užsisakėm šaltibarščių, o aš taip pergyvenau sakau kas tuos tris butelius išgers nes tarp mūsų "šampano" mėgėjų nėra, tai žinokit nepatikėsit bet įveikėm visus tris.
Vyras užsakinėjo arabišką virtuvę, jis apskritai mėgėjas, tačiau čia viskas liko tik pradėta, aš pasiėmiau kiaulienos file su šparagais ir bulvių bokštu ir avokadų padažu, ten file net arti nebuvo, atnešė kumpio šmotą, bulvės nedakepe nedavirtos ir t.t. šparagai analogiškai, labiausia mane pradžiugino, kad avokadų padažas indelyje, nes jo neįmanoma buvo vartoti - ALIEJUS unsure.gif aišku užsakinėjom ir daugiau patiekalų, bet įvertinčia viską taip pat.
Desertas - ledai su mėlynėm, šokaladu, dar kažkokiu sirupu, pieniškas kokteilis ir karališkas pyragas su ledais, ai dar tiesa karštas šokoladas su migdolais ... geriau jau to puslapio meniu išvis nebūtų, ėmiau šokoladą ...fui, fui, fui.
Tad iš visos vakarienės skaniausia buvo šaltibarščiai, o linksmiausia BUTELIS putojančio vyno.

Atvirai pasakysiu, geriau į macdonaldą, atmosfera patikėkit tikrai ne restorano.
NEPIRKITE nes neverta, būna tikrai geresnių pasiūlymų.
turiu ir dovanos nuotraukas mažesnis už šampo taurę cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 03 gruodžio 2012 - 16:39
QUOTE(ikeja @ 2012 12 03, 16:33)
sveiki, nepirkit nieko is kasdienpoakcija .lt, nes as gavau nekokybiska preke, ir JAU SAVAITE NIEKS MAN NEKELIA RAGELIO, NIEKS NEATSAKO I LAISKUS
KAIP MANOTE, ar vartotoju teises pades?
Būtų gerai, kad pagarsintumėt pardavėją, nes portalas čia nelabai kuo dėtas.
Ar bent įmeskit nuorodą, apie kokią prekę šnekat. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2012 12 03, 17:36)

O buvo viskas taip  biggrin.gif

prajuokinai lotuliukas.gif nors čia gal daugiau graudu, negu juokinga drinks_cheers.gif

Jau žadėjau nieko nebepirkt, bet nusipirkau pedikiūrą ir užsiregistravau. Ateinu, sako nieko panašaus, jūs visai kitai dienai užrašyta doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2012 12 03, 16:54)
prajuokinai  lotuliukas.gif nors čia gal daugiau graudu, negu juokinga  drinks_cheers.gif

Jau žadėjau nieko nebepirkt, bet nusipirkau pedikiūrą ir užsiregistravau. Ateinu, sako nieko panašaus, jūs visai kitai dienai užrašyta  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu, negerti gi susirinkome drinks_cheers.gif
Atsakyti