QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 26, 11:25)
Zinok nesunkus tas katinelis. Kad tilptu ant standartinio padeklo 30x30 (as ziuriu, kad man i dezes standartines tilptu, tai stengiuosi didesnio nedaryti jei ner reikalo) tai man jie apie 2,5kg gavos abu (tiksliai nebepamenu, paziurek mano albume, yra svoriai surasyti. O bezo man rodos is 4 kiausiniu dariau ir liko truputi (bet 3 nebutu uzteke)
O del progu tai ziuriu kas turi maziukus daznai teiraujasi. Ten nera mases tai maziukams pats tas (ir bezas nedazytas, jokios chemijos)
O del progu tai ziuriu kas turi maziukus daznai teiraujasi. Ten nera mases tai maziukams pats tas (ir bezas nedazytas, jokios chemijos)
aciu, o tai labai normaliai ir bezo ir svoris, o del progos tai kaip cia pasakius, kai reik-darai, o kai tik reik/nereik siaip sau-tingisi
Kapabull del lego torto-ten nera jokios instrukcijos, atskiri tortukai, o tie "apskritimai" atskirai padaryti, dengti ir uzdeti, tada vienas tortas ant kito.
QUOTE(mammy1 @ 2012 11 26, 03:21)
*nieko nesupratau....
dar pries tai tepti sviestiniu kremu...? eina sau...((
**gerai...sakykit, o man uzsiteptu graziai tortas vien su (kiausinio balt, cukraus pudra ir citrina)?
***kaip as nemoku tu visu plonybiu..o padaryt tai noriu!
dar pries tai tepti sviestiniu kremu...? eina sau...((
**gerai...sakykit, o man uzsiteptu graziai tortas vien su (kiausinio balt, cukraus pudra ir citrina)?
***kaip as nemoku tu visu plonybiu..o padaryt tai noriu!
* as pries dengiant mase ir pries bezuojant visad tepu sviestiniu, nors plonai. Sviestinis reikalingas norint islyginti torto; tam kad mase sukibtu su tortu (priliptu); tam kas netirptu/nenuciuztu mase, bezas ir t.t
patys paprasciausi (mano manymu) pradedanciajai puosimai:
tepti sokolado glazura,
puosti trupinukais,
sonus sausainukais (damu pirsteliai) ar vamzdeliais o virsu M&M as Skitles saldainiais
grietinele (tik moket suplakti normaliai)
**ta ka sakot tai bus glazura, ji skysta, tortas tures buti lygutelis, nes kitaip tikrai graziai neuztepsit, be to ir tam igudziu tikrai reik. Cia jau gal geriau reiktu lieti, o ne tepti.
***jei norit normaliai padaryt-teks moket ir mokytis, kitu atveju siulau negaisti laiko (nes jo mokantis tikrai reiks nemazai o ir bandant).
Sekmes!
canon1350 skaniai atrodo, bet cia papuosimu tema, kepimui ir receptukams yra si: Tortai