Grazus biustas . Man taip pat labai patiko maximos kepejos tortas ir dar tas su povu grazus man labai
Toks klausimelis (neismaneles ) kodel man beze nuciuozia nuo torto sonu? dzibukai nesubliuksta stovi kaip stoveje ant virsaus is vis puikiai o va nuo sonu ciuozia
Viskas sakiau nebepuosiu tortu jokiais kremas nervas jau ima pabaisiukai gaunas man daug labiau patiko su mase dirbti
QUOTE(griode @ 2012 11 09, 14:30)
Toks klausimelis (neismaneles ) kodel man beze nuciuozia nuo torto sonu? dzibukai nesubliuksta stovi kaip stoveje ant virsaus is vis puikiai o va nuo sonu ciuozia
o tai tuos šonus aptepat sviestiniu kremu?prieš dedant beze?
QUOTE(kirbe @ 2012 11 09, 15:36)
o tai tuos šonus aptepat sviestiniu kremu?prieš dedant beze?
na va tikrai neismanele kazkus skaiciau kad lyg nebutina pries beze
idomu, o siandien tie tortai parodoje vis dar ekponuojami?
umedyte oi kokie (.)(.) net akis bado o jau rubelis tik kiek mazokas
kai darau du darbus tai mano mergina pamiseliskai nori dideles leles tai man dabar aktualu kad jau zinot tai nebeieskau foto
---
na kad tortuku mazai tai vienas mazai mergytei 6men proga
QUOTE(Mažulėlė @ 2012 11 09, 13:28)
Ačiū. Nors vietoj kantuko matau lėlės nuotraukėlę , bet suprantu apie ką kalbate.
kai darau du darbus tai mano mergina pamiseliskai nori dideles leles tai man dabar aktualu kad jau zinot tai nebeieskau foto
---
na kad tortuku mazai tai vienas mazai mergytei 6men proga
QUOTE(Wilina @ 2012 11 09, 09:21)
gal galit patarti is koko padaryti baltus lasus,
QUOTE(umedyte @ 2012 11 09, 13:11)
uch!
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 09, 15:53)
grazus tortukas
vysninis karamelinis
vysninis karamelinis
maskarpones su abrikosais
snikers
( http://www.youtube.c...h?v=BYBw_o_2nG0 )
snikers
vysninis karamelinis
snikers/turtingas kavos
QUOTE(saintlina @ 2012 11 09, 16:06)
laabai fainas
aciu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 09, 17:00)
aciu
oooooooooo koks paradas net nezinau kuris graziausias smailikui as neabejinga, vaikiskuose kiek darbo ideta o tas paskutinis "30"
o to raudono uzsakovai matyt be fantazijos arba kaip tik su gilia mintim mano draugai irgi buvo prase torto su uzrasu "tortas"-tai cia is tos operos
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 09, 17:19)
o to raudono uzsakovai matyt be fantazijos arba kaip tik su gilia mintim
aciu taip,as visai be fantazijos
kopustas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 09, 17:23)
aciu taip,as visai be fantazijos
na as cia nieko blogo pasakyt nenorejau siaip mintis tai orginali o del fantazijos tai...buna tiesiog dienu kad nu ner jos-man siandien taip-nekyla rankos dirbti ir viskas uz tai ziuriu jusu visu grozius
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 09, 18:13)
na as cia nieko blogo pasakyt nenorejau siaip mintis tai orginali o del fantazijos tai...buna tiesiog dienu kad nu ner jos-man siandien taip-nekyla rankos dirbti ir viskas
cia kaip sakoma-batsiuvys be batu ... tik as su tortu,bet be papuosimo