Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Grazus biustas thumbup.gif . Man taip pat labai patiko maximos kepejos tortas ir dar tas su povu grazus man labai ax.gif

Toks klausimelis (neismaneles blush2.gif ) kodel man beze nuciuozia nuo torto sonu? dzibukai nesubliuksta stovi kaip stoveje ant virsaus is vis puikiai o va nuo sonu ciuozia g.gif

Viskas sakiau nebepuosiu tortu jokiais kremas nervas jau ima pabaisiukai gaunas verysad.gif man daug labiau patiko su mase dirbti
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2012 11 09, 14:30)

Toks klausimelis (neismaneles blush2.gif ) kodel man beze nuciuozia nuo torto sonu? dzibukai nesubliuksta stovi kaip stoveje ant virsaus is vis puikiai o va nuo sonu ciuozia g.gif

o tai tuos šonus aptepat sviestiniu kremu?prieš dedant beze?
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 11 09, 15:36)
o tai tuos šonus aptepat sviestiniu kremu?prieš dedant beze?

na va tikrai neismanele lotuliukas.gif kazkus skaiciau kad lyg nebutina pries beze g.gif
Atsakyti
idomu, o siandien tie tortai parodoje vis dar ekponuojami?
Atsakyti
umedyte oi kokie (.)(.) thumbup.gif net akis bado biggrin.gif o jau rubelis thumbup.gif tik kiek mazokas g.gif biggrin.gif
QUOTE(Mažulėlė @ 2012 11 09, 13:28)
Ačiū.  4u.gif  Nors vietoj kantuko matau lėlės nuotraukėlę  biggrin.gif , bet suprantu apie ką kalbate.

doh.gif kai darau du darbus tai doh.gif lotuliukas.gif mano mergina pamiseliskai nori dideles leles tai man dabar aktualu blush2.gif biggrin.gif kad jau zinot tai nebeieskau foto biggrin.gif
---
na kad tortuku mazai tai vienas mazai mergytei 6men proga
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 09 lapkričio 2012 - 14:54
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 09, 14:53)

laabai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilina @ 2012 11 09, 09:21)

gal galit patarti is koko padaryti baltus lasus,
is dekorgelio.tik jie bus ne balti,o bespalviai

QUOTE(umedyte @ 2012 11 09, 13:11)

uch! thumbup.gif
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 09, 15:53)

grazus tortukas

vysninis karamelinis
user posted image
vysninis karamelinis
user posted image
maskarpones su abrikosais
user posted image
snikers
user posted image ( http://www.youtube.c...h?v=BYBw_o_2nG0 )
snikers
user posted image
user posted image
vysninis karamelinis
user posted image
snikers/turtingas kavos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 09, 16:06)
laabai fainas  thumbup.gif

aciu smile.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 09, 17:00)

aciu
oooooooooo koks paradas thumbup.gif net nezinau kuris graziausias smile.gif smailikui as neabejinga, vaikiskuose kiek darbo ideta bigsmile.gif o tas paskutinis "30" wub.gif
o to raudono uzsakovai matyt be fantazijos arba kaip tik su gilia mintim biggrin.gif mano draugai irgi buvo prase torto su uzrasu "tortas"-tai cia is tos operos biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 09 lapkričio 2012 - 16:19
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 09, 17:19)
o to raudono uzsakovai matyt be fantazijos arba kaip tik su gilia mintim  biggrin.gif

aciu biggrin.gif taip,as visai be fantazijos biggrin.gif
Atsakyti
kopustas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 09, 17:23)
aciu  biggrin.gif  taip,as visai be fantazijos  biggrin.gif

lotuliukas.gif na as cia nieko blogo pasakyt nenorejau lotuliukas.gif siaip mintis tai orginali biggrin.gif o del fantazijos tai...buna tiesiog dienu kad nu ner jos-man siandien taip-nekyla rankos dirbti ir viskas doh.gif uz tai ziuriu jusu visu grozius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 09, 18:13)
lotuliukas.gif na as cia nieko blogo pasakyt nenorejau lotuliukas.gif siaip mintis tai orginali  biggrin.gif o del fantazijos tai...buna tiesiog dienu kad nu ner jos-man siandien taip-nekyla rankos dirbti ir viskas doh.gif

cia kaip sakoma-batsiuvys be batu ... tik as su tortu,bet be papuosimo biggrin.gif
Atsakyti