niekam nerekomenduoju sios akcijos. brunos higiena trunka 15min. dar neskaitant jog odontologas veluoja. o dantys buna sugadinti. zodziu ne higiena o dantu sugadinimas
odontologo konsultacija
merginos ka manot apie tai? http://kartu.lt/akci...linimo-masinele
ar cia tas pats kur is top shop'o? siaip kiek ziurejau top shop'e parasytas pavadinimas Micro Touch Max o cia Micro Touches Max, gal kas turite, naudojate kokia kokybe?
ar cia tas pats kur is top shop'o? siaip kiek ziurejau top shop'e parasytas pavadinimas Micro Touch Max o cia Micro Touches Max, gal kas turite, naudojate kokia kokybe?
QUOTE(raminta89 @ 2012 11 14, 15:17)
merginos ka manot apie tai? http://kartu.lt/akci...linimo-masinele
Esu tikra kad cia ne is Top Shopo, o is lenkisko allegro ar pan.
QUOTE(auksine @ 2012 11 14, 14:07)
as is betos pirkau tamponus ir ten viena data tik ispausta ant pakuotes, su raide P berods ( dabar salia neturiu ) ir sena data, tai cia idomu, pagaminimo, ar man labiau tiketina, galiojimo niekas nepirkot tu tamponu?
Tai yra tikrai pagaminimo data, ji žymima P raide. Jei tai būtų iki kada būtų pažymėta ,,exp'' (expiration date) . Aš jau pasiėmiau savo dėžutes, galiu pasakyt,kad jos atrodo taip pat,kurias anksčiau tekdavo pačiai nusipirkti Vokietijos prekybos centruose. Kažkada irgi seniau buvau nusigandus,prieš kelis metus, kai prekybos centre nusipirkau tokią dėžutę ( ne LT ), tačiau vėliau išsiaškinau,kad P žymi gamybos datą.
Nenustebčiau,kad šie dalykai apskritai neturi galiojimo datos dar niekada jos neteko matyt juk kas ten pas juos gali sugesti... viskozes pluostas?
pagooglinau: ,, If the tampons are kept in their orignal packaging and it remains undamaged then no they cannot expire. the only thing that can go wrong is if the packaging becomes damaged it may impair the hygiene but other than that they're pretty much guaranteed a life time.''
Dar: ,,o.b.® do not have an expiry date if stored under normal shelf conditions.''
Žodžiu, jei pakuotė nepažeista, tamponiukai celofaniukuose - galiojimo laikas neribojamas.
QUOTE(klopedija @ 2012 11 14, 13:38)
Viskas ten gerai, pirkčiau, jei būtų Kaune. Gal šokiravo kainos? Bet gi tokios kainos ir yra http://www.sushihous...=...r&Itemid=14
gal mažai atveža? nu vat nesupratau,nes draugė gimšę šventė,užsakė ir viskas tiko,patiko. o dar tokiai ciocei kaip ji,tai... tai įdomu kas ten buvo
QUOTE(Mantė @ 2012 11 14, 12:24)
Sveikos visos
gal kuri turit tokia antklodę? Ar verta dėmesio?
http://kartu.lt/akci...-antklode-vilna
gal kuri turit tokia antklodę? Ar verta dėmesio?
http://kartu.lt/akci...-antklode-vilna
Stovejau eileje prie kuponu kai juos atveze,zinokit, uz dyka nenoreciau, dar spejau ir paciupineti, cia grazus, o ten is tokios perkelines medziagos
o stovejau 59lt. uz stipria patvaria batu-daiktu deze 17lt. tai islupusi ta deze, net atsisedau,-maisas kinietiskas su popierinem pertvarom, ir dar ju buvo nupirkta ar ne 200vnt. grupinis.lt
grazinsiu is principo
QUOTE(*Persikute* @ 2012 11 14, 15:00)
niekam nerekomenduoju sios akcijos. brunos higiena trunka 15min. dar neskaitant jog odontologas veluoja. o dantys buna sugadinti. zodziu ne higiena o dantu sugadinimas
odontologo konsultacija
odontologo konsultacija
gal kažką daugiau galima būtų sužinoti?
QUOTE(Pichouette @ 2012 11 14, 14:54)
Stovejau eileje prie kuponu kai juos atveze,zinokit, uz dyka nenoreciau, dar spejau ir paciupineti, cia grazus, o ten is tokios perkelines medziagos
o stovejau 59lt. uz stipria patvaria batu-daiktu deze 17lt. tai islupusi ta deze, net atsisedau,-maisas kinietiskas su popierinem pertvarom, ir dar ju buvo nupirkta ar ne 200vnt. grupinis.lt
grazinsiu is principo
grazinsiu is principo
Ačiū už atsiliepimą... Aš taip ir galvojau, kad nebus geras daiktas.
O su ta dėže ir aš susimoviau. Nusipirkau, sugebėjau suplėšyti išimdama iš pakuotės. Jau kad ji neverta tų 59,-Lt tai abejonių nėra, bet už 17,-Lt prašyti, tai irgi nusikaltimas Mintis jos gera, avalynę po lova laikyti patogu, bet tokios kokybės kaip jie siūlo, tai baisu ir judinti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 14, 14:40)
Tai yra tikrai pagaminimo data, ji žymima P raide. Jei tai būtų iki kada būtų pažymėta ,,exp'' (expiration date) . Aš jau pasiėmiau savo dėžutes, galiu pasakyt,kad jos atrodo taip pat,kurias anksčiau tekdavo pačiai nusipirkti Vokietijos prekybos centruose. Kažkada irgi seniau buvau nusigandus,prieš kelis metus, kai prekybos centre nusipirkau tokią dėžutę ( ne LT ), tačiau vėliau išsiaškinau,kad P žymi gamybos datą.
Nenustebčiau,kad šie dalykai apskritai neturi galiojimo datos dar niekada jos neteko matyt juk kas ten pas juos gali sugesti... viskozes pluostas?
pagooglinau: ,, If the tampons are kept in their orignal packaging and it remains undamaged then no they cannot expire. the only thing that can go wrong is if the packaging becomes damaged it may impair the hygiene but other than that they're pretty much guaranteed a life time.''
Dar: ,,o.b.® do not have an expiry date if stored under normal shelf conditions.''
Žodžiu, jei pakuotė nepažeista, tamponiukai celofaniukuose - galiojimo laikas neribojamas.
oi, dekui uz komentara, ramiai naudosiu tada
QUOTE(auksine @ 2012 11 14, 16:27)
oi, dekui uz komentara, ramiai naudosiu tada
nėra už ką
man įdomu tos dantų higienos... bijau nešti dantis pas kažką nepažįstamo, kažkaip vis galvoju ras kokią mistinę skylę ir būtinai vilios ateit ją susitaisyt pusiau juokas čia. Gal kas kažkur gavote tikrai gerą dantų higienos paslaugą?
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 14, 16:31)
nėra už ką
man įdomu tos dantų higienos... bijau nešti dantis pas kažką nepažįstamo, kažkaip vis galvoju ras kokią mistinę skylę ir būtinai vilios ateit ją susitaisyt pusiau juokas čia. Gal kas kažkur gavote tikrai gerą dantų higienos paslaugą?
As tai irgi pirkau karta Vilniuje, Fabijoniskese, tai likau taipogi nepatenkinta... kadangi ne karta man dare higiena, zinau, kokia ji turi buti, o cia... Puse to tik gavau, ir dar ne viska atliko, kas buvo kupono salygose, bet ir nebenorejau jau as nieko.... Net kaukes ant veido neuzdejo, aptaske veida, plaukus, nepasiule apsiplauti ir t.t.
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 14, 16:11)
gal kažką daugiau galima būtų sužinoti?
pvz kas dar domina? man viena danti kiaurai pergreze ir aplamai po proceduros buvo pasakyta jog dar karteli reikia ateiti po 3 dienu pakartotinai,
vilniuj galiu rekomenduot tikrai nebrangia ir gera odontologe