QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 03, 10:48)
Labai įdomu kas nepatiko
aš tada kupono nepirkau, bet vis tiek smalsu...
http://www.masinis.l...ilniuje-2/2613/
Mastai ką gausi įsigijęs šį kuponą? O gi:
Vakarienė dviems jaukiame restorane "Vingriai";
Galimybė rinktis iš viso meniu (Arabiškų ir europietiškų patiekalų) už 70 Lt dviems asmenims;
Plius dovana butelis putojančio vyno "Freixenet Carta Nevada" (kurio vertė 30 Lt);
Vadinasi moki 50 Lt už kuponą, o gauni 100 Lt vertės vakarienę dviems!
Friexenet S.A. gamintojo baltas pusiau sausas putojantis vynas puikus pasirinkimas prie gardžios vakarienės.
Šis putojantis vynas yra populiariausias Ispanijoje, įvertink jo skonį ir tu!
O buvo viskas taip
Rezervavau staliuką 6 asmenims, apie pietus paskambinau pranešiau , kad būsime keturi nes sesuo sugripavo, tai nusprendėlikti namuose.
Atvykus iškart nužvelgiau salę, kitoje salėje vyko banketas, tačiau šioje salėje didžiausi stalai buvo keturių vietų, iškart kilo klasumas kur jiemus šešis būtų pasodine??? vietos mažai, realiai net sustumti neįmanoma, sėdėjome ant skersvėjo , kas išeina parukyti duris palieka, pačios neprisitrauke, o ir uždarius pučia, stiklinės
Tada nusprendėme užsisakyti ... salotos 6 žodžiu išsirinkti sunku, cezario, graikiškos, su lašiša, tunu, krevetėm, ir žalios
nu šiaip netaip, prisiverčiau paimti cezario, kaip dabar čia jums pasakyti ... džiuvėsėliai ir tie permirke kažkelintu aliejumi
O tada prasidėjo linksmoji dalis - sulaukėm dovanos
Plius dovana butelis putojančio vyno "Freixenet Carta Nevada" (kurio vertė 30 Lt);
padavėjas pasimetes atneša tris (turėjau tris kuponus, džiaugiuosi, kad nusprendžiau juos visus ir išleisti, nes mano kojos ten daugiau nebus) buteliukus po 200 ml. putojančio vyno
čia pas juos BUTELIS
Va tada linksmybės ir parsidėjo, mes su broliene nusprendėm irgi pasilinksminti ir "restorane" užsisakėm šaltibarščių, o aš taip pergyvenau sakau kas tuos tris butelius išgers nes tarp mūsų "šampano" mėgėjų nėra, tai žinokit nepatikėsit bet įveikėm visus tris.
Vyras užsakinėjo arabišką virtuvę, jis apskritai mėgėjas, tačiau čia viskas liko tik pradėta, aš pasiėmiau kiaulienos file su šparagais ir bulvių bokštu ir avokadų padažu, ten file net arti nebuvo, atnešė kumpio šmotą, bulvės nedakepe nedavirtos ir t.t. šparagai analogiškai, labiausia mane pradžiugino, kad avokadų padažas indelyje, nes jo neįmanoma buvo vartoti - ALIEJUS
aišku užsakinėjom ir daugiau patiekalų, bet įvertinčia viską taip pat.
Desertas - ledai su mėlynėm, šokaladu, dar kažkokiu sirupu, pieniškas kokteilis ir karališkas pyragas su ledais, ai dar tiesa karštas šokoladas su migdolais ... geriau jau to puslapio meniu išvis nebūtų, ėmiau šokoladą ...fui, fui, fui.
Tad iš visos vakarienės skaniausia buvo šaltibarščiai, o linksmiausia BUTELIS putojančio vyno.
Atvirai pasakysiu, geriau į macdonaldą, atmosfera patikėkit tikrai ne restorano.
NEPIRKITE nes neverta, būna tikrai geresnių pasiūlymų.
turiu ir dovanos nuotraukas mažesnis už šampo taurę