Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 3

QUOTE(VejaGuse @ 2012 11 13, 16:21)
Gal kas Klaipedoj jau atsieme sushiu rinkiny is Dao? Ir kaip kokybe, nepadare briedo kaip uz kuponus?

As siuntu, nes paskambinau sestadieni, kad po valandos padarytu, sako - geriausiu atveju pirmadieniui. O planavau juos veztis vaisems. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 11 13, 17:50)
As siuntu, nes paskambinau sestadieni, kad po valandos padarytu, sako - geriausiu atveju pirmadieniui. O planavau juos veztis vaisems. mad.gif

oho, tai kam tada tiek pardavinet, kad net nespeja suktis:( irgi tikejaus grisiu i klaipeda, sushiu pasiimsiu skaniai pavalgyt
Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2012 11 13, 16:55)
oho, tai kam tada tiek pardavinet, kad net nespeja suktis:( irgi tikejaus grisiu i klaipeda, sushiu pasiimsiu skaniai pavalgyt

Manau, turetu susistyguoti, paimti laikinu darbuotoju ar panasiai, ar bent salygose nurodyti, pries koki termina reikia uzsisakyti, kad gauti norimu laiku. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 11 13, 17:50)

Man tai PAT Vilniuje su sushi house buvo doh.gif sako nejuokaukit, skambinkite bent kelias dienas pries doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 12, 15:51)
Merginos, o ką daryt tokioj situacijoj. Pirkau auskariukus su pristatymu į namus registruojantis tam tikru el. paštu. Registravausi, o ponai pardavėjai nei iki kupono pabaigos, nei po neatsiuntė nei sąskaitos rekvizitų,kur pervesto siuntimo mokestį, o tuo labiau neatrašė NĖ į vieną laišką. Galėjau suklyst? Ne, patikrinau, toks el.paštas, susiradau ir kitą jų el.paštą, vistiek tyla. Rašiau beta.lt ką daryti tokioj situacijoj tyla. Blogiausia,kad kupono galiojimo laikas pasibaigė, grąžinti betai kaip ir jau negaliu, bet tai ką daryt, jei aš juo pasinaudot norėjau, bet pardavėjai ignoravo ?  cool.gif žodžiu. Tai va būkit budrios ateityje su tokiais,kad nebūtų kaip man, pardavėjas ,,Papuošalų rojus''.  doh.gif žinot, dar bent atrašytų,kad vėluoja prekės ar kažką, galų gale kąnors pameluotų, o dabar kapų tyla. Blogiau nebūna.

Ryt pasitikslinsiu, bet man atrodo, kad su papuošalų rojum ir man nemalonumai.. Pirkau irgi tuos auskariukus, paskutine kupono galiojimo diena neinu paimti, sak neturim jūsų norimos spalvos doh.gif puole skambinti direktoriui, jis pažadėjo atvežti, paprašė ateiti kita diena. Atvažiuoju už keliu dienų, sėdi kita pardavėja, paaiškinu situacija, sako jūsų spalvos auskarų neturim doh.gif vėl skambin direktoriui, ši karta jis jau nežada atvežti taip greitai, pasiūlė ateiti po savaites doh.gif penktadieni einu vėl.. Tikiuosi viskas bus gerai, bet tie važinėjimai visgi ir kainuoja, ir laiką eikvoja..
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 13, 17:22)
Beja, valgem pries kelias dienas Labuki kavineje sushi su kuponais, likome patenkinti smile.gif

drinks_cheers.gif mums ten lb patiko sushi, du kartus pirkome
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 lapkričio 2012 - 17:41
turiu labai panasia problema, pirkau usb rakta su paslauga: pristatymas i namus(uz papildomus 10lt), taciau lapkricio 7diena jau baiges kupono galiojimo laikas, o usb iki siol negavau... rasiau prekes tiekejui, jie parase, kad visas prekias nuveza i beta/grupinio buveine ir jokiu atskiru siuntimu nedaro, tuo uzsiema beta/grupinis portalai, tada parasiau i grupinio pagalbos emeila, tai jie daba bando issiaiskint kur mano usb nukeliavo, nors kaip paklausiau per kokia kompanija siunte siunta, tai nieko neatrase, itarimas kyla, kad gal dar jie net neissiunte jo? doh.gif
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 12, 14:51)
Merginos, o ką daryt tokioj situacijoj. Pirkau auskariukus su pristatymu į namus registruojantis tam tikru el. paštu. Registravausi, o ponai pardavėjai nei iki kupono pabaigos, nei po neatsiuntė nei sąskaitos rekvizitų,kur pervesto siuntimo mokestį, o tuo labiau neatrašė NĖ į vieną laišką. Galėjau suklyst? Ne, patikrinau, toks el.paštas, susiradau ir kitą jų el.paštą, vistiek tyla. Rašiau beta.lt ką daryti tokioj situacijoj tyla. Blogiausia,kad kupono galiojimo laikas pasibaigė, grąžinti betai kaip ir jau negaliu, bet tai ką daryt, jei aš juo pasinaudot norėjau, bet pardavėjai ignoravo ?  cool.gif žodžiu. Tai va būkit budrios ateityje su tokiais,kad nebūtų kaip man, pardavėjas ,,Papuošalų rojus''.  doh.gif žinot, dar bent atrašytų,kad vėluoja prekės ar kažką, galų gale kąnors pameluotų, o dabar kapų tyla. Blogiau nebūna.

jus bandykit irgi i beta/grupini rasyt blush2.gif
Atsakyti
O ar skanus sushi SUroje Oze? Betoj akcija yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 13, 18:39)
Man tai PAT Vilniuje su sushi house buvo  doh.gif  sako nejuokaukit, skambinkite bent kelias dienas pries  doh.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  mums ten lb patiko sushi, du kartus pirkome

Sushi house irgi pirkau, bet pas juos parasyta yra, kad bent pries diena uzsisakyti reiketu.. o del porcijos tas pats, parasyta 6-8 zmonem, o 4 buvo nelabai daug tikrai.. nors ir parasyta kiek gabaleliu sudaro rinkini, bet tai kokio jie dydzio.. didzioji dalis mazyciai visai.. nusivyliau..

Labuki taip pat buvau ir su akcijom ir be akciju smile.gif viskas super, neturi porcijoms itakos ar akcija ar ne ir siaip skanu man ten thumbup.gif

Del Suros irgi maciau siandien, senokai jau idomu isbandyt, bet kad kaip tik Labuki prisipirkau blink.gif bet manau turetu buti skanu Suroj 4u.gif

O siaip skaniausi man sushiai Vilniuj Gan Bei City thumbup.gif gaila akciju nemaciau kad butu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 13, 17:39)
Man tai PAT Vilniuje su sushi house buvo  doh.gif  sako nejuokaukit, skambinkite bent kelias dienas pries  doh.gif
Papildyta:

=

Labas vakaras, jei imanoma, susisiekite su mumis bendruoju tel 862362323, ispresim nesklandumus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2012 11 13, 17:55)

Pratestas kuponas
Kaledom bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazin daznai buna pasiulymu vandens pramogoms? Tevams taip patiko Trasalyje, kad dar nori biggrin.gif Buvo 20lt uz 3val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 13, 17:39)
Papildyta:

bandykit pasiskambinti dar karta i grupini / beta, jie siuncia kiek pamenu unipaku/dpd siuntas, jei viskas gerai, koda turetu per 10min jum surasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PapuosaluRojus: 13 lapkričio 2012 - 21:47
QUOTE(lugne @ 2012 11 13, 14:58)

aš irgi jais domėjausi, bet kažkaip kuo toliau tuo daugiau prisiskaitau apie nekokybiškas prekes, o tikrai nėra laiko nei važinėti jas keisti, nei grąžinti pirmyn atgal, tai susilaikiau.. ir kaina nėra jau tokia labai maža.
realybėj mačiau tokius tik labai brangius, manau atitinkama jų ir kokybė buvo, o čia neaiški.
Atsakyti