Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 11, 11:39)
labai grazus rankinukas smile.gif

Aciu smile.gif
@adrij@ wub.gif kokie fainuoliai wub.gif
ingridasir saunus tortukai
ia pasta222masiniukas labai patiko smile.gif jauciu pirma syk matau rozini mergaitiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2012 11 10, 16:52)
Atnešu kuklutį...
Žozefina, pastiliažas.

As tuos krasciukus labai bijau daryt,kad nepradurt ten,kur nereikia.Sakykit kokio storio mase denget,kad tokie ryskus krimperiukai gavosi? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejeles auksarankes smile.gif

Seniai stebiu sia temute, zaviuosi, groziuosi Jusu darbeliais wub.gif wub.gif wub.gif Semiuosi ideju, kaupiu patarimus ax.gif Ir retkarciais pradejau ismeginti si bei ta blush2.gif Tai va, Jusu teismui pirmieji tortukai dengti mase

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
dangiuk kuklus, bet grazus smile.gif
QUOTE(ingridasir @ 2012 11 11, 10:52)
@adrij@ už lėlytes irgi ne pigiai mokėjo  smile.gif .
Tai jau as irgi mokesiu, tik gal pasidalintumet, kur ieskoti ju, gal ten kur jus pirkot siek tiek pigiau butu, labai prasyciau blush2.gif
Nu ir aisku jusu tortukai, tai man meistriskumo virsune, man ziauriai patinka kaip jus spalvas suderinat thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o cia ne tokios? g.gif kaina tai ne taip kanda g.gif http://www.ebay.co.u...=item564dfd9aa5
grali niu gi sauni pradzia, tas su mario tai taip primine vaikyste bigsmile.gif et... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 11 lapkričio 2012 - 11:19
Aciu, ramune.v. Mario mano vaikuciu cherojai siuo metu, tai gimtadienio proga ir teko lipdyti, kad jie nustebtu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 11, 12:17)
dangiuk kuklus, bet grazus smile.gif

o cia ne tokios? g.gif kaina tai ne taip kanda g.gif  http://www.ebay.co.u...=item564dfd9aa5
grali niu gi sauni pradzia, tas su mario tai taip primine vaikyste  bigsmile.gif  et... rolleyes.gif

Mano ne tokios , šitų ne tokie dailūs veidukai ( kai turiu su kuo palyginti pridėjus dvi vienodas ) .... bet koks skirtumas , manau tikrai nebūtina pirkti pačių brangiausių tortams , jei radote pigesnių - griebkite .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 11 lapkričio 2012 - 13:47
QUOTE(@adrij@ @ 2012 11 11, 14:46)
Mano ne tokios , šitų ne tokie dailūs veidukai ( kai turiu su kuo palyginti pridėjus dvi vienodas ) .... bet koks skirtumas , manau tikrai nebūtina pirkti pačių brangiausių tortams , jei radote pigesnių .

kai paziurejau atidziau tikrai.kaip smagu kai pasidalinat info.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2012 11 11, 09:52)
@adrij@ už lėlytes irgi ne pigiai mokėjo  smile.gif .

Tai jau as irgi mokesiu, tik gal pasidalintumet, kur ieskoti ju, gal ten kur jus pirkot siek tiek pigiau butu, labai prasyciau blush2.gif
Nu ir aisku jusu tortukai, tai man meistriskumo virsune, man ziauriai patinka kaip jus spalvas suderinat thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveiki,
Bijau sumeluoti ar yra ten princesiu, nebepamenu. Bet labai graziu figureliu yra pirkti Zaislu planetos parduotuveje. Zinoma jos t.p. nepigios. Erikiuxx arkliukai man rodos is ten ax.gif
Atsakyti
ikeliu as savo rudeniska:

morenginis-karamelins

user posted image

aciu Kirbei uz pamoka kaip lapus lipdyt smile.gif
Atsakyti
dekui merginos uz atsakymus del Disnejaus princesiu. Bandysiu toj Zaislu planetoj dar paziuret. As tai cia tas figureles radau,http://www.blueribbons.co.uk/shop/cake-decorations/decorations/disney-characters/ siaip ta kaina nebutu labai didele, bet parsiuntimas beveik tiek pat kiek tos figureles kainuoja.
Atsakyti
ramune.v, dangiuk, pasta222, grali, leguska69 - gražūs tortukai. 4u.gif

@adrij@, jūsų meškučiai fantastiki. wub.gif

Gal galite figūrėlių lipdytojos pasidalinti, su kokia mase lengviausia dirbti lipdant figūrėles? Ir kuo klijuojate vieną dalį prie kitos? g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 11 lapkričio 2012 - 17:30
[quote=dome,2012 11 11, 11:34]
Labai labai fainas thumbup.gif o kaip vartus darei,gal gali placiau
Sildziau pastilaza mikrobangej ir su medicininiu vienkartiniu svirkstu (aisku be adatos) spaudziau nusipiesus atskiras vartu dalis, kai isdziuvo su tuo paciu pastilazu suklijavau.
Atsakyti