Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

Kaip dabar matau stovi sveicaras prie stakliu ir gamina peilius, pagamines sudeda juos i grazia dezute kito sveicaro pagaminta, siuntinys atkeliauja i LT ir cia jis parduodamas uz kokius 60lt (17euru). Kaip grazu ,skamba kaip kaledine pasaka.
Vidutinis skaiciuojamas sveicaro atlyginimas apie 3500euru. Tvaju mat greiti tie sveicarai, kiek jie tu peiliu turi savo darbsciom rankytem padaryti kad sau atlyginimus uzdrbtu, mokescius susimoketu, prakeikti sveicaru verslininkai kad pelna turetu, nu vien zodziu. Svarbu kad visuose LT grupiniuose pilna tokiu puikiu prekiu, vokisku , sveicarisku ,danisku, suomisku ir visas tas geris praktiskai uz dyka. Tauta jau sunokus, taigi manau kad greitai bus pasiulyta isigyti unikaliu gaminiu, kaip antai Lietuvos gaublys, taip kad grupiniu pirkejai sekit spaudos pranesimus.
Atsakyti
oi gera juoko dozė , ačiū biggrin.gif
Papildyta:
Čia iš panašios serijos smile.gif Kad gyvenimas būtų linksmesnis bigsmile.gif
- Taip taip, užeikite pas mane!! Tai jūsų atostogų prašymas?
- Taip.
- Jūs ką, visai sąžinės neturite???!!! Jūs jokio supratimo neturite, kiek mažai jūs dirbate! Tuoj aš jums tai pademonstruosiu. Skaičiuokite kartu su manimi. Kaip žinote, metuose yra 365 dienos. Kiekvieną parą jūs miegate po 8 valandas, tai susumavus sudaro 122 dienas, lieka dar 243 dienos. Kiekvieną dieną jūs ilsitės 8 valandas, tai 122 dienos, lieka 121 diena. metuose yra 52 sekmadieniai, ir šiomis dienomis jūs, aišku, nedirbate, kaip ir visi žmonės. Kiek lieka? Iš viso 69 dienos. Jūs klausotės manęs? Skaičiuojate? Šestadieniais jūs dirbate tik pirmą dienos pusę, antroji - laisva, tai yra dar 52 pusdieniai arba 26 pilnos dienos. Liko 43 dienos. Skaičiuojam toliau. Kiekvieną dieną jūs turite 2 valandas pertraukos, iš viso išeina 30 dienų. Lieka dar 13 dienų. Iš viso metuose yra 12 šventinių dienų. Tai kiek gi liko??? Štai aš jums sakau ir rašau juodu ant balto - VIENA DIENA!!! ir ta - Sausio 1-oji! tą dieną niekas nedirba!!! Ir jūs dar prašote atostogų???!

QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 21, 23:26)
Man irgi smalsu, kokios mazdaug kainos, jei dviese, ka gali nusipirkti smile.gif

Kiek pasiklausinėjau tai Ir ten ir ten skanu, aptarnavimas kaip supratau Vingiuose gerenis ir tvarka geresnė, o vat dėl kainų kažkaip visos pratylėjo ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 22 lapkričio 2012 - 07:59
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 11 21, 15:32)
pirkom dvi liekninamasias kavas is labainoriu.lt,reikejo atsiimti urmo bazej...kiek vaziuojam tiek sako,kad neatvezta. siandien paskambinam nurodytu pardavejo telefonu,sako mes nepristatysim prekiu,nes labainoriu neatsiskaito su jais doh.gif  sako skambikites ir prasykite grazinti pinigus. skambinu-sako lapkricio 12d ta labainoriu perime kiti jau,tai dave ju kontaktini numeri,bet arba uzimta arba nieks nekelia doh.gif

QUOTE(linamog @ 2012 11 21, 15:33)
Tai viskas jau su jais, perpardave firma, pats nekelia ragelio. Delfi, kiek pamenu, apie juos rase.

Aš truputį info daugiau žinau. blush2.gif Labainoriu.lt ir Dyl.lt yra viena įmonė, nepamenu tiksliai kaip ji vadinasi, berots UAB Hargus, ar Hardus. Nežinau ar jie oficialiai jau paskelbę bankrotą, tačiau yra tikrai arti to. Nuo lapkričio 12d. internetines svetaines labainoriu.lt ir dyl.lt perpirko kita grupinių portalų įmonė, tačiau jie nepirko visos įmonės su skolom ir dar ten velniai žino kuo, o pirko tik intenetinę svetainę, visos skolos kaip ir buvo, taip ir liks senajai įmonei. Užjaučiu tuos kurie ten pirko iki lapkričio 12d., nes tikriausiai nei prekių nei paslaugų nei pinigų nebesulauks... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2012 11 21, 23:37)

o dabar svarstau, nu jo, negražu, va netikra vertė uždėta ir pan. g.gif Bet kitas dalykas, jei aš nenuvažiuoju į tuos pačius lenkus, arba neturiu noro ieškoti šio daikto bazėje ar kokiam turguje( o įtariu,kad jei rasčiau kainuotų brangiau) ir kad jį gaučiau patogioje vietoje esančiame prekių atsiėmimo punkte permoku 7 lt, ( duoklė grupiniam ir žmogui) tai nėra daug. Užkūrus mašina ir pajudėjus mieste per porą gatvių turbūt daugiau kuro sudegtų biggrin.gif (nepirkau tos maikytės, nes nereikalinga ji man, tiesiog šiaip, svarstau biggrin.gif) aišku, nekalba, kai už kokią keptuvę permoki 30 litų, o įsivaizduoji,kad pigiai nusipirkai biggrin.gif bet šiuo atveju, jei ji man būtų reikalinga, nesijausčiau super apvogta biggrin.gif o kad žmogus pirktų juk neuždės info, jog tikra vertė 7 zl, o čia akcija 14 zl biggrin.gif žinot man čia jau geriau rasti tokią info, sužinoti, kiek jos vertė ( pasiskaičiuoti,ar už tai,ką tau suteikia, tinka tokia permoka ir atrodo to verta), negu pirkti neiašku kokį šššš parsiųsta iš Kinijos ir sužinoti,kad jis realiai kainuoja pora litų, o aš sumokėjau kelias dešimtis... Nes šitas maikės antkainis man nėra toks didžiulis,kad jo nebūtų galima sumokėti grupiniam už patogų prekės įsigijimą ir pardavėjui už parvežimą jo iš Pl ir atvežimą į man reikalingą atsiėmimo punktą g.gif sakysit 100 proc. antkainis, bet ką galima už 14 lt nupirkti Lietuvoj....
Papildyta:
na, o dabar grįškim prie realybės biggrin.gif
ar kas turi šią lentelę?
http://grupinis.lt/k...austymo-lentele
39 Lt už 89 Lt vertės ilgaamžę, higienišką ir išskirtinio dizaino granitinę pjaustymo lentelę

va, o ant šito reikalo tai pykstu schmoll.gif
prieš kelis metus pirkau moters pasaulio parodoje ir mokėjau berods 85 litus.
Dabar jį grup. apsipirkimo puslapiuose leidžia po 14 litų.... Net bijau įsivaizduot,kokia jo tikra kaina...... doh.gif doh.gif doh.gif

http://beta.lt/kauna...track_type=name
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 22 lapkričio 2012 - 09:38
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 22, 09:35)

o gerai valo?
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2012 11 22, 10:40)
o gerai valo?

gerai, kaip už 14 litų, bet ne už 85 doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 22, 09:42)
gerai,  kaip už 14 litų, bet ne už 85  doh.gif  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Ir lygiai toks pats??? Man drauge vis pasakojo koki stebuklinga valikli mate, bet galvoju moket 80lt tai man gaila doh.gif O uz tiek tai butu galima ir pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 22, 10:35)

va, o ant šito reikalo tai pykstu  schmoll.gif
Dabar jį grup. apsipirkimo puslapiuose leidžia po 14 litų.... Net bijau įsivaizduot,kokia jo tikra kaina...... doh.gif  doh.gif  doh.gif

As tokia pirkau kazkokioje buitines chemijos parduotuveje g.gif Pradine kaina buvo apie 30 lt, as su nuolaida mokejau apie 17 lt. Gal ir neblogai valo, bet man ir tu 17lt nelabai verta buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 22, 09:35)
va, o ant šito reikalo tai pykstu  schmoll.gif
Dabar jį grup. apsipirkimo puslapiuose leidžia po 14 litų.... Net bijau įsivaizduot,kokia jo tikra kaina...... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Įdomu, kas gamintojas. g.gif
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 22, 11:23)
As tokia pirkau kazkokioje buitines chemijos parduotuveje  g.gif Pradine kaina buvo apie 30 lt, as su nuolaida mokejau apie 17 lt. Gal ir neblogai valo, bet man ir tu 17lt nelabai verta buvo wink.gif
Taip pat įdomu. Gal vis gi gamintojas kitas? g.gif

Jei kaina taip skiriasi, tai gal ir čia padirbiniai? Kai tik rinkoje išpopuliarėja kokia nauja efektyvi prekė/priemonė, gudragalviai-auksarankiai mikliai sumeta, kaip pasipelnyti iš to populiarumo. doh.gif
Atsakyti
Siaubas doh.gif

http://grupinis.lt/k...rbancioms-akims

Ir tie patys - kaina nuo 4 svarų

http://www.ebay.co.u...p...0&_from=R40

17 žmonių jau apsigavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 22 lapkričio 2012 - 12:08
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 22, 10:35)
va, o ant šito reikalo tai pykstu schmoll.gif 
Dabar jį grup. apsipirkimo puslapiuose leidžia po 14 litų.... Net bijau įsivaizduot,kokia jo tikra kaina......  doh.gif  doh.gif  doh.gif   

Esu isitikinusi, kad ne apie ta pati valymo akmeni kalbate, nes kiek esu maciusi parodose, tai visur pardavinejami brangesni ir kitos firmos valymo akmenys schmoll.gif .
QUOTE(ENIGMA @ 2012 11 22, 10:40)
o gerai valo?

Brangesni valo zymiai geriau ir daaaaug ekonomiskiau. Isbandziau abu mirksiukas.gif . Daugiau is betos nepirkciau schmoll.gif .

QUOTE(aureka @ 2012 11 22, 11:53)
Ir lygiai toks pats??? Man drauge vis pasakojo koki stebuklinga valikli mate, bet galvoju moket 80lt tai man gaila  doh.gif  O uz tiek tai butu galima ir pabandyt  smile.gif

Uz 80lt tikrai uztektu ilgiau nei metams, o si sunaudojau beveik per 2 men neipatingai daznai naudodama, nes nelabai patiko. Bet turet ypatingoms demems gal ir verta, jei daznam valymui nenaudosit (pvz. as su akmeniu is betos isvaliau markerio didele juoda deme ant sviesaus azuolinio darbo stalo) mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2012 11 22, 12:07)
Siaubas  doh.gif 

http://grupinis.lt/k...rbancioms-akims

Ir tie patys - kaina nuo 4 svarų

http://www.ebay.co.u...p...0&_from=R40

17 žmonių jau apsigavo  doh.gif
Bet vertė!.. blink.gif Tikrai verčia iš koto... mega_shok.gif

Jau su siuntimu iš UK viso labo būtų £8.98 doh.gif

Bet gal reikia nusipirkti iš ebay? mastau.gif Turėtų būti neblogas dalykas. biggrin.gif Ačiū, kad užrodei. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 22 lapkričio 2012 - 13:02