Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 23, 16:28)
Sandarus, nesioju rankinej, kai reikia, niekad neissipyle niekas smile.gif ana visa ziema naudojom, sia toliau naudosim  smile.gif

Mano vienas taip pat nera sandarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 11 25, 17:41)
Mano vienas taip pat nera sandarus  ax.gif

Nekokybiskas, esu toki irgi nusipirkus smile.gif jei viskas ok, sandarus jie
Atsakyti
Ar kam nors teko betoje grąžinti kuponą praėjus 7 dienoms po įsigijimo? Jie patys nesilaiko savo sąlygų, tai gal turiu teisę g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 26, 10:09)
Ar kam nors teko betoje grąžinti kuponą praėjus 7 dienoms po įsigijimo? Jie patys nesilaiko savo sąlygų, tai gal turiu teisę  g.gif

manau,kad turite teisę. Reikalaukit.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 26, 11:16)
manau,kad turite teisę. Reikalaukit.

Parašiau grąžinimo formą, laukiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
Arbatinis
Nepirkit, kas turit indukcines, nes tai ūžia doh.gif , atrodo, kad ir kaimynai girdi.
Atsakyti
http://beta.lt/kauna...laikancia-pasir
gal kas turit tokia ..?
Atsakyti
http://www.akcijatau...mpaign=kartu.lt

sveiki, ar kas bandete?
Atsakyti
QUOTE(amileta @ 2012 11 26, 12:26)

jau turiu ir kelias naktis ją "bandau", tai potyriai tokie: pirkau žieminį variantą. Tai ji iš dviejų knopkėm susegamų dalių. Viena dalis storesnė, tai dabar po ta ir miegu. Lengva, bet neblogai apglunda, nešalta po ja (na pas mus namie irgi nėr šalta), prakaitai neišpylė. Sakyčiau, kad gera (o kai dar pavyko ir nuolaidėle pasinaudot...). Tik va jokių etikečių nebuvo,tik ant maišo buvo matmenys, pavadinimas ir kad pagaminta Lenkijoje ir jokios sudėties ir info kaip prižiūrėti/skalbti g.gif Na tai pakolkas tik toks minusas.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 24, 11:49)
turim dengtas balta keramika. Lengvos, rankenos kliba. Parašyta,kad tinka visokių tipų viryklėms, bet nepasakyčiau. Pvz. elektrinėje trūksta ,,masės'' reikia kepti ant aukščiausio pajėgumo,norint kad kažkas vyktų. Tuo tarpu su sunkiais indais, tarkim Zepter užtenka pirmųjų kepimo padėčių. Ant dujnės viryklės šitos keptuvės jos tinkamos. Man kur kas labiau patiko Bohemijos berods keramika dengtos keptuvės, sunkios, rimtos. Dar patiko Shvitzerland ( sorry, jei suklydau rašydama) marmuru dengta keptuvė. Ten tai masė, sunki, gili, super.

Ech, kaip tik gundziausi pirkt doh.gif Patarkit, kur pirkote tas, kurios patiko.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 11 26, 11:06)
Arbatinis
Nepirkit, kas turit indukcines, nes tai ūžia  doh.gif , atrodo, kad ir kaimynai girdi.

O be to uzimo,siaip viskas tvarkoje?Nes gundausi siuo arbatinuku.
Dekoju.
Atsakyti
Atsiemiau siandien NABAT vilnonines kojines, kazkodel turiu itarimo, kad vilnos ten kurkas maziau nei raso (o raso 99%) g.gif
Atsakyti