Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(IeNeI @ 2012 11 13, 23:18)
aš irgi jais domėjausi, bet kažkaip kuo toliau tuo daugiau prisiskaitau apie nekokybiškas prekes, o tikrai nėra laiko nei važinėti jas keisti, nei grąžinti pirmyn atgal, tai susilaikiau.. ir kaina nėra jau tokia labai maža.
realybėj mačiau tokius tik labai brangius, manau atitinkama jų ir kokybė buvo, o čia neaiški.

Jiems kaina ne daugiau kaip 20 lt (bent jau Lenkijoje pvz. tiek ir kainuoja), prisiperka papigiai, o kaina uzraso kosmine... doh.gif
Atsakyti
Straipsnis apie labainoriu.lt
Atsakyti
Vilniuje kioskuose sios kraideles po 4-5 lt, as pati asmeniskai pirkau kelis kartus Vilkpedes bazeje, mokejau 3.50 lt. Truksta zodziu su tokiais apgaudinejimais doh.gif
https://www.labainor...les?show_more=1
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2012 11 13, 23:34)
Jiems kaina ne daugiau kaip 20 lt (bent jau Lenkijoje pvz. tiek ir kainuoja), prisiperka papigiai, o kaina uzraso kosmine... doh.gif

tai va, man atrodo reikia jau cia tiketi tik tomis akcijomis, kur galima atsiimti is normalios parduotuves. kur gali paciupinet pries tai prekes;) ir zinosi ka gausi, deja visokios smulkmenos labai sudomina, o tos normalios parduotuves nedaznai akcijas ir paleidzia
Papildyta:
QUOTE(Ingada @ 2012 11 14, 01:47)

tie straipsnyje minimi pardavejai 400 irgi niekuciais prekiauja, kelis kart galvojau, kad isigysiu gera daikta, tiesiog gerai pateikta gaunu:) daugiau jau nepasimausiu
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

gal kuri turit tokia antklodę? Ar verta dėmesio?
http://kartu.lt/akci...-antklode-vilna
user posted image
Atsakyti
Esu pikta - Beta nemato nieko blogo tame, kad pardave pasibaigusio galiojimo miltelius doh.gif Ju nuomone per du metus tik rekomenduojama juos sunaudoti, bet puikiai tinka vartoti ir po sio termino, nes savybes lieka tos pacios. Ir atseit Lietuvoje sio gamintojo milteliams nustatomas 5 metu galiojimo terminas, o 2 metai yra pagal Vokietijos standartus doh.gif
Sutinku, kad galbut ir nieko neatsitiko tiems milteliams, bet gi taip nedaroma. Matyt negalejo jau pardavineti tiesiogiai, tai su kuponais nusprende atsikratyti doh.gif
Atsakyti
ttps:grupinis.lt/vilnius/akcija/503804683/39-lt-uz-79-lt-vertes-52-gabaleliu-susiu-rinkini-medium-party-set-6-8-zmonems-is-sushi-house-baro-vilniuje?utm_source=supermama_forum&utm_medium=co

va va cia ta nesamone, juokinga kad 6-8, galima net gincytis, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 14, 13:49)
Esu pikta - Beta nemato nieko blogo tame, kad pardave pasibaigusio galiojimo miltelius  doh.gif Ju nuomone per du metus tik rekomenduojama juos sunaudoti, bet puikiai tinka vartoti ir po sio termino, nes savybes lieka tos pacios. Ir atseit Lietuvoje sio gamintojo milteliams nustatomas 5 metu galiojimo terminas, o 2 metai yra pagal Vokietijos standartus  doh.gif
Sutinku, kad galbut ir nieko neatsitiko tiems milteliams, bet gi taip nedaroma. Matyt negalejo jau pardavineti tiesiogiai, tai su kuponais nusprende atsikratyti  doh.gif

Facebooke dar parase "Išbandykite miltelius ir jei liksite nepatenkinti - gražinkite prekes ir pardavėjas mielai pakeis miltelius arba grąžins pinigus."... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 14, 12:49)
Esu pikta - Beta nemato nieko blogo tame, kad pardave pasibaigusio galiojimo miltelius  doh.gif Ju nuomone per du metus tik rekomenduojama juos sunaudoti, bet puikiai tinka vartoti ir po sio termino, nes savybes lieka tos pacios. Ir atseit Lietuvoje sio gamintojo milteliams nustatomas 5 metu galiojimo terminas, o 2 metai yra pagal Vokietijos standartus  doh.gif
Sutinku, kad galbut ir nieko neatsitiko tiems milteliams, bet gi taip nedaroma. Matyt negalejo jau pardavineti tiesiogiai, tai su kuponais nusprende atsikratyti  doh.gif

as is betos pirkau tamponus ir ten viena data tik ispausta ant pakuotes, su raide P berods ( dabar salia neturiu ) ir sena data, tai cia idomu, pagaminimo, ar man labiau tiketina, galiojimo g.gif niekas nepirkot tu tamponu?
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2012 11 14, 12:59)
ttps:grupinis.lt/vilnius/akcija/503804683/39-lt-uz-79-lt-vertes-52-gabaleliu-susiu-rinkini-medium-party-set-6-8-zmonems-is-sushi-house-baro-vilniuje?utm_source=supermama_forum&utm_medium=co
va va cia ta nesamone, juokinga kad  6-8, galima net gincytis,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kas čia negerai? mano draugė tai perka ir patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2012 11 14, 14:07)
as is betos pirkau tamponus ir ten viena data tik ispausta ant pakuotes, su raide P berods ( dabar salia neturiu ) ir sena data, tai cia idomu, pagaminimo, ar man labiau tiketina, galiojimo g.gif  niekas nepirkot tu tamponu?

As pirkau, bet dar neatsiemiau.
Bet is patirties kai pirkau Klaipedoje sandeliuose (o man atrodo sie tamponai is ten, nes dezutes tokio pat dydzio, siaip prekybos centruose tokiu nera), tai pacios pardavejos sakydavo, kad galiojimas tamponu jau pasibaiges.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 11 14, 13:13)
o kas čia negerai? mano draugė tai perka ir patenkinta ax.gif
Viskas ten gerai, pirkčiau, jei būtų Kaune. biggrin.gif Gal šokiravo kainos? Bet gi tokios kainos ir yra biggrin.gif http://www.sushihous...=...r&Itemid=14
Atsakyti