Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 28, 14:38)
http://grupinis.lt/p...dNaujasDizainas

Gal jau kas atsiėmė ir išbandė?  bigsmile.gif  kartojasi akcija

Grožio paslaptis iš tolimojo Maroko! 19 Lt už 49 Lt vertės itin naudingą argano aliejų JOLIETTE odos, nagų ir plaukų priežiūrai

as naudoju si alieju thumbup.gif Esu patenkinta. niekuo nesiskiria nuo pries tai naudoto is kvapu namu wub.gif
Atsakyti
Ir aš "pasimoviau" ant "labai noriu". Pirkau "15Lt už 39Lt vertės odos gaminių balzamą (250g) visoje Lietuvoje!" Neturėjau laiko rūpintis šiuo reikalu, bet ryt-poryt bandysiu. Pinigai nedideli, neverksiu, jei neatgausiu, tačiau ir tokia suma kasdien ant žemės nesimėto. ax.gif

Dėl paties balzamo: geras dalykas, esu pirkus prieš porą metų gerokai brangiau, jokie impregnatai neapsaugo batų nuo drėgmės ir gatvės druskų taip patikimai. good.gif Bet! Šiandien IKI nusipirkau panašų nukainotą balzamą 300 gr už 6,29 Lt hihihi.gif (kainavęs 6,99 Lt). Šioje pakuotėje nėra tarpinio dangtelio ir kempinėlės, bet gi kempinę bet kokią gali nusigriebti. hihihi.gif Ant dėžutės rašo, kad gamintojas... bla bla bla... (nepamenu hihihi.gif ) Vokietija.

Žodžiu... doh.gif

O štai "89 Lt už 150 Lt vertės kokybiška ir patogia daugiafunkce sumuštinių skrudintuve CLATRONIC su keičiamais kepimo paviršiais" esu patenkinta. good.gif

http://grupinis.lt/l...pimo-pavirsiais
Atsakyti
Kaip manote ar geras daiktas? g.gif
Stilinga alternatyva tradicinei muilinei! Tik 39 litai už 99 litų vertės modernaus dizaino 250 ml talpos jutiklinį skysto muilo dozatorių iš nerūdijančio plieno
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 28, 08:42)
Sioje temoje rasiau kaip baigesi ir ka atrase smile.gif

skaičiau temoje ,kad FB buvo rašyta,kad nepatenkintiems dėl skalbimo miltelių grąžins pinigus arba apkeis.
Gal Jūsų pasisakymą praleidau unsure.gif
Ar kas nors ryžosi atgauti pinigus dėl pasibaigusio galiojimo laiko?

Atsiėmiau skirtingomis dienomis 2 merinosų vilnos vaikiškus įdėkliukus.Vieni supakuoti į firminę danišką pakuotę,o kiti užspaudžiamame maišelyje su lietuvišku aprašymu ant lipduko.
Atsakyti
Dar toks klausimas: skaiciau kad dauguma panaudoja kazkokius kuponus 10 lt is kur jus gavote? As daug perku viskuo dar nekarto nieko dovanu neatsiunte g.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 11 29, 00:34)
Dar toks klausimas: skaiciau kad dauguma panaudoja kazkokius kuponus 10 lt is kur jus gavote? As daug perku viskuo dar nekarto nieko dovanu neatsiunte  g.gif

Grupinis.lt buvo į emailą atsiuntęs su trumpu galiojimu,dar buvo galima išlošti kodus kino žaidime.
Beta.lt registruojant emailą buvo galima gauti kodą iki 11.8
Kuponai.lt už rekomendacijas:
https://kuponai.lt/rekomenduok/
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 11 29, 01:08)

tų dozatorių pilna parduotuvėse, mačiau tomas philipse, bauhove, tik vat kainos nepasakysiu.
Atsakyti
As tai isvis manau, kad reik turbut baigt su tais pirkimais is "akciju", labai jau daug nesklandumu, problemu ir t.t. Va ir dabar laukiu, kuo baigsis situacija su Silko tapybos kursais, kurie taip ir neivyko... Vangiai atrasineja i laiskus, "maitina" pazadais ir t.t.

Daugiau nemalonumu, nei malonumo isigyjant akcijines prekes....O dar kiek nusiperkam "fuflo" visokio... doh.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vis paskaitau temą, tai tik koks kas 10tas komentaras, kad patenkinto, nes sėkmingai apispirkote g.gif

Mano "svajonė" būtų, kad atsidarytų koks portalas, kur nepardavinėtų kinietiško šlamšto, o tik žinomų ženklų prekes.
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 11 28, 17:46)
Mergaites,
ka tik suzinojau is savo drauges, kad ji negavo prekiu is labainoriu.lt bash.gif    ir nieks neatsako, nei i el. laiskus nei i skambucius.

Mergaites, padarykim sarasa, ir kur siuo metu pavojinga pirkti, surasykit prasom, kas ka tiksliai zinote apie bankrutavusias ir neveikiancias kontoras:
1. labainoriu.lt
2. dyl.lt
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 11 29, 11:54)
Mergaites, padarykim sarasa, ir kur siuo metu pavojinga pirkti, surasykit prasom, kas ka tiksliai zinote apie bankrutavusias ir neveikiancias kontoras:
1. labainoriu.lt
2. dyl.lt

Dar dadeciau ir pardavejus, kurie parduoda nekokybiskas prekes arba aplamai net neegzistuoja, apgaudineja ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Cheerafa @ 2012 11 28, 18:07)
gal kasnors pirkto toki kompiuteri?
http://www.kasdienpo...mpaign=kartu.lt

Toki kompiuteri esu maciusi po 9 dol. internetinese kinieciu parduotuvese (is ten siuntimas nemokamas) ax.gif

Va, pvz kompiuteris, dar toks

Bet jau akcijoj lietuviu, kokia pradine kaina fool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apuokiuk@s: 29 lapkričio 2012 - 14:28