Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(delfiuka @ 2012 11 27, 18:52)
Gal kas pirko antklode "keturi metu laikai" ir jau atsieme is sio pasiulymo?

Pakuotej buvo viena plona anklode be jokiu spaustuku, tai kur tos zadamos dvi dalys, kurias galima susegti?  Cia tik man tokia pakliuvo ar visi tokias gaus? Parasiau i beta, bet turbut vel keturias dienas atsakymo lauksiu...

Gal sumaise ir dave kita antklode? Ar ant pakuotes uzrasyta, kad tikrai "4 metu laiku"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 27, 20:00)
Gal sumaise ir dave kita antklode? Ar ant pakuotes uzrasyta, kad tikrai "4 metu laiku"? g.gif

Atsiimdama dar paziurejau, ar tikrai cia ta anklode. Aisku, pakuote tokia, kad yra permatomas maiselis ir keli paprasti lipdukai, kas gamintojas ir prekes pavadinimas, tai galvoju, gal ir kitus tuos lipdukus ant ne tu anklodziu suklijavo? Kokia garantija, kad paprasiusi pakeist vel paprastos antklodes negausiu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 11 27, 10:44)
Čia žakardinis audinys, jei jis standus, tai - tik kokybės rodiklis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 11 27, 19:08)
Atsiimdama dar paziurejau, ar tikrai cia ta anklode. Aisku, pakuote tokia, kad yra permatomas maiselis ir keli paprasti lipdukai, kas gamintojas ir prekes pavadinimas, tai galvoju, gal ir kitus tuos lipdukus ant ne tu anklodziu suklijavo? Kokia garantija, kad paprasiusi pakeist vel paprastos antklodes negausiu?  doh.gif

Na jo, ta antklodė labai suvyniota vakuumo pagalba, tikrai nėra kaip patikrinti, vien paprastas lapeliukas prilipdytas ant maišo (tiesa, gamintojo tai nėr, tik šalis-Lenkija) ir tai gan lengvai nuimamas. Mano buvo "4metų laikai" irgi pakavau namie su abejone kas te bus viduj-bet man pasisekė ax.gif :
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu apie siuos irankius?
http://beta.lt/kauna...track_type=name
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 11 27, 19:10)
Gal kas turi atsiliepimu apie siuos irankius?
http://beta.lt/kauna...track_type=name

Mano manymu jau geriau delimano irankiai nei sie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zytos @ 2012 11 27, 20:46)
Na jo, ta antklodė labai suvyniota vakuumo pagalba, tikrai nėra kaip patikrinti, vien paprastas lapeliukas prilipdytas ant maišo (tiesa, gamintojo tai nėr, tik šalis-Lenkija) ir tai gan lengvai nuimamas. Mano buvo "4metų laikai" irgi pakavau namie su abejone kas te bus viduj-bet man pasisekė ax.gif :

Tai gavot dvi susisegancias antklodes? O siaip kaip kokybe, ar patinka? Svarstau pareikalaut grazinti pinigus ir nusipirkt ta pacia antklode, tik dvigule, nes ankstesniuose pasiulymuose tik viengule pardavinejo.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2012 11 13, 16:41)
Del skalbimo milteliu beta.lt puslapyje facebooke parasyta "Radome jūsų akciją, atsiprašome už suklaidinimą. Išsiaiškinsime, ar visa siunta buvo su pasibaigusiu galiojimo laiku. Jei informacija pasitvirtins, visiems pirkėjams pakeisime prekes arba grąžinsime pinigus.".

kažin kaip baigėsi?
Pati irgi turiu nusipirkus,dar neatidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 11 26, 20:02)
gal kas jau pirko  blush2.gif 

16 litų už 33 litų vertės 3 dailaus dizaino keraminių pakabinamų oro drėkintuvų rinkinį

http://beta.lt/vilni...track_type=name

QUOTE(Lina U. @ 2012 11 27, 10:44)
Sveiki,
pas mane kaba. Man visai patinka.

O pas jus normaliai išgaruoja vanduo? Nusipirkau, pakabinau, bet kad jie nesušyla tiek, kad vanduo garuotų, nors radiatoriai normaliai šildo doh.gif Per dvi savaites net pusė neišgaravo, tai ir poveikio jokio visiškai verysad.gif Nebent dėl grožio laikyti, kaip vazas ar pan. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti

O pas jus normaliai išgaruoja vanduo? Nusipirkau, pakabinau, bet kad jie nesušyla tiek, kad vanduo garuotų, nors radiatoriai normaliai šildo doh.gif Per dvi savaites net pusė neišgaravo, tai ir poveikio jokio visiškai verysad.gif Nebent dėl grožio laikyti, kaip vazas ar pan. doh.gif doh.gif doh.gif

Pas mane irgi lėtai garuoja, bet mes dar pasistatę drėgmės matuoklį, tai drėgmę normaliai rodo. Net nežinau kokiu greičiu turėtų garuoti.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 11 27, 22:58)
kažin kaip baigėsi?
Pati irgi turiu nusipirkus,dar neatidaryti.

Sioje temoje rasiau kaip baigesi ir ka atrase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 11 27, 22:53)
O pas jus normaliai išgaruoja vanduo? Nusipirkau, pakabinau, bet kad jie nesušyla tiek, kad vanduo garuotų, nors radiatoriai normaliai šildo  doh.gif  Per dvi savaites net pusė neišgaravo, tai ir poveikio jokio visiškai  verysad.gif  Nebent dėl grožio laikyti, kaip vazas ar pan.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As turejau kitokius didesnius is Senuku tai buvo thumbup.gif per viena para puse isgaravo, bet pas mus labai silta ir sausa doh.gif tai viena dukra "netyciai" smile.gif sudauze, o kitas kazkodel iskylo, gal nuo amziaus ( ~4-5 m)
Atsakyti