Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

http://www.pasiulymu...mpaign=kartu.lt

mergaitės ką manote apie šį atidarytuvą?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 11 16, 12:31)
aaa,nu gal nuo valgytojų priklauso? mano draugės gimtadienis buvo,tai patiekalas patenkino berods 7 beveik 30metes mergaites smile.gif

oi nepatikesiu, nes mes neesam labai edrus, bet mum net neusteko, is kart ejom i kita kavine
Atsakyti
http://www.kasdienpo...mpaign=kartu.lt
nu šito aš irgi išsigąsčiau ir taip rėkčiau lotuliukas.gif

Kaip šios kelnės?

http://piguperku.eu/...mpaign=kartu.lt
Atsakyti
O tos vaikiskos frotines pedkelnes nera pamazintos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 11 18, 12:25)
O kas blogai su tuo kepimo kilimeliu? g.gif

Kadangi lyginu saviškį su mamos, tai jos tvirtesnis, storesnis...Pirmąkart kepant visas persismelkė riebalais (kepiau be jų), susitraukė..Žodžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2012 11 18, 13:10)
as irgi jomis gundausi, bet negi negalima vienu metu uzsakyti skirtingu dydziu? g.gif Noriu abiem dukrom paimt, bet leidzia uzsakyti tik viena dydi g.gif Man reiktu su siuntimu, tai neapsimoka siustis du siuntinius ir uz abu moketi siuntimo mokesti schmoll.gif

QUOTE(Darling @ 2012 11 18, 13:21)
Galima pirkti ir skirtingų dydžių, tik reikia kiekvieną kartą įkelti į krepšelį (puslapio apačioj prieš apmokėjimą) ir tada per vieną kartą sumokėti. Nemanau, kad jie siųstų kelis siuntinius g.gif

drinks_cheers.gif
tam ir yra krepselio funkcija,kad vienu kartu sumoketi uz kiek norite prekiu ir uz atvezima. Taciau jei rinksites skirtingu pardaveju prekes, ju kartais ir nesugrupuoja, bet vistiek atveza i namus, tiek kiek yra tu prekiu, nors realiai sumokama uz viena atvezima. Tarkim pirkot 4 skirtingas prekes su pristatymu, sumokejot 10 lt uz atvezima tai tiketina kad pas jus gali kurjeris ir 4 kart ataziuot, priklauso nuo to,kaip pardavejai greitai pristato prekes i isveziojimo punkta 4u.gif o gali ir per viena, du kartus viska atvezt
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2012 11 17, 17:00)
4u.gif Gal yra pirkusių iš Beta.lt "Saldesniems sapnams! 99 litai už 220 litų vertės VALENTINI BIANCO arba 109 litai už 240 litų vertės PIERRE CARDIN satino patalynės užvalkalų komplektą"? Labai jau gundausi  ax.gif
PATALYNĖ
Kokie būtų atsiliepimai?

Aš irgi susižavėjau šia patalyne, o būtent Valentini bianko Tokyo modelis. Atsiėmimas nuo gruodžio 10 rolleyes.gif ... tai reiks palauktiKai gausiu reikės čia parašyti smile.gif. Gaila kad neradau atsiliepimų apie ją. Surizikuoti nutariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2012 11 18, 13:40)

Mane irgi domina g.gif

Vyriškos apatinės termo kelnės
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2012 11 18, 15:48)
Aš irgi susižavėjau šia patalyne, o būtent Valentini bianko Tokyo modelis. Atsiėmimas nuo gruodžio 10  rolleyes.gif ... tai reiks palauktiKai gausiu reikės čia parašyti smile.gif. Gaila kad neradau atsiliepimų apie ją. Surizikuoti nutariau biggrin.gif

Man tai nepatinka, kad paklodės nėra.............. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 11 18, 22:21)
Man tai nepatinka, kad paklodės nėra.............. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Kiek esu pirkusi visada tokiose rinkiniuose nera paklodes
Atsakyti
Kailinė liemenė. Ar verta, gal žinot kainas kiitur? Ar nesišeria, ar neaplips drabužiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 11 19, 10:17)

Maximoje tokia ziurinejau, tik balta, be rastu, su nuolaida kainavo 24.99lt, be nuolaidos 49.99lt smile.gif Tai kad pradine kaina nurodyta grupiniam nemanau, kad reali smile.gif
Atsakyti