Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 24, 13:06)
Atsiemiau vakar O.B. ta pigia pakuote, nemanau, kad ten kazkas negerai su jais smile.gif

Ir kojines:

Šaltoms rudens ir žiemos dienoms! 11 litų už 24 litų vertės dailias ir ypač šiltas vyriškas arba moteriškas kojines su angoros pluoštu

Fainos kojines, bet kaina ispusta, 24 jos tikrai nekainuoja, nes esu analogiskas pirkus ana ziema turgelyje smile.gif bet kai emiau uz 1 lita su kuponu, tai super.

Nuoroda

Kojines fainos, bet ziauriai dazo kojas ( bent jau juodos ) , turbut reiketu pirma isplauti g.gif . bet kaip uz 1.80 ( 11-10 lt. nuolaidos kuponas+0.8 bankas ) visai neblogai ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ar kas nors pirkote Rustiles patalyne?
Patalyne

Neskista ji? Nesiburbuliuoja? Dazo? Pagal medziagos piesinukus kazka panasaus pirkau turguje uz akcijine kaina, tai tada visai nebloga kokybe - metus naudojam - kaip nauja.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 23, 11:02)
Gal kas lankėsi?  g.gif

http://beta.lt/vilni...-druskininkuose

Poilsis, kurio tikrai nusipelnėte! 159 litai už 280 litų vertės romantišką poilsį dviem asmenims su pusryčiais ir vakariene 3 žv. viešbutyje DE LITA Druskininkuose

Viskas čia labai puiku. Puikus viešbutis, nuostabus personalas, skanus valgis. Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miuzetė @ 2012 11 24, 12:36)
Viskas čia labai puiku. Puikus viešbutis, nuostabus personalas, skanus valgis. Rekomenduoju smile.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2012 11 24, 12:25)
Sveikos  4u.gif
Ar kas nors pirkote Rustiles patalyne?
Patalyne

Neskista ji? Nesiburbuliuoja? Dazo? Pagal medziagos piesinukus kazka panasaus pirkau turguje uz akcijine kaina, tai tada visai nebloga kokybe - metus naudojam - kaip nauja.

Rustiles patalyne tai ta pati patalyne,kuria galima isigyti www.patalynespasaulis.lt . Užsisakinėjau iš patalynės pasaulio, o ant įpakavimo UAB Rustilė. Patalynė puiki - (medvilninė), stora, neskysta, atrodo,kaip nesunaudojama biggrin.gif nedažo, gerai skalbiasi smile.gif

Beje, pati Rustile internetines prekybos kolkas nevykdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 24 lapkričio 2012 - 12:25
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 24, 13:15)
Rustiles patalyne tai ta pati patalyne,kuria galima isigyti www.patalynespasaulis.lt . Užsisakinėjau iš patalynės pasaulio, o ant įpakavimo UAB Rustilė. Patalynė puiki - (medvilninė), stora, neskysta, atrodo,kaip nesunaudojama biggrin.gif nedažo, gerai skalbiasi smile.gif

Beje, pati Rustile internetines prekybos kolkas nevykdo.

Aciu, padejote apsispresti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 11 23, 23:29)
Pirkau keraminį peiliuką ir daržovių skutuką bei lempelę,jungiamą į elektros lizdą su aromaterapine funkcija.Vieną Betoj,kitą Grupiniam.Nes gavau iš abiejų po 10Lt dovanų-reikėjo išnaudot  mirksiukas.gif Patiko

O as va butent tuo skustuku ir peiliuku nusivyliau.zaisliniai man jie atrodo.esu pirkusi jau daugybe kuponu ir iki siol buvo viskas gerai ir laiku.o va vakar jau pirmi nemalonumai biggrin.gif guminių batų nebuvo nors jau seniai turejo but ir kojiniu su avies vilna sake neatvezta
Atsakyti
Gal kas jau turi toki laikroduka?Kaip jis?Nes jau ne pirma karta matau ji pardavime.
http://beta.lt/klaip...track_type=name
Atsakyti
Pasiemiau sushi is dao thumbup.gif labai patio, tikrai nesiskyre komplektas pirkatas su koponu ir perkant uz pilna kaina

http://grupinis.lt/k...is---stokholmas
o gal kas bandete sita kelione? Kaip ispudziai, ar nebuvo jokiu nemaloniu staigmenu?
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2012 11 24, 12:23)
Kojines fainos, bet ziauriai dazo kojas ( bent jau juodos ) , turbut reiketu pirma isplauti  g.gif . bet kaip uz 1.80 ( 11-10 lt. nuolaidos kuponas+0.8 bankas ) visai neblogai  ax.gif

Vakar visa diena isbuvau su tom kojinem ir visos pedos nusidaze (mano kojines pilkos) doh.gif Ir labai seriasi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(maltakava @ 2012 11 24, 22:20)
Gal kas jau turi toki laikroduka?Kaip jis?Nes jau ne pirma karta matau ji pardavime.
http://beta.lt/klaip...track_type=name

Buvo temoje atsiliepimu, kad labai nekoks unsure.gif
Atsakyti
Paaiskinkite man tundrai ka reiskia kupono galiojimo terminas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2012 11 25, 15:56)
Paaiskinkite man tundrai ka reiskia kupono galiojimo terminas? biggrin.gif

Per ta laiką reikia atsiimti preke ar pasinaudoti paslauga smile.gif
Atsakyti