Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(lugne @ 2012 11 21, 19:55)
Gal kas pirkot bambukinį lovos staliuką kompiuteriui? http://grupinis.lt/k...aistui-pasideti
Jau senokai jis pardavinėjamas įvariuose portaluose, tai sakau, gal yra ir atsiliepimų ax.gif
Noriu vyrui dovanų kalėdoms nupirkti, jis mėgėjas lovoj su kompu pasivartyt, bet jei koks skystas, tai sarmata bus po to dovanot...

As turiu ax.gif Daiktas puikus, tvirtas, grazus mirksiukas.gif To pasikelimo nelabai tereikia. Puodeliui vieta, pelytei... Teko gulet lovoj, tai buvo naudingas. Turim ir specialu kavos staliuka lovoje, irgi bambukini, tai irgi superinis, Zanoje pirkom. Kiekvienas su savo funkcija, tad geriau abu tureti smile.gif Siame ir vedinimo angeles. As nesigailiu, tiek kad pirkau anksciau uz 99 Lt, siandien ziuriu 79Lt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atejau ir as pasidalinti
1. pacioje betos.lt kontoroje jau antra karta bande isdurti- ideda maziau prekiu, negu reikia, ypac kai perki daug vienos rusies prekiu prekiu cool.gif
2. pati beta.lt atsiuncia ne visuss kuponus, pvz per uzklausa "mano kuponai " i maila atsiuncia toli grazu ne visus galiojancius
Taip man buvo su milteliais- pirkau 5 pokus, vienas kuponas " pasiklydo ", su ob tamponais, su kojinem , zodziu tenka viska tikrinti per banko mokejimus doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2012 11 21, 19:51)
As turiu  ax.gif Daiktas puikus, tvirtas, grazus  mirksiukas.gif To pasikelimo nelabai tereikia. Puodeliui vieta, pelytei... Teko gulet lovoj, tai buvo naudingas. Turim ir specialu kavos staliuka lovoje, irgi bambukini, tai irgi superinis, Zanoje pirkom. Kiekvienas su savo funkcija, tad geriau abu tureti  smile.gif Siame ir vedinimo angeles. As nesigailiu, tiek kad pirkau anksciau uz 99 Lt, siandien ziuriu 79Lt  doh.gif  lotuliukas.gif

As labai bijau,kad nebutu koks bruokotas,nelygiai padarytas,nes kiek cia dabar atsiliepimu paskaitai,labai daug,kad viskas labai prasta.
Bet kad jau pirkot is grupinio,tai matyt patikimas daikats....reikes ciupt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 11 21, 20:50)
As labai bijau,kad nebutu koks bruokotas,nelygiai padarytas,nes kiek cia dabar atsiliepimu paskaitai,labai daug,kad viskas labai prasta.
Bet kad jau pirkot is grupinio,tai matyt patikimas daikats....reikes ciupt thumbup.gif

o man idomu ar jis susilanksto, ar kojos nesilanksto, nes galvoju kaip su padejimu, kai nenaudoji g.gif
Atsakyti
Esu pirkusi kuponą restorane "Vingriai", tai nenusivyliau maistu, buvo skanu ir gražiai patiekta. Tik jei norit paragauti arabiškų patiekalų, reikia turėti omeny, jog berods pirmadieniais arabiškų patiekalų virtuvė nedirba, mes kaip tik tada ir pataikėm.
Atsakyti
QUOTE(zolia @ 2012 11 21, 21:09)
Esu pirkusi kuponą restorane "Vingriai", tai nenusivyliau maistu, buvo skanu ir gražiai patiekta. Tik jei norit paragauti arabiškų patiekalų, reikia turėti omeny, jog berods pirmadieniais arabiškų patiekalų virtuvė nedirba, mes kaip tik tada ir pataikėm.

ačiū už atsakymą, gal galite smulkiau parašyti kas tuomet įėjo į kuponą ax.gif
Atsakyti
http://grupinis.lt/v...us-marskinelius 35 lt? juokinga ziureti doh.gif

http://moda.allegro....2761337703.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 21 lapkričio 2012 - 22:38
QUOTE(MajaLi @ 2012 11 21, 22:37)

Graudu, sakyčiau, o ne juokinga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2012 11 21, 22:27)
ačiū už atsakymą, gal galite smulkiau parašyti kas tuomet įėjo į kuponą  ax.gif

Man irgi smalsu, kokios mazdaug kainos, jei dviese, ka gali nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2012 11 21, 23:53)
Graudu, sakyčiau, o ne juokinga  unsure.gif

Ir nupirkta pakankamai nemazai...
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2012 11 21, 09:48)
http://beta.lt/visa-...uva-lenco-tt-28?
Gal kas pirkot? Dukra labai nori plokštelių, bet kai nežinau, ar tas noras nepraeis vieną kartą pasiklausius, tai gaila pirkti rimtą aparatą (bet kad šitą nupirkus nenorėčiau, kad jau paskui visai į plokšteles nenorėtų žiūrėt smile.gif)

eiline apgaule...realiai Latvijoje jo kaina iki 40 latu, Lenkijoje apie 160 zlotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2012 11 21, 23:53)
Graudu, sakyčiau, o ne juokinga  unsure.gif

Pas juos sandelyje ir guli dezes kur nurodyta allegro parduotuve smile.gif
Atsakyti