Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(RUSNEX @ 2012 11 23, 17:25)
Gal turit kokių atsiliepimų apie KAISERHOFF keptuves iš beta.lt

Atsiliepimu neturiu, bet kainos pradines tikrai neatitinka realybes schmoll.gif Ta maziausiai, kuri pas juos 29 lt su akcija is tikruju be jokiu akciju kainuoja 35 lt.
Atsakyti
na va siandien atsiimiau vyriskas slepetes esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 11 23, 14:32)
O kodėl švaistot pinigus neįsigilinus?  smile.gif

Reikėjo užsiregistruoti pardavimų portale ir savo el.p. adresu gauti kuponą, kurį reikia atsispausdinti.
Nors rašo, kad užtenka pasakyti kodą, bet paprastai reikalauja popierinio kupono.

Kad pinigai neprapultų (juk ir 10 Lt gatvėj nesimėto), skambinkitės nurodytais telefonais ir tarkitės. Grąžins pinigus į sąskaitą arba atsiųs kuponą į el. p.  mirksiukas.gif

Nieko dar nemokėjau smile.gif Tiek to, neprasidėsiu išvis su tokiais pirkimais, geriau parduotuvėj man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 11 23, 15:20)

QUOTE(Gendre @ 2012 11 23, 15:50)
Sandarus, nesioju rankinej, niekad neissipyle
Geras. drinks_cheers.gif
"Kūdikis" pastoviai nešiojasi, niekada bėdų neturėjo.

QUOTE(Saulužė @ 2012 11 23, 19:59)
Nieko dar nemokėjau smile.gif
Todėl ir negavot jokio kupono. biggrin.gif

O parduotuvėj, be abejo, gerai, kai pasižiūri, pačiupinėji - žinai, kad ne katę maiše perki.

Bet brangesnę prekę galima nusižiūrėti parduotuvėj, o nusipirkti "grupiniuose" gerokai pigiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena na aš irgi apsigavau tai ne tas žodis nupirkau

Batu deze Gavau kažkokį maiša ir jo kaina tikrai iki 10 lt o pirmine verte 59 tai jau iš vis beprotybe
Atsakyti
http://www.akcijatau...mpaign=kartu.lt

šiandien Rimi pirkau po 4,99 4u.gif
Atsakyti
http://www.ciumpam.l...mpaign=kartu.lt

nu bet svajokliai... iš kur jie tokias kainas traukia doh.gif

http://www.sportsdir...olcode=41105599
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 23 lapkričio 2012 - 23:42
Pirkau keraminį peiliuką ir daržovių skutuką bei lempelę,jungiamą į elektros lizdą su aromaterapine funkcija.Vieną Betoj,kitą Grupiniam.Nes gavau iš abiejų po 10Lt dovanų-reikėjo išnaudot mirksiukas.gif Patiko
Atsakyti
QUOTE(RUSNEX @ 2012 11 23, 17:25)
Gal turit kokių atsiliepimų apie KAISERHOFF keptuves iš beta.lt

turim dengtas balta keramika. Lengvos, rankenos kliba. Parašyta,kad tinka visokių tipų viryklėms, bet nepasakyčiau. Pvz. elektrinėje trūksta ,,masės'' reikia kepti ant aukščiausio pajėgumo,norint kad kažkas vyktų. Tuo tarpu su sunkiais indais, tarkim Zepter užtenka pirmųjų kepimo padėčių. Ant dujnės viryklės šitos keptuvės jos tinkamos. Man kur kas labiau patiko Bohemijos berods keramika dengtos keptuvės, sunkios, rimtos. Dar patiko Shvitzerland ( sorry, jei suklydau rašydama) marmuru dengta keptuvė. Ten tai masė, sunki, gili, super.
Atsakyti
Atsiemiau vakar O.B. ta pigia pakuote, nemanau, kad ten kazkas negerai su jais smile.gif

Ir kojines:

Šaltoms rudens ir žiemos dienoms! 11 litų už 24 litų vertės dailias ir ypač šiltas vyriškas arba moteriškas kojines su angoros pluoštu

Fainos kojines, bet kaina ispusta, 24 jos tikrai nekainuoja, nes esu analogiskas pirkus ana ziema turgelyje smile.gif bet kai emiau uz 1 lita su kuponu, tai super.

Nuoroda
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 24, 12:06)
Ir kojines:

Šaltoms rudens ir žiemos dienoms! 11 litų už 24 litų vertės dailias ir ypač šiltas vyriškas arba moteriškas kojines su angoros pluoštu

Fainos kojines, bet kaina ispusta, 24 jos tikrai nekainuoja, nes esu analogiskas pirkus ana ziema turgelyje smile.gif bet kai emiau uz 1 lita su kuponu, tai super.

Nuoroda

As irgi tokias pasiemiau, siaip fainos, bet kazin ar 11 lt mokeciau uz juos, nekalbant jau apie 24lt doh.gif Prekybos centruose ar turguje galima tokias isigyt iki 10 lt smile.gif
Beja, mano koja 37 dydzio, bet jau taip ant ribos man jos. O vat drauge atsiminejo veliau, tai pas ja jau didesnio dydzio.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 24, 12:10)
As irgi tokias pasiemiau, siaip fainos, bet kazin ar 11 lt mokeciau uz juos, nekalbant jau apie 24lt  doh.gif Prekybos centruose ar turguje galima tokias isigyt iki 10 lt smile.gif
Beja, mano koja 37 dydzio, bet jau taip ant ribos man jos. O vat drauge atsiminejo veliau, tai pas ja jau didesnio dydzio.

Nu va man atrodo, kad ar ne 10 as mokejau turgelyje... Nugasdinai, as nepasimatavus dar esu, koja 39 rolleyes.gif
Atsakyti