Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(raar @ 2012 11 29, 10:18)
Mano "svajonė" būtų, kad atsidarytų koks portalas, kur nepardavinėtų kinietiško šlamšto, o tik žinomų ženklų prekes.

už pusę kainos lotuliukas.gif manau tai ir liks svajone..
be to kiniečiai labai pasitaisė ir gamina daug ne šlamšto, tik aišku kitokiom kainom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 29 lapkričio 2012 - 17:11
Ar galima tiketis, kad cia originali Shamballa apyranke?
https://kuponai.lt/v...mpaign=kartu.lt
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 29, 17:14)
Ar galima tiketis, kad cia originali Shamballa apyranke?
https://kuponai.lt/v...mpaign=kartu.lt
Na, sprendžiant iš informacijos apie pardavėją, nėra ko nė tikėtis. cool.gif

Kontaktai
Individuali veikla Nr. 025517
Erfurto 34-9, Vilnius
Tel.: +37067735115
info@soslim.lt
www.soslim.lt
O tas "soslim" veikia štai taip: http://www.soslim.lt/ lotuliukas.gif

Man tokia info rėkte rėkia: "NEPIRK!"

Aš labai atidžiai skaitau, jei prekė sudomina. Jei kyla kokia dvejonė, neperku. Gal dėl to tokiais grupiniais pardavimais nesiskundžiu. Smalsumo dėlei peržvelgiau savo pirkinius, buvo tokių "šiaip sau", bet dauguma prekių ir paslaugų esu patenkinta.
Tik su "labai noriu" pasimoviau. Bet kas gi galėjo žinoti? Juk net apie snoro žlugimą niekas (išskyrus keletą tiesiogiai susijusių) nieko nežinojo, visiems atrodė patikimas bankas, jokių įtartinų požymių... cool.gif

Žodžiu, labiau pasitikėkime savo sveiku protu, tada ir nusivylimų bus mažiau.
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 11 29, 00:34)
Dar toks klausimas: skaiciau kad dauguma panaudoja kazkokius kuponus 10 lt is kur jus gavote? As daug perku viskuo dar nekarto nieko dovanu neatsiunte  g.gif

Beta anksciau dalino 10 lt kuponus, tai pirkau tampres, kurios kainavo su akcija 19 lt, minus 10 lt, siandien jas eisiu atsiimti, o anadien Klaipedos akropolyje dalino grupinio kuponus su 5 lt nuolaidos koduku, tai siandien pirkau telebimbam dvd su klipais, kainavo 28 lt - 5 lt, mokejau 23 lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 11 29, 17:35)
Na, sprendžiant iš informacijos apie pardavėją, nėra ko nė tikėtis.  cool.gif

Kontaktai
Individuali veikla Nr. 025517
Erfurto 34-9, Vilnius
Tel.: +37067735115
info@soslim.lt
www.soslim.lt 
O tas "soslim" veikia štai taip: http://www.soslim.lt/  lotuliukas.gif

Man tokia info rėkte rėkia: "NEPIRK!"

drinks_cheers.gif Nepirkit tikrai, cia man rodos jau kazkelinta karta persivadinus imone, pries pora menesiu vargau su jais kol grazino pinigus, skelbesi, kad pardavinejo prancuziska daikta, o nusipirkus paaiskejo, kad kinietiskas... Adresas toks pats, telefonas toks pats, i laiskus neatsakineja, telefonu irgi nebendrauja, zodziu visiskai ignoruoja... Galiausiai pavyko issiasikinti su kartu.lt pagalba, bet ir tai letai judejo... Jau cia turbut koks trecias, jei ne ketvirtas ju pavadinimas doh.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandary: 29 lapkričio 2012 - 17:51
QUOTE(ciku_caku @ 2012 11 29, 17:47)
Beta anksciau dalino 10 lt kuponus, tai pirkau tampres, kurios kainavo su akcija 19 lt, minus 10 lt,  siandien jas  eisiu atsiimti:

baisios....
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 11 29, 11:54)
Mergaites, padarykim sarasa, ir kur siuo metu pavojinga pirkti, surasykit prasom, kas ka tiksliai zinote apie bankrutavusias ir neveikiancias kontoras:
1. labainoriu.lt
2. dyl.lt

Jauciu kad man laabai pasiseke. Nes rugseji ilsejomes Ispanijoje, o apartamentus pirkau is dyl.lt puslapio. Bet esam laabai patenkinti, gavome daugiau nei tikejomes. wub.gif
Pinigus pervedinejom Dyl.lt, o visa kita jau derinom su ispanais.
Nezinau kas budu jei negauciau savo apartamentu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2012 11 29, 11:18)
Labas rytas  4u.gif

Vis paskaitau temą, tai tik koks kas 10tas komentaras, kad patenkinto, nes sėkmingai apispirkote  g.gif

Mano "svajonė" būtų, kad atsidarytų koks portalas, kur nepardavinėtų kinietiško šlamšto, o tik žinomų ženklų prekes.

Taigi yra pavyzdžiui membershop.lt, ne grupinis, bet irgi su nuolaida pardavinėja žinomų ženklų prekes kaip jūs ir norit, kasdien vis nauji pasiūlymai... Ir patikima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 11 29, 23:19)
Taigi yra pavyzdžiui membershop.lt, ne grupinis, bet irgi su nuolaida pardavinėja žinomų ženklų prekes kaip jūs ir norit, kasdien vis nauji pasiūlymai... Ir patikima  smile.gif

tik kad daznai pradines kainos neatitinka realybes smile.gif
Atsakyti
Aš jau pasakojau apie tai:

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 11 28, 17:46)
Mergaites,
ka tik suzinojau is savo drauges, kad ji negavo prekiu is labainoriu.lt bash.gif    ir nieks neatsako, nei i el. laiskus nei i skambucius.
Ar galima kaip nors atgauti pinigelius, labai gaila jos  console.gif

QUOTE(rasmusiukas @ 2012 11 28, 21:09)
as jau rasiau apie labainoriu...as taip pat negavau nei pinigu nei prekiu. viena kart prisiskambinau,sake atsiust viska el.laisku duomenys ir jie grazins pinigus-nesulaukiu.dabar jau nebekelia.sakiau kreipsiuos i policija

Kreiptis ne į policiją (nors gal ir ten galima), bet į vartotojų teises reikia.

VA:

QUOTE(*Passion* @ 2012 11 22, 10:29)
Aš truputį info daugiau žinau.  blush2.gif  Labainoriu.lt ir Dyl.lt  yra viena įmonė, nepamenu tiksliai kaip ji vadinasi, berots UAB Hargus, ar Hardus. Nežinau ar jie oficialiai jau paskelbę bankrotą, tačiau yra tikrai arti to. Nuo lapkričio 12d. internetines svetaines labainoriu.lt ir dyl.lt perpirko kita grupinių portalų įmonė, tačiau jie nepirko visos įmonės su skolom ir dar ten velniai žino kuo, o pirko tik intenetinę svetainę, visos skolos kaip ir buvo, taip ir liks senajai įmonei. Užjaučiu tuos kurie ten pirko iki lapkričio 12d., nes tikriausiai nei prekių nei paslaugų nei pinigų nebesulauks...  unsure.gif

QUOTE(ReginaV @ 2012 11 29, 11:54)
Mergaites, padarykim sarasa, ir kur siuo metu pavojinga pirkti, surasykit prasom, kas ka tiksliai zinote apie bankrutavusias ir neveikiancias kontoras:
1. labainoriu.lt
2. dyl.lt

Iš dyl.lt ir labainoriu.lt buvo pavojinga pirkti. Pirkti po lapkričio 12d nėra baisu, nes prekes tikrai gausite. Jeigu esate pastabūs, tai pamatysite kas perpirko svetaines labainopriu.lt ir dyl.lt smile.gif Užeikite į kontaktus, pažiūrėkite įmonės rekvizitus ir palyginkite su vienu iš portalų, kurį manau visos neblogai žinote biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 30 lapkričio 2012 - 08:59
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 30, 00:31)
tik kad daznai pradines kainos neatitinka realybes smile.gif

Paprastai žiūriu už kiek perku. "Pradinės kainos" grupinėse svetainėse dažniausiai jokios informacijos neneša.
Atsakyti
kaip manot ar verta tuos cd pirkti, reali kaina
http://grupinis.lt/v...ija?show_more=1
Atsakyti